2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
beyaz dediğin elma sirkesi mi canım bu akşam bir iki kilo alayım bari birde 2 kilo kadar karbonat alacağım:KK48: dünya kadarda temizlik malzemesi almıştım ablama veririm artık:işsiz:
Yok canim elma sirkesi degil ama elma sirkesi de olur ben hangisine rastlarsam onu aliyorum mutfak tezgahlarini tuzla ovuyorum :)) ben sadece camasir suyunu klozetin icine dokerdim ete degen yerleri sirkeyle siliyorum :))

Canim bu defa insallah sagligiyla kucaklarimiza almak nasip etsin Allahim. Peki kaybın icin dr bisey soyledi mi testler yapildi mi neden olmus?
Amin canım insaAllah. Test yapılmadı canım benim rahimim kalp şeklinde ve ortasında perde vardı %80 sebep bunun olabileceği söylendi. KalP atımı vs vardı. Sonradan durdu :/

valla maşallah diyelim o zaman canım ya inşallah hep böyle sorunsuz atlatırz:nazar:. benim ağrımın olmaması işime geliyor çünkü çalışıyorum çok dağınık bir kardeşle yaşıyorum Rabbim dağına göre kar verir diyorlar ya şükür halime.
Benim çok bel ağrım var yaaa tüm gün okuldayım bide okul çıkışı veli ziyaretleri akşama yemek yicek halim kalmıyor. Ve çok ağrım oluyor akşam :KK43:

Benim çok bel ağrım var yaaa tüm gün okuldayım bide okul çıkışı veli ziyaretleri akşama yemek yicek halim kalmıyor. Ve çok ağrım oluyor akşam :KK43:
4. haftamda bende aynıydım canım hatta sık sık regl mi oldum acaba diye tuvalete gidiyordum hem akıntı hemde kasık ağrım yüzünden. ama akıntı sıvıdan biraz daha koyu kıvamda şu an beni zıplatmıyor yani ve o günlere nazaran daha azaldı ağrım arada oluyor ama can yakmıyor eskisi gibi

4. haftamda bende aynıydım canım hatta sık sık regl mi oldum acaba diye tuvalete gidiyordum hem akıntı hemde kasık ağrım yüzünden. ama akıntı sıvıdan biraz daha koyu kıvamda şu an beni zıplatmıyor yani ve o günlere nazaran daha azaldı ağrım arada oluyor ama can yakmıyor eskisi gibi
Normal o zaman sanırım değili mi? Evham yapmaya çalışıyorum ama bazen tedirgin oluyorum. Aynen ben de öyle korkuyorum bazen aha adet oldum diyorum :KK43:

Merhaba;
Açıkçası ben sizin yanınızda kendimi çok bilgisiz hissediyorum ki çocuk gelişimci olduğum halde :) ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş derler :) ayrıca dün mesaj atmıştım ama eklediniz mi beni bilmiyorum. Kan testlerim perşembe çıkacak ve ben size bir şey sormak istiyorum kan testinde çıkan hormon değerlerini sürekli ölçtürmek mi gerekiyor ?

Normal o zaman sanırım değili mi? Evham yapmaya çalışıyorum ama bazen tedirgin oluyorum. Aynen ben de öyle korkuyorum bazen aha adet oldum diyorum :KK43:
çok normal canım hiç korkma ağrılar bebeğin tutunmasından dolayı oluyor regl sancısıyla zamanı gelipte regl olmadığımız için vucudun alıştığı düzen birden bozuluyor tepki vermesi normal. ama inşallah sonuna kadar sorunsuz atlatıcaz ben düşünmeyi tasalanmayı bıraktığım anda çok rahatladım:KK36:

Merhaba;
Açıkçası ben sizin yanınızda kendimi çok bilgisiz hissediyorum ki çocuk gelişimci olduğum halde :) ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş derler :) ayrıca dün mesaj atmıştım ama eklediniz mi beni bilmiyorum. Kan testlerim perşembe çıkacak ve ben size bir şey sormak istiyorum kan testinde çıkan hormon değerlerini sürekli ölçtürmek mi gerekiyor ?
beta hcg değerin 2 günde 2 katına çıkması lazım canım o düşükse baktırabilirsin ama 1000 ve üzeri çıktıysa baktırmana gerek yok ertesi hafta keseyi görmeye gidersin. 1. sayfadaki tablodaya göre bilgilerini verirsen senide ekleyeyim.

KIZLAR KESEYİ gördükten sonra mı tahliller isteniyor ona sağlık ocağında yaptırıp gideyim
canım sen istersen yarın falan kadın doğum uzmanına git ilk gördüğün değeri söyle yine bhcg bakarlar ve o arada diğer kan testlerini de yaparlar. kese için ne zaman gelmen gerektiğini de söyler doktor çıkacak olan değere göre

canım sen istersen yarın falan kadın doğum uzmanına git ilk gördüğün değeri söyle yine bhcg bakarlar ve o arada diğer kan testlerini de yaparlar. kese için ne zaman gelmen gerektiğini de söyler doktor çıkacak olan değere göre

özelde yüksek paralar çıktığı için yaptırayım diye düşündüm bakalım 25 ne randevu verdi kadın doğumcum

X