2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Gunaydin kizlar belirtisi olmayanlar sanslisiniz valla ben gece gunduz oguruyorum kizimda daha gec baslamisti bunda erken basladi ve baya siddetli
canım bulantım ara ara oluyor geçen gece saat 4te isitfra ettim ama yoğun ya da devamlı olmadığı için sorun etmiyorum. Allah yardım etsin canım beyaz leblebi iyi geliyor diyorlar

Benim yarın 6+3 olacak kese icin gideceğim insallah kalbini de duyarım

canım bulantım ara ara oluyor geçen gece saat 4te isitfra ettim ama yoğun ya da devamlı olmadığı için sorun etmiyorum. Allah yardım etsin canım beyaz leblebi iyi geliyor diyorlar
Bende bulantiyla uyaniyorum gece 5. Haftadan beri oyle .etimek cubuk kraker falan deniyorum ama pek.ise yaradigi yok leblebiyi deniyim bi de su 3 ayi atlatsaydik hayirlisiyla. Sen simdi disarda falansin calisiyosun daha cabuk gecer sana

Canım içini ferah tut, moral bozukluğu ve stres de olumsuz etkileyebiliyo biliyosun.. Senin kan değerlerin nasıldı? Bak doktor da demiş geç döllenme olabilir diye, bence olumlu düşün..

o konuda kesinlikle haklısın canım
para veriyorsak karşılığını alırız diyorlar

ay kusura bakma şimdi gördüm arada çok yazışma olunca kaçabiliyor
Yok canim ne kusuru ben de geriden gelerek okuyorum yazismalari
temizlik icin wcde sirke kullan canim aksamdan daya sirkeyi sabaha kadar temizlenir ben beyaz sirke kullaniyorum camasir suyunu biraktim.

Yok canim ne kusuru ben de geriden gelerek okuyorum yazismalari
temizlik icin wcde sirke kullan canim aksamdan daya sirkeyi sabaha kadar temizlenir ben beyaz sirke kullaniyorum camasir suyunu biraktim.
beyaz dediğin elma sirkesi mi canım bu akşam bir iki kilo alayım bari birde 2 kilo kadar karbonat alacağım dünya kadarda temizlik malzemesi almıştım ablama veririm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…