2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Dediğin gibi bünye ile alakali bi durum ve tabi kiloyla.ben 29 yaşındayim 3.gebelik e kiloda var 2 merdiven yokuş çıkayım kalbim deli gibi atıyor

İŞ FALAN yapamıyorum yemek yapıp yiyebiliyorsa hallerine şükretsinler ev bomba atılmış gibi bu hafta 3 gün evdeyim biraz toaprlayabilirim inşallah diye düşünüyorum :) tabii bi düşünce sadece çalışınca çok zor oluyor eczanede zaten pilim bitiyor izin günümde de yapasım olmuyor ne olcak böyle bilemiyorum valla hiç isteğim yok hep uyumak istiyorum bazen ağlama krizlerim oluyor dün 10 dk aralıksız ağladım bide allerjim tavan yaptı immun sistem çöktü iyice ne olcak bişmiyorum

kızlar sırt üstü yatmak zararlı evet ama ozellikle son aylarda riski var kordon daha çok bebeklerin boynuna dolanıyormuş sırt üstü yattıkca ve ben ilk kizimda çok sırt üstü yatardım istemsizce 2 kere kordon dolanmışti boyuna normal doğum yapamadim herkeste olacak diye bişey yok tabi yinede dikkat etmekte yarar var

ben zaten sırt üstü hiç yatamıyorum belim ağrıyor çok öyle yatmaya çalışınca sağ sol ne taraf denk gelirse artık

merhaba güzel anne :) sormaa benimde rüyalar tavan, fakat bu durum aslında bilinçaltımızda ilgili. günlük hayattaki aslında çok da dile gelmeyen kaygılarımız rüya olarak karşımıza çıkıyor, allah hayıra çıkarsın diyelim ve öyle de olsun :)

canım benim ya maşallah eskiyi hatırlatmak istemem ama aklıma kalp atışını duyamadık dediğin zaman geldi aklıma bak mucizen nasılda kocaman oldu çok şükür
Elhamdülillah canım. Veren de o alan da o. Her yaşadığıma bin şükürler olsun onda da vardı elbet bir hayır. Çok şükür bugünümü de hayırlısıyla atlatmayı nasip etti. Allah hepimize sağlıkla kucagimiza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin. Hicbirimizi evladimizla sınamasın inşallah.

Evet bizimde cinsiyetimiz belli oldu çook şükür kızım olucak inşaallah

Gozun aydin canim 1 saat sonra benim randevum var insallah bende ogrenirim

Degil canim kizimda 11 haftalikken %100kiz demisti. Hadi hayirli olsun gozun aydin darisi cinsiyet ogrenmeyi bekleyenlere.

sanki biraz erken gibi canım ama istersen listeye ekleyeyim hayırlısı olsun

Ayy herkes öğrenmiş cinsiyetleri maşallah. 12+6 olmamıza rağmen doktor bana erken dedi şimdi ben bir ay boyunca catlamayim da kim catlasın meraktan :))
12. Haftada bana da söylememişti. 1 ay sonra dedi Ben de 1 ayın dolmasını beklemedim normalden 1 hafta önce gittim. 3 hafta çok bile beklemişim sağlıklı olsunlar cinsiyet önemli değil ama insan ne ise bilmek istiyor.

Sağlıklı olduunu öğrenince hemen cinsiyet merakı içine giriyor insan ister istemez değil mı. Hele ikinci çocuk olunca insan daha çok merak ediyor. Bu haftadaki çıkıntı ikisine de benziyor şimdi bir şey derim yanılma payı var en iyisi bir ay daha bekle dedi :) kızımda da 5.ayda ancak öğrenmiştim bu da ondan geri kalmayacak anlaşılan.

Ne nazlı kızmış 5 ay nasıl saklamış kendini :) ben çatlardım kesin :))

Ayy herkes öğrenmiş cinsiyetleri maşallah. 12+6 olmamıza rağmen doktor bana erken dedi şimdi ben bir ay boyunca catlamayim da kim catlasın meraktan :))
Dimi ama :)))) yarim saatcikkaldi randevuma. Soylemesin cinsiyetini sacini basini yolacam doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…