- 4 Temmuz 2011
- 307
- 256
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #11.841
Dediğin gibi bünye ile alakali bi durum ve tabi kiloyla.ben 29 yaşındayim 3.gebelik e kiloda var 2 merdiven yokuş çıkayım kalbim deli gibi atıyorO zaman maşallah diyorum ve önünüzde şapka çıkartıyorum sağlıklı doğumlara :) bende 31'im ondan dedim yaşta çok etken bazıları hep bana diyor ben böyle değildim hamileyken sen nasıl böylesin diye ama hamile kalma yaşı ve bünyelerin farklı olduğunu kimse hesaplamıyor maalesef
bende ayı durumdayım iki kızımda da doğumyapana kadar fırıl fırıl ayaktaydım her işimi kendim yaptım hemde hiç yorulmadan son ana kadar.ama bunda çok erken olmasına rağmen azıcık merdiven çıkayım yada az bir iş yapayım hemen nefes nefese kalıyorum...Ben kendimle ilgili olarak yaşa bağladım ama bilemiyorum tabiii..
kızlar sırt üstü yatmak zararlı evet ama ozellikle son aylarda riski var kordon daha çok bebeklerin boynuna dolanıyormuş sırt üstü yattıkca ve ben ilk kizimda çok sırt üstü yatardım istemsizce 2 kere kordon dolanmışti boyuna normal doğum yapamadim herkeste olacak diye bişey yok tabi yinede dikkat etmekte yarar var
ben zaten sırt üstü hiç yatamıyorum belim ağrıyor çok öyle yatmaya çalışınca sağ sol ne taraf denk gelirse artık[/QUOT
Şanslısın sen ne guzel cnm ,Ah ahh bnde aksine nasıl rahat ediyorsam en rahat ettiğim sırt üstü uyumak çok kızıyorum kendime ama elimde degil
merhaba güzel anne :) sormaa benimde rüyalar tavan, fakat bu durum aslında bilinçaltımızda ilgili. günlük hayattaki aslında çok da dile gelmeyen kaygılarımız rüya olarak karşımıza çıkıyor, allah hayıra çıkarsın diyelim ve öyle de olsun :)Günaydın bacılar :)
Umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir, sağlıklıdır, sizde sağlıklısınızdır bu güzel günde :)
Yine manyak manyak rüyalarla uyandım sizde de varmı böyle manyak rüyalar..hamile kalmadan önce yoktu şuan coşup dalgalanmış vaziyetteler...
Elhamdülillah canım. Veren de o alan da o. Her yaşadığıma bin şükürler olsun onda da vardı elbet bir hayır. Çok şükür bugünümü de hayırlısıyla atlatmayı nasip etti. Allah hepimize sağlıkla kucagimiza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin. Hicbirimizi evladimizla sınamasın inşallah.canım benim ya maşallaheskiyi hatırlatmak istemem ama aklıma kalp atışını duyamadık dediğin zaman geldi aklıma bak mucizen nasılda kocaman oldu çok şükür
Evet bizimde cinsiyetimiz belli oldu çook şükür kızım olucak inşaallah
Evet bizimde cinsiyetimiz belli oldu çook şükür kızım olucak inşaallah
Allah nasip ederse oğlumuz geliyor :))) kesin dedi doktor ama 12+1 cok erken değil mi kesin demek için:)
8.haftada gormustum en son, hic bi yeri belli degildi. Eli ayagi her yeri olusmus, doktor uzun uzun anlattı gösterdi:) Allah isteyen herkese nasip etsin. Açtım muslukları:)
Allah nasip ederse oğlumuz geliyor :))) kesin dedi doktor ama 12+1 cok erken değil mi kesin demek için:)
8.haftada gormustum en son, hic bi yeri belli degildi. Eli ayagi her yeri olusmus, doktor uzun uzun anlattı gösterdi:) Allah isteyen herkese nasip etsin. Açtım muslukları:)
12. Haftada bana da söylememişti. 1 ay sonra dediAyy herkes öğrenmiş cinsiyetleri maşallah. 12+6 olmamıza rağmen doktor bana erken dedi şimdi ben bir ay boyunca catlamayim da kim catlasın meraktan :))
Sağlıklı olduunu öğrenince hemen cinsiyet merakı içine giriyor insan ister istemez değil mı. Hele ikinci çocuk olunca insan daha çok merak ediyor. Bu haftadaki çıkıntı ikisine de benziyor şimdi bir şey derim yanılma payı var en iyisi bir ay daha bekle dedi :) kızımda da 5.ayda ancak öğrenmiştim bu da ondan geri kalmayacak anlaşılan.12. Haftada bana da söylememişti. 1 ay sonra dediBen de 1 ayın dolmasını beklemedim normalden 1 hafta önce gittim. 3 hafta çok bile beklemişim sağlıklı olsunlar cinsiyet önemli değil ama insan ne ise bilmek istiyor.
Ne nazlı kızmış 5 ay nasıl saklamış kendini :) ben çatlardım kesin :))Sağlıklı olduunu öğrenince hemen cinsiyet merakı içine giriyor insan ister istemez değil mı. Hele ikinci çocuk olunca insan daha çok merak ediyor. Bu haftadaki çıkıntı ikisine de benziyor şimdi bir şey derim yanılma payı var en iyisi bir ay daha bekle dedi :) kızımda da 5.ayda ancak öğrenmiştim bu da ondan geri kalmayacak anlaşılan.
Dimi ama :)))) yarim saatcikkaldi randevuma. Soylemesin cinsiyetini sacini basini yolacam doktorunAyy herkes öğrenmiş cinsiyetleri maşallah. 12+6 olmamıza rağmen doktor bana erken dedi şimdi ben bir ay boyunca catlamayim da kim catlasın meraktan :))
Seninkini söyler 15 olmuşsun :)) alma imkanın varsa hemen çikolata alıp ye. Hareketli olur daha kolay görür doktor :)Dimi ama :)))) yarim saatcikkaldi randevuma. Soylemesin cinsiyetini sacini basini yolacam doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?