2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Gayet aç ve bitmiş bir vaziyetteydim. Ama bebek aşırı hareketli dedi :) elini koydu ekrana, parmaklarını bile saydik :) burun kemigi ve ensesi iyi dedi. Ikili test için kan vermedim, neyse kabulumuz.
Çok güzelmiş bu kadar ayrıntılı görmek:) ruyamda dogum yaptigimi ve erkek olduğunu görmüştüm:) annelerin rüyası çıkıyor galiba
Darısı cinsiyet için bekleyenlerin başına :)

Kizlar birden kanamam basladi kac haftadir hic birseyim yoktu birden baya geldi rengi de acik pembe olunca korktum ins dua edin esimi bekliyorum hastaneye gidecez
Kırmızı olmadıkça telaslanmayin. Son günlerde yoruldunuz mu? Doktora kadar ayaklarinizi yükseğe kaldirip uzanin. Progestan verebilir

kızlar benim cinsiyet meselesi iyice yılan hikayesine döndü lojman bölgesindeyim ve revirimize kadın doğum doktoru geldi, fırsattan istifade ben de gideyim hem bebişimi göreyim hem de cinsiyet tahmini isteyim dedim..çok şükür bebişimle herşey yolunda,uyuyodu yine uyuşuk sanırım bir adet pipi görüyorum dedi oysa ki 10 gün önce kendi doktorum yanılabilirim ama kız herhalde dedi, hatta ondan 2 hafta önce yine bu şekilde revire gelen başka bi doktor da erkek olabilir demişti aslında cinsiyetim hiçbir önemi yok ama yine de merak ediyorum işte.. 14 haftam doldu bugün ve sanırım ben bi süre daha kesinleşmesini beklicem..

bu arada 2li test sonucum da bugün belli oldu, doktorumla telefonda görüştüm ve herşeyin normal olduğunu sonucun iyi olduğunu söyledi çok şükür..

Merhaba arkadaslar bende kasim annesiyim bugun kontrole gittim cinsiyeti demedi doktor resim.koysam.bakarmjsjniz rabbim.cumlemizin evlatlarini koruusun.sagsalim.kucağımiza almayi nasip etsin AMINNN

Kızlar merhaba bende kasım annesi olcam inşallah tabi erken doğum olmazsa (oğlum 34. haftada doğmuştı) ikinci kuzum olcak cinsiyeti bizde öğrenemedik bakalım hayırlısı saglıklı olsunlarda

Kizlar rahimdeki kanama durmus kasilmada yok hersey yolunda cok sukur. Yatmana gerek yok sadece kendini zorlayacak seyler yapma ve 2 hafta boyunca progestani vajinal almaya devam et dedi.

Kontrol oldugu icinmidir nedir (kontrolde para almiyorlar ya) hizlica bakip cikti. Cinsiyete de bi baksaydik dedim. Daha cok kucuk dedi. Ama yaa niyee diye sitem ediyordum ki napim gostermiyor diyip oturdu masasina. Ayy tavrına nasil sinir oldum seytan diyor baska doktor bul. Her zaman o kadar guzel ilgilenirdi ki niye boyle yapti simdi anlamadim. Nolmus yani cinsiyet sorduysak kendi de kadin halden daha iyi anlamasi lazim ama...

Canim cok sevindim kanaman durmus bak ne guzel. Kadin bu saate kadar calismis bir dahaki randevuyu daha erkene al mumkunse sabahtan git insallah bu sefer soyler cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…