- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #11.741
Cnm üzülme kalbini ferah tut insallah bebegini sag salim kucagina alicaksin.
İnşallah kızlar yarı sonuç çıkar sanırım bu gece 2-2,5 gibi uyudum o kadar uykum olmasına rağmen düşünmekten uyku haline zor geçiyorumcanım doğru nefes almak çok öenmli spor geçmişi olmayan biri diyafram nefesini doğru alamaz o nedenle eğitim şart heleki normal doğumda ıkınmak için diyafram nefesi çok yardımcı
tatlım kan görünce rüya bozulur derler hiç üzme kendini bebeğin Allah'ın izniyle sağ salim doğacaktır
ay canım bakalım iyice meraklandım valla rüyada cinsiyetini görmek mucize gibi geliyor bana
Canım ne bekliyodunuz karnı burnunda kadınları amuda kaldıracak değiller ya : ) hem nefes diyip geçme doğru nefes alıp vermek çok önemli hele ki normal doğumda.Benim ablam gitmişti acıbademin yoga ve nefes derslerine çok basit bence hiç bir anlamı yok yani bağdaş kurup oturtturup nefes al ver şeklinde evde biz daha faydalı şekilde yapabiliriz bence kızlar
Bayan doktorun yanindaki erkek asistanın cikmasini rica ettim. Çıkarmadı doktor. O zaman muayene olamam dedim. Olmazsan olma dedi!
Karı koca avukatız, ikimizin de o muamele karşısında nutkumuz tutuldu birşey diyemeden çıktık.
Hastanenin gerekli yerlerine şikayet ettik ama birşey çıkmaz.
2 saat ağladım, hamile ve randevulu hastayı kapısından çevirdi. Buna doktorluk değil insanlık bile diyemem ben. Hasta mahremiyeti diye birşey var. Yazıklar olsun ya
Bir avukat olarak kadın kelimesi yerine bayanı kullanmanız apayrı bir konu :)) yahu günde bizim gibi kaç tane kadın muayene oluyor. Sizce tavrınız normal mi ?
Istersem kadın derim, istersem bayan derim:) bunun avukat olmakla ilgisi nedir? Hasta haklarindan ve mahremiyetinden haberiniz yok galiba?Bir avukat olarak kadın kelimesi yerine bayanı kullanmanız apayrı bir konu :)) yahu günde bizim gibi kaç tane kadın muayene oluyor. Sizce tavrınız normal mi ?
Ağzımdan aldın arkadaşım benden çok yaşacayaksın valla :)
Istersem kadın derim, istersem bayan derim:) bunun avukat olmakla ilgisi nedir? Hasta haklarindan ve mahremiyetinden haberiniz yok galiba?
Avukat oldugumu belirtme sebebim, tamam deyip doktorun odasindan çıkmış oluşum. Pekala kendimi ifade edebilirdim. Hicbir doktor hamile ve randevulu hastayi kapisindan ceviremezHanimefendi avukat oldugunuzu belirten zaten sizsiniz :) bana da ironik geldi. Cinsiyete karsilik gelen kelime kadindir. Bunum kibarlikla alakasi yoktur. Hasta mahremiyetinden neyseki haberdarim. Doktor sizi muayene ederken asistan sizi mi gozetliyor ya hu ! :)
Neyse az kaldi randevuna galiba hep birlikte ogrenicez.
Avukat oldugumu belirtme sebebim, tamam deyip doktorun odasindan çıkmış oluşum. Pekala kendimi ifade edebilirdim. Hicbir doktor hamile ve randevulu hastayi kapisindan ceviremez
Doktor sizin gibi günde 60 hastaya baksa hepside asistani disari cikarin dese icinden cikilmaz bi hal alir olaylar. Ben de koyde yasamiyorum. Saglik ocaginda dahil paravanlar perdeler var. Pek tabiki doktorun odasinda da. Doktor ultrasonla karnima bakarken perdeyi cekiyor, asistaniyla muhatap olma durumu soz konusu bile degil. Lutfen konuya bu pencereden bakin :)
Ayy sahi mı. Cok severimm. Ve evde tek çeşit yok yani. Kuruyemişle bayiliodum yemeyeHadi insallah Hayirli haberler alirsiniz. Bende gidecegim bakalim aksam 7 gibiinsallah hersey yolundadir ve azicik cinsiyetide gorsek fena olmaz
Amanin gunde 5-6tane mi... Napiyosun sen bu aylarda coksakincali kasilmalarayol acar. Son aylara dogru ye. Cok seviyosan yemeden duramiyom diyosan gunde 1 tane falan ye en azindan.
Odada perde de, paravan da yoktu. Zaten doğum koltuğu tarzinda bir koltuk da yok, normal duz yatak var. Hemen yanında da doktorun masası.
Madem siz perdeyi çekmesini istiyorsunuz, benim de kapının dışında durmasını beklemem çok büyük bir suç mu?
Git o zaman muayene olma demesini mi gerektirir? Anlayamadım neden suçlu ilan ettiniz beni? Bu benim vucudum, benim mahremiyetim, benim kararım. Doktorumu secmek de elbette hakkım
Evet sınuçlar cuma günü geldi canım. Çok şükür ki güzel çıktı, sorun yok şuan için down sendromu açısındanesperanzaa merhaba canım kaçırmış olabilirim belki senin kan sonucun çıktımı
Gözün aydın canım darısı başımaEvet sınuçlar cuma günü geldi canım. Çok şükür ki güzel çıktı, sorun yok şuan için down sendromu açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?