- 23 Nisan 2011
- 2.691
- 660
- 363
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #11.721
Ben de istiyordum, ama doktorum gerek yok platese filan en iyisi yürüyüş dedi. Ben de vazgeçtimGünaydın herkese kızlar :)
Doktora gidecek anneler mutlu haberlere dönerler inşallah...
Bu arada bir şey soracağım pilates tarzı şeylere başlayacak olan yada başlayan yada evde kendi yapan varmı ? Hamilelikte hareket doğumda rahatlık diyorlar çünkü :)
Aynen canım normalmiş endişe etmeye gerek yok.İnanır mısın bende dün aynı şeyi yaşadım sanırım. Tuvaletten daha yeni çıktım birde evdeyken elbise giyiyorum daha içime iç çamaşırımı giyememiştim ama dolaba gidiyorken bir anda idrar gibide değildi yani kokusuz renksiz bir şey böyle şar diye aktı bacaklarımdan ilk önce kan mı diye yüreğim ağzıma geldi anlam veremedim bende ama sonra anladım ki idrar yani öyle su gelmez diye düşündüm demek ki bu haftalarda normalmiş kuzum
Hayırlısı olsun canım ben de hep kız bebek doğurduğumu görüyordum hatta doğum anını bile görmüştüm bebeğin yüzü de hala aklımda rüyalarımdaki gibi kız çıktı : ) bir rüyamda da erkek bebek görmüştüm rüyamda biri bana o senin bebeğin değil seninki kız olacak demişti hala etkisindeyim o rüyalarınkızlar hastaneye gidecekler inşallah güzel haberlerle dönersiniz
kızlar rüya gördüm ilk defa bu kadar net hep karışık karışık şeyler görüyordumrüyamda randevu günüm gelmiş bebeişimi görmeye gidiyoruz ilk hareket etmiyor sonra bir oynamaya başlıyor bebişim şok oluyoruz sonra doktordan çıkıyoruz arkamızdan biri geliyor cinsiyetini öğrenmek için geldiniz öğrenmeden mi gidiyorsunuz dedi bende neymiş cinsiyeti diyorum kız diyorlar bakalım rüyanın tersi mi çıkacak yoksa gerçekten kız mı diyecek doktor
ben haftaya doktoruma soracağım canım zaten spor geçmişim var. birde benim doktorum hamile platesi eğitmeni de galiba hastane bünyesinde varsa saatleri uyarsa gitmeyi düşünüyorumGünaydın herkese kızlar :)
Doktora gidecek anneler mutlu haberlere dönerler inşallah...
Bu arada bir şey soracağım pilates tarzı şeylere başlayacak olan yada başlayan yada evde kendi yapan varmı ? Hamilelikte hareket doğumda rahatlık diyorlar çünkü :)
Günaydın kızlar ben bugun doktora gideceğim cok heyecalıyım bir o kadarda endişeli
Bu sabah randevum var kızlar inşallah herşey yolundadır ikinci temennim ise cinsiyeti az da olsa görebilmesi. Bakalım ne diyecek. Dua edin ne olur canlar önceki bebeğimi tam bu haftalarda kaybetmiştim bu randevudan sonra içimdeki bu korkuyu bir nebze olsun atmak istiyorum inşallah.
Gunaydin kizlar bugun çok kötüyüm karnim inanilmaz derecede agriyoooo dayanmiyorum
Hadi insallah Hayirli haberler alirsiniz. Bende gidecegim bakalim aksam 7 gibiinsallah hersey yolundadir ve azicik cinsiyetide gorsek fena olmazBende bugün Doktora gidicem 4 gibi inşaallah güzel haberler le geliriz
Amanin gunde 5-6tane mi... Napiyosun sen bu aylarda coksakincali kasilmalarayol acar. Son aylara dogru ye. Cok seviyosan yemeden duramiyom diyosan gunde 1 tane falan ye en azindan.Kızlar hurma konuşulmuş ben her gün. Simdİ yanı 5 6 tane çay ile yerim bu aylarda yemek sakıncalı mı acaba
Gunaydin kizlar bugun çok kötüyüm karnim inanilmaz derecede agriyoooo dayanmiyorum
Hamilelikte en iyi spor yürüyüş ve yüzme. Diğer doğuma yardımcı hareketleri son aylarda yapılıyor diye biliyorum hatta bazı hastaneler ücretsiz doğuma hazırlık kursu veriyorlar son haftalarda
Bende görmüştüm canım rüyamda normal doğum yapıyorum oğlum oluyormuş bi anda konuşmaya ve yürümeye başlıyor korkuyorum neden böyle diye sonra bi anda kız oluyor aa diyorum sen erkektinAnnenin gördüğü cinsiyet çıkarmış kuzum benim, tersi olmaz derler ama Allah sağlıkla kucağına nasip etsin inşallah
kızlar hastaneye gidecekler inşallah güzel haberlerle dönersiniz
kızlar rüya gördüm ilk defa bu kadar net hep karışık karışık şeyler görüyordumrüyamda randevu günüm gelmiş bebeişimi görmeye gidiyoruz ilk hareket etmiyor sonra bir oynamaya başlıyor bebişim şok oluyoruz sonra doktordan çıkıyoruz arkamızdan biri geliyor cinsiyetini öğrenmek için geldiniz öğrenmeden mi gidiyorsunuz dedi bende neymiş cinsiyeti diyorum kız diyorlar bakalım rüyanın tersi mi çıkacak yoksa gerçekten kız mı diyecek doktor
Benim ablam gitmişti acıbademin yoga ve nefes derslerine çok basit bence hiç bir anlamı yok yani bağdaş kurup oturtturup nefes al ver şeklinde evde biz daha faydalı şekilde yapabiliriz bence kızlar
Ya kızlar birde ikili test yaptırdıktan sonra iki kez rüya gördüm bayağı etkisinde kalmıştım ve çok korkmuştum
Sürekli kanamam oluyordu peçeteler her şey kan olmuştu o kadar üzülmüştüm ki bebeğim nerde diye sağa sola bakıyordum
Birkaç gün arayla tekrar rüyamda kanamam oluyordu bu kez daha azdı ama çok endişeliydim hatta bu rüyayı salı sabahı gördüm doktorum testin sonucunu söylediği gündü
CANIM geçicek inşallah ben sabahlrı kusuyorum safra çıkınca rahatlıyorum sonra bi açlık geliyor yoldan bişey alıp atıştırıyorum dayanamaıyrum işyerine kadar geçen haftalarda dramamine içtim günde bi tane onunla durdum doktoruna bi sor istersen rahatlatıyorBu hafta 2 gün iyiydim, artık iyilesecegim sandım ama hala oluk oluk her yedigimi çıkarıyorumyarım saat sonra doktora gireceğim tatlı yemeye çalışıyorum su an. Inşallah iyi haberler alırız
bende çok su içemeyenlerdenim havalar sıcak olunca biraz daha su ihtiyacım arttı günde 2 bardak süt falan tüketiyorum 5-6 bardakta su içmeye çalışıyorumGunaydin kizlar :)hala su icmekte zorlanan var mi :/ icemiyorum uzuluyorum korkuyorum :/
Günaydın kızlarr
Ben de haftasonu ikili testlerimi yaptrdım kan sonucum henüz çıkmadı. ultrasonda herşey normal çıktı çok şükür.
Doktor ufak bir ihtimal erkek olabilir dedi :) ben hep kız hissetmiştim :)
bir de plesanta takibi yapılacak bebeğin eşi biraz aşağıda gibi dedi inş bu kötü bişey değildir.
Hepimize sağlıklı bebişler sağlıklı doğumlar inşallah
Ben rüyamda hep kız gördüm kiz oldu hayirlisi olsun cnm
Aynı o gün hoş olmayan haberi alınca rüyam aklıma geldi eşimi arayıp rüyam çıktı diyerek haber vermiştim
Sonra kendimi rahatlatmak içim şöyle yordum rüyalarımı
Kan görmek rüyayı bozarmış ya gelip geçici sıkıntı gibi yani ilk başta korku sonrası ferahlık gibi keşke öyle olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?