• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın herkese kızlar :)
Doktora gidecek anneler mutlu haberlere dönerler inşallah...
Bu arada bir şey soracağım pilates tarzı şeylere başlayacak olan yada başlayan yada evde kendi yapan varmı ? Hamilelikte hareket doğumda rahatlık diyorlar çünkü :)
Ben de istiyordum, ama doktorum gerek yok platese filan en iyisi yürüyüş dedi. Ben de vazgeçtim

bugün bende 2li test kan sonucunu alcam öğleden sonra bi de cinsiyet bakcaz demişti doktor, cok fenaa heyecanlıyım :D rüyamda da gördüm bebek doğuyo cinsiyetsiz falan töbe töbe alın bunu cinsiyeti olmadan doğdu diyorum hahaha :KK12:

İnanır mısın bende dün aynı şeyi yaşadım sanırım. Tuvaletten daha yeni çıktım birde evdeyken elbise giyiyorum daha içime iç çamaşırımı giyememiştim ama dolaba gidiyorken bir anda idrar gibide değildi yani kokusuz renksiz bir şey böyle şar diye aktı bacaklarımdan ilk önce kan mı diye yüreğim ağzıma geldi anlam veremedim bende ama sonra anladım ki idrar yani öyle su gelmez diye düşündüm demek ki bu haftalarda normalmiş kuzum
Aynen canım normalmiş endişe etmeye gerek yok.
kızlar hastaneye gidecekler inşallah güzel haberlerle dönersiniz:KK200:

kızlar rüya gördüm ilk defa bu kadar net hep karışık karışık şeyler görüyordum:KK48: rüyamda randevu günüm gelmiş bebeişimi görmeye gidiyoruz ilk hareket etmiyor sonra bir oynamaya başlıyor bebişim şok oluyoruz:KK70: sonra doktordan çıkıyoruz arkamızdan biri geliyor cinsiyetini öğrenmek için geldiniz öğrenmeden mi gidiyorsunuz dedi:KK45: bende neymiş cinsiyeti diyorum kız diyorlar:KK37: bakalım rüyanın tersi mi çıkacak yoksa gerçekten kız mı diyecek doktor:KK36::KK200:
Hayırlısı olsun canım ben de hep kız bebek doğurduğumu görüyordum hatta doğum anını bile görmüştüm bebeğin yüzü de hala aklımda rüyalarımdaki gibi kız çıktı : ) bir rüyamda da erkek bebek görmüştüm rüyamda biri bana o senin bebeğin değil seninki kız olacak demişti hala etkisindeyim o rüyaların

Hamilelikte en iyi spor yürüyüş ve yüzme. Diğer doğuma yardımcı hareketleri son aylarda yapılıyor diye biliyorum hatta bazı hastaneler ücretsiz doğuma hazırlık kursu veriyorlar son haftalarda

Günaydın herkese kızlar :)
Doktora gidecek anneler mutlu haberlere dönerler inşallah...
Bu arada bir şey soracağım pilates tarzı şeylere başlayacak olan yada başlayan yada evde kendi yapan varmı ? Hamilelikte hareket doğumda rahatlık diyorlar çünkü :)
ben haftaya doktoruma soracağım canım zaten spor geçmişim var. birde benim doktorum hamile platesi eğitmeni de galiba hastane bünyesinde varsa saatleri uyarsa gitmeyi düşünüyorum

Günaydın kızlar ben bugun doktora gideceğim cok heyecalıyım bir o kadarda endişeli

Bu sabah randevum var kızlar inşallah herşey yolundadır ikinci temennim ise cinsiyeti az da olsa görebilmesi. Bakalım ne diyecek. Dua edin ne olur canlar önceki bebeğimi tam bu haftalarda kaybetmiştim bu randevudan sonra içimdeki bu korkuyu bir nebze olsun atmak istiyorum inşallah.

Gunaydin kizlar bugun çok kötüyüm karnim inanilmaz derecede agriyoooo dayanmiyorum:KK43:

Bende bugün Doktora gidicem 4 gibi inşaallah güzel haberler le geliriz
Hadi insallah Hayirli haberler alirsiniz. Bende gidecegim bakalim aksam 7 gibiinsallah hersey yolundadir ve azicik cinsiyetide gorsek fena olmaz
Kızlar hurma konuşulmuş ben her gün. Simdİ yanı 5 6 tane çay ile yerim bu aylarda yemek sakıncalı mı acaba
Amanin gunde 5-6tane mi... Napiyosun sen bu aylarda coksakincali kasilmalarayol acar. Son aylara dogru ye. Cok seviyosan yemeden duramiyom diyosan gunde 1 tane falan ye en azindan.

Kabızlık yaşayanlar için; ben de gebeliğimin ilk haftalarında çok çektim kabızlıktan ıkınmaktan bebeğim düşecek diye çok korkuyordum bi yandan da çıksın da bebek düşerse düşsün falan dediğimde olmuştu o an çünkü gerçekten çok zor bir şey. Her sabah ılık su içtim kuru kayısı yedim kahvaltıdan önce. Bir de bağırsakları eğitmek gerekiyor bunun için de hergün aynı saatte gelmese bile tuvalete gidip çıkarmaya çakışın ki bağırsaklarınız çalışsın birkaç gün böyle yaptıktan sonra aynı saatte bağırsaklar çalışmaya başlıyor. Bunların dışında yulaf ezmesi yiyorum ara öğün olarak tadı hiç güzel değil ama sütün içine atıp biraz çilek ya da muz doğrayınca bir şeye benziyo : ) benim doktorum kolay kolay ilaç vermiyo yani yalvardım kabızlık için bir ilaç versin diye ama bana bunları önerdi. Şimdi de decavit ve demir hapı kullanıyorum bir haftadır falan inşallah dönmez kabız

Hamilelikte en iyi spor yürüyüş ve yüzme. Diğer doğuma yardımcı hareketleri son aylarda yapılıyor diye biliyorum hatta bazı hastaneler ücretsiz doğuma hazırlık kursu veriyorlar son haftalarda

Benim ablam gitmişti acıbademin yoga ve nefes derslerine çok basit bence hiç bir anlamı yok yani bağdaş kurup oturtturup nefes al ver şeklinde evde biz daha faydalı şekilde yapabiliriz bence kızlar

Annenin gördüğü cinsiyet çıkarmış kuzum benim, tersi olmaz derler ama Allah sağlıkla kucağına nasip etsin inşallah:KK200::anne:
Bende görmüştüm canım rüyamda normal doğum yapıyorum oğlum oluyormuş bi anda konuşmaya ve yürümeye başlıyor korkuyorum neden böyle diye sonra bi anda kız oluyor aa diyorum sen erkektin
Saçma sapan bişeydi :KK70:

Ya kızlar birde ikili test yaptırdıktan sonra iki kez rüya gördüm bayağı etkisinde kalmıştım ve çok korkmuştum
Sürekli kanamam oluyordu peçeteler her şey kan olmuştu o kadar üzülmüştüm ki bebeğim nerde diye sağa sola bakıyordum :KK42:
Birkaç gün arayla tekrar rüyamda kanamam oluyordu bu kez daha azdı ama çok endişeliydim hatta bu rüyayı salı sabahı gördüm doktorum testin sonucunu söylediği gündü :KK42:

kızlar hastaneye gidecekler inşallah güzel haberlerle dönersiniz:KK200:

kızlar rüya gördüm ilk defa bu kadar net hep karışık karışık şeyler görüyordum:KK48: rüyamda randevu günüm gelmiş bebeişimi görmeye gidiyoruz ilk hareket etmiyor sonra bir oynamaya başlıyor bebişim şok oluyoruz:KK70: sonra doktordan çıkıyoruz arkamızdan biri geliyor cinsiyetini öğrenmek için geldiniz öğrenmeden mi gidiyorsunuz dedi:KK45: bende neymiş cinsiyeti diyorum kız diyorlar:KK37: bakalım rüyanın tersi mi çıkacak yoksa gerçekten kız mı diyecek doktor:KK36::KK200:

Ben rüyamda hep kız gördüm kiz oldu hayirlisi olsun cnm :KK68:

Aynı o gün hoş olmayan haberi alınca rüyam aklıma geldi eşimi arayıp rüyam çıktı diyerek haber vermiştim
Sonra kendimi rahatlatmak içim şöyle yordum rüyalarımı
Kan görmek rüyayı bozarmış ya gelip geçici sıkıntı gibi yani ilk başta korku sonrası ferahlık gibi keşke öyle olsa

Benim ablam gitmişti acıbademin yoga ve nefes derslerine çok basit bence hiç bir anlamı yok yani bağdaş kurup oturtturup nefes al ver şeklinde evde biz daha faydalı şekilde yapabiliriz bence kızlar

canım doğru nefes almak çok öenmli spor geçmişi olmayan biri diyafram nefesini doğru alamaz o nedenle eğitim şart heleki normal doğumda ıkınmak için diyafram nefesi çok yardımcı

Ya kızlar birde ikili test yaptırdıktan sonra iki kez rüya gördüm bayağı etkisinde kalmıştım ve çok korkmuştum
Sürekli kanamam oluyordu peçeteler her şey kan olmuştu o kadar üzülmüştüm ki bebeğim nerde diye sağa sola bakıyordum :KK42:
Birkaç gün arayla tekrar rüyamda kanamam oluyordu bu kez daha azdı ama çok endişeliydim hatta bu rüyayı salı sabahı gördüm doktorum testin sonucunu söylediği gündü :KK42:

tatlım kan görünce rüya bozulur derler hiç üzme kendini bebeğin Allah'ın izniyle sağ salim doğacaktır

Bu hafta 2 gün iyiydim, artık iyilesecegim sandım ama hala oluk oluk her yedigimi çıkarıyorum :KK43: yarım saat sonra doktora gireceğim tatlı yemeye çalışıyorum su an. Inşallah iyi haberler alırız
CANIM geçicek inşallah ben sabahlrı kusuyorum safra çıkınca rahatlıyorum sonra bi açlık geliyor yoldan bişey alıp atıştırıyorum dayanamaıyrum işyerine kadar geçen haftalarda dramamine içtim günde bi tane onunla durdum doktoruna bi sor istersen rahatlatıyor

Gunaydin kizlar :)hala su icmekte zorlanan var mi :/ icemiyorum uzuluyorum korkuyorum :/
bende çok su içemeyenlerdenim havalar sıcak olunca biraz daha su ihtiyacım arttı günde 2 bardak süt falan tüketiyorum 5-6 bardakta su içmeye çalışıyorum

Günaydın kızlarr
Ben de haftasonu ikili testlerimi yaptrdım kan sonucum henüz çıkmadı. ultrasonda herşey normal çıktı çok şükür.
Doktor ufak bir ihtimal erkek olabilir dedi :) ben hep kız hissetmiştim :)
bir de plesanta takibi yapılacak bebeğin eşi biraz aşağıda gibi dedi inş bu kötü bişey değildir.
Hepimize sağlıklı bebişler sağlıklı doğumlar inşallah

canım bende perşembe sonucu almaya gidicem bende hep kız hissediyordum erkeğe benziyor dedi sağlıklı olsunlarda ense kalınlığı 2.35 dedi senin kaç çıkmıştı sınıra çok yakın değil dedi bize maşallah :nazar::nazar::nazar:

Aynı o gün hoş olmayan haberi alınca rüyam aklıma geldi eşimi arayıp rüyam çıktı diyerek haber vermiştim
Sonra kendimi rahatlatmak içim şöyle yordum rüyalarımı
Kan görmek rüyayı bozarmış ya gelip geçici sıkıntı gibi yani ilk başta korku sonrası ferahlık gibi keşke öyle olsa

Cnm üzülme kalbini ferah tut insallah bebegini sag salim kucagina alicaksin.

Back
X