• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Cnm üzülme kalbini ferah tut insallah bebegini sag salim kucagina alicaksin.
canım doğru nefes almak çok öenmli spor geçmişi olmayan biri diyafram nefesini doğru alamaz o nedenle eğitim şart heleki normal doğumda ıkınmak için diyafram nefesi çok yardımcı

tatlım kan görünce rüya bozulur derler hiç üzme kendini bebeğin Allah'ın izniyle sağ salim doğacaktır
İnşallah kızlar yarı sonuç çıkar sanırım bu gece 2-2,5 gibi uyudum o kadar uykum olmasına rağmen düşünmekten uyku haline zor geçiyorum

Bayan doktorun yanindaki erkek asistanın cikmasini rica ettim. Çıkarmadı doktor. O zaman muayene olamam dedim. Olmazsan olma dedi!
Karı koca avukatız, ikimizin de o muamele karşısında nutkumuz tutuldu birşey diyemeden çıktık.
Hastanenin gerekli yerlerine şikayet ettik ama birşey çıkmaz.
2 saat ağladım, hamile ve randevulu hastayı kapısından çevirdi. Buna doktorluk değil insanlık bile diyemem ben. Hasta mahremiyeti diye birşey var. Yazıklar olsun ya

Benim ablam gitmişti acıbademin yoga ve nefes derslerine çok basit bence hiç bir anlamı yok yani bağdaş kurup oturtturup nefes al ver şeklinde evde biz daha faydalı şekilde yapabiliriz bence kızlar
Canım ne bekliyodunuz karnı burnunda kadınları amuda kaldıracak değiller ya : ) hem nefes diyip geçme doğru nefes alıp vermek çok önemli hele ki normal doğumda.

Bayan doktorun yanindaki erkek asistanın cikmasini rica ettim. Çıkarmadı doktor. O zaman muayene olamam dedim. Olmazsan olma dedi!
Karı koca avukatız, ikimizin de o muamele karşısında nutkumuz tutuldu birşey diyemeden çıktık.
Hastanenin gerekli yerlerine şikayet ettik ama birşey çıkmaz.
2 saat ağladım, hamile ve randevulu hastayı kapısından çevirdi. Buna doktorluk değil insanlık bile diyemem ben. Hasta mahremiyeti diye birşey var. Yazıklar olsun ya

Bir avukat olarak kadın kelimesi yerine bayanı kullanmanız apayrı bir konu :)) yahu günde bizim gibi kaç tane kadın muayene oluyor. Sizce tavrınız normal mi ?

Bir avukat olarak kadın kelimesi yerine bayanı kullanmanız apayrı bir konu :)) yahu günde bizim gibi kaç tane kadın muayene oluyor. Sizce tavrınız normal mi ?
Istersem kadın derim, istersem bayan derim:) bunun avukat olmakla ilgisi nedir? Hasta haklarindan ve mahremiyetinden haberiniz yok galiba?

Istersem kadın derim, istersem bayan derim:) bunun avukat olmakla ilgisi nedir? Hasta haklarindan ve mahremiyetinden haberiniz yok galiba?

Hanimefendi avukat oldugunuzu belirten zaten sizsiniz :) bana da ironik geldi. Cinsiyete karsilik gelen kelime kadindir. Bunun kibarlikla alakasi yoktur. Hasta mahremiyetinden neyseki haberdarim. Doktor sizi muayene ederken asistan sizi mi gozetliyor ya hu ! :)

Hanimefendi avukat oldugunuzu belirten zaten sizsiniz :) bana da ironik geldi. Cinsiyete karsilik gelen kelime kadindir. Bunum kibarlikla alakasi yoktur. Hasta mahremiyetinden neyseki haberdarim. Doktor sizi muayene ederken asistan sizi mi gozetliyor ya hu ! :)
Avukat oldugumu belirtme sebebim, tamam deyip doktorun odasindan çıkmış oluşum. Pekala kendimi ifade edebilirdim. Hicbir doktor hamile ve randevulu hastayi kapisindan ceviremez

Avukat oldugumu belirtme sebebim, tamam deyip doktorun odasindan çıkmış oluşum. Pekala kendimi ifade edebilirdim. Hicbir doktor hamile ve randevulu hastayi kapisindan ceviremez

Doktor sizin gibi günde 60 hastaya baksa hepside asistani disari cikarin dese icinden cikilmaz bi hal alir olaylar. Ben de koyde yasamiyorum. Saglik ocaginda dahil paravanlar perdeler var. Pek tabiki doktorun odasinda da. Doktor ultrasonla karnima bakarken perdeyi cekiyor, asistaniyla muhatap olma durumu soz konusu bile degil. Lutfen konuya bu pencereden bakin :)

F filmgibi geçmiş olsun öncelikle
Böyle sorunlarla karşılaşmamak için özele girmek daha mantıklı sanırım devlet hastanesine gittin orda hasta hakları falan yok insan muamelesi bile yok
Erkek asistan istemeyebilirsin çok normal

Devlet hastanesi degil ki :) 120 lira verdim. Ucretsiz bir muayene de değil. Perinatolog olduğu için üniversite hastanesi tercih ettim. Daha araştırmacı davranirlar diye.
Benim muayenem esnasinda 5 dakika lavaboya gitmesi çok zor olmasa gerek

Doktor sizin gibi günde 60 hastaya baksa hepside asistani disari cikarin dese icinden cikilmaz bi hal alir olaylar. Ben de koyde yasamiyorum. Saglik ocaginda dahil paravanlar perdeler var. Pek tabiki doktorun odasinda da. Doktor ultrasonla karnima bakarken perdeyi cekiyor, asistaniyla muhatap olma durumu soz konusu bile degil. Lutfen konuya bu pencereden bakin :)

Odada perde de, paravan da yoktu. Zaten doğum koltuğu tarzinda bir koltuk da yok, normal duz yatak var. Hemen yanında da doktorun masası.
Madem siz perdeyi çekmesini istiyorsunuz, benim de kapının dışında durmasını beklemem çok büyük bir suç mu?
Git o zaman muayene olma demesini mi gerektirir? Anlayamadım neden suçlu ilan ettiniz beni? Bu benim vucudum, benim mahremiyetim, benim kararım. Doktorumu secmek de elbette hakkım

Hadi insallah Hayirli haberler alirsiniz. Bende gidecegim bakalim aksam 7 gibiinsallah hersey yolundadir ve azicik cinsiyetide gorsek fena olmaz

Amanin gunde 5-6tane mi... Napiyosun sen bu aylarda coksakincali kasilmalarayol acar. Son aylara dogru ye. Cok seviyosan yemeden duramiyom diyosan gunde 1 tane falan ye en azindan.
Ayy sahi mı. Cok severimm. Ve evde tek çeşit yok yani. Kuruyemişle bayiliodum yemeye

Odada perde de, paravan da yoktu. Zaten doğum koltuğu tarzinda bir koltuk da yok, normal duz yatak var. Hemen yanında da doktorun masası.
Madem siz perdeyi çekmesini istiyorsunuz, benim de kapının dışında durmasını beklemem çok büyük bir suç mu?
Git o zaman muayene olma demesini mi gerektirir? Anlayamadım neden suçlu ilan ettiniz beni? Bu benim vucudum, benim mahremiyetim, benim kararım. Doktorumu secmek de elbette hakkım

Haydaa :) doktor perdeyi cekmesi gerektigini bilmiyor mu ? Ben orada erkek olan doktoruma ( parantez icinde ) perdeyi cekin hocam demiyorum. Adam kendi cekiyor zaten :) normalide budur.

Back
X