- 19 Ağustos 2014
- 731
- 1.080
- 63
- 35
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #11.521
MinikKelebegimm canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin geçer inşaallah
Tekrar geçmiş olsun.
Ben de bugün ev süpürdüm dip köşe, kızımla da avmde falan 3 saat gezmişizdir, ara ara da kucağıma geldi taşıdım. Sanırım ondan çok ağrım var hala da geçmedi. Bebekli olunca ne kadar dikkat edeceğim, dinlenip yatacağım desek de olmuyor malesef. Ben tek başına dağ başı gibi bir yerdeyim mecbur her şeye koşturuyorum. Biraz daha az yorulmaya çalışacağım. Sana da tekrar geçmiş olsun arkadaşım tekrarı olmaz inşallah.
sagolasin eksik olmayin kizlar. doktor iceceksin dedi bende ictim artik yapacak bisey yok. bas donmesi yapar mi kafami hareket ettiedikce dunyam karisiyor ilactan mi acaba. olmazsa bidahakileri vajinal kullanirim.Çok gecmis olsun cok dikkat edin. Ben de uzun süre progestan kullandım ve doktoruma sormadan bıraktım( ağızdan çok kötü yapıyor insanı, fitil olarak kullanın isterseniz
sagol canim insallah gecer aman naptin sen 7 saat temizlik bu kadar zorlama kendini.MinikKelebegimm canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine bişey olmaz Allah'ın izniyle
Bende bugün 7 saat boyunca evi temizledim dip köşe
Dikkat ediyorum ama yüksek yerlere uzanmaya çalışmıyorum ağır şeyleri kaldırmaya çalışmıyorum
9 ay boyunca risk vardır kızlar Doğuma kadar dikkat edelim
insallah kesilir canim baya moralim bozuldu yuzum dustu. doktor kanama kasilma diyince aglayacaktim neredeyse.anladım canım, kendi doktoruna gidince daha detaylı bilgiler alırsın, burda bazı arkadaşlardan baya uzun süre kullananlar da oldu..herkesin ihtiyacı farklı.. ben progestanı 3 gün vajinal kullandım, benim kullanır kullanmaz kesildi kanama, ama tabi eriyen ilaç geri akıyodu, 3.gün doktora gitcem belki vajinal muayene yapar diye kullanmayım deyim, o gün bi daha kanamam olunca doktor 1 gece hastaneye yatırdı, kanama alanı görmüştü usgde, 3 tüp progestan iğne vurdular, 2 ünite serum verdiler, ertesi gün usgde kanama alanı geçti demişti doktor ve 2 hafta crinone jel kullandım, o jeli kullanırken de yine hiç kanama olmadı, sadece ilaç geri akıyodu.. bende durumlar böyleydi işte arkadaşım.. umarım senin de hemen kesilir kanamaların..
Geçmiş olsun canım ben de çok temizlik yaptım bugün bi ara baya yoğun ağrıdı karnım uzandım biraz iyi geldi sanırım çok yormamamız gerekiyo kendimizi ben iyi hissediyorum diye yükleniyorum ama sonrasında acısı çıkıyorsagol canim benim insallah gecer dinleniyorum bakalim agrim baya hafifledi.
aman arkadasim sende dikkat et yorgunluk basa bela. aynen dinlenmeye calisiyorum ama ne kadar dinlenebildigimi tahmin ediyosundur. bende yurt disindayim kimse yok yanima gelecek. herkesin cocugu okulu iso gucu var. hic arkadasimda yok burda idare edecwz bakalim. allaha emanetiz.
sagolasin eksik olmayin kizlar. doktor iceceksin dedi bende ictim artik yapacak bisey yok. bas donmesi yapar mi kafami hareket ettiedikce dunyam karisiyor ilactan mi acaba. olmazsa bidahakileri vajinal kullanirim.
sagol canim insallah gecer aman naptin sen 7 saat temizlik bu kadar zorlama kendini.
insallah kesilir canim baya moralim bozuldu yuzum dustu. doktor kanama kasilma diyince aglayacaktim neredeyse.
Bizim seçeneklerimiz arasında da gökçe var : )İki isim olursa gökçe hilal, tek olursa aybüke, bilge, melike vs araştırıyoruz hala bakalım ama bunlarda yoğunlaştık
Ben de şöyle düşünüyorum ilerde evlendiğinde kendi soyadını da kullanmak isterse hem iki isim hem iki soyisim baya uzun olacak hele bi de ismin başına prof dr gibi bir unvanı olursa baya zorlanır diye düşünüyorum :dd
sagol canim benim insallah gecer dinleniyorum bakalim agrim baya hafifledi.
aman arkadasim sende dikkat et yorgunluk basa bela. aynen dinlenmeye calisiyorum ama ne kadar dinlenebildigimi tahmin ediyosundur. bende yurt disindayim kimse yok yanima gelecek. herkesin cocugu okulu iso gucu var. hic arkadasimda yok burda idare edecwz bakalim. allaha emanetiz.
sagolasin eksik olmayin kizlar. doktor iceceksin dedi bende ictim artik yapacak bisey yok. bas donmesi yapar mi kafami hareket ettiedikce dunyam karisiyor ilactan mi acaba. olmazsa bidahakileri vajinal kullanirim.
sagol canim insallah gecer aman naptin sen 7 saat temizlik bu kadar zorlama kendini.
insallah kesilir canim baya moralim bozuldu yuzum dustu. doktor kanama kasilma diyince aglayacaktim neredeyse.
Amin canımAşılama olduğu günden itibaren kullandım. 5 ve 8.haftada gittiğimde her şey çok güzel dedi. O zaman niye kullanıyorum ki dedim. Birşey olursa, progestani biraktik da ondan oldu dememek için kullanmaya devam et dedi.
Tıbbın geldiği son nokta sanırım :) doktora gittigimde zaten bırakmıştım, hersey yolunda dedi. Allaha emanet artık:) annelik insiyatifi kullandım Allah emeklerimizi boşa cikarmasin
Hemen hemen aynı isimleri beğenmişiz zehrayı ben de seviyorum o da benim teyze kızımın ismi aklımıza geldikçe önerelim birbirimize belli ki zevklerimiz aynı bu konuda sırf değişik olsun diye saçma sapan isimler duymaktan bıkmıştım çünkü :ddaa seçtiğimiz ismin beğenilmesi ve tercih edilmesi ne güzelve biliyor musun ben de bilge ismini ilk başta düşündüm ama soyadımız çalışkan, bilge çalışkan çocuk için biraz ağır olur diye düşündük ve vazgeçtik melike de çok güzel isim, amca kızımın ismi olmasaydı ben de düşünürdüm,bir de zehra..
evet ben de öyle uzun olmasını sevmem, bi de açıkçası çevremde doğum yapan biçok arkadaş var ve hemen hepsi de iki isim koydu, çocuğu severken ismini uzatarak seslenmeyi severim ve 2 isim upuzuuunn oluyo söyleyesim gelmiyo
Geçmiş olsun canım ben de çok temizlik yaptım bugün bi ara baya yoğun ağrıdı karnım uzandım biraz iyi geldi sanırım çok yormamamız gerekiyo kendimizi ben iyi hissediyorum diye yükleniyorum ama sonrasında acısı çıkıyor
benimde kizlik soyadim caliskan =)))aa seçtiğimiz ismin beğenilmesi ve tercih edilmesi ne güzelve biliyor musun ben de bilge ismini ilk başta düşündüm ama soyadımız çalışkan, bilge çalışkan çocuk için biraz ağır olur diye düşündük ve vazgeçtik melike de çok güzel isim, amca kızımın ismi olmasaydı ben de düşünürdüm,bir de zehra..
evet ben de öyle uzun olmasını sevmem, bi de açıkçası çevremde doğum yapan biçok arkadaş var ve hemen hepsi de iki isim koydu, çocuğu severken ismini uzatarak seslenmeyi severim ve 2 isim upuzuuunn oluyo söyleyesim gelmiyo
tatlım içini ferah tut ve stresten uzak dur, esas bu üzüntüler de vücudun kasılmasına sebep oluyor, biliyorum bi evladın daha var ve onunla ilgilenmek zorundasın ama inşallah ilgilenecek başka birileri vardır da sen de doktorun dediği şekilde dinlenebilirsin..
yaa evet ben de yeni türeyen isimlerden hiç hoşlanmıyorum, ne onlardan olsun ne de çok eski, bizim jenerasyonuz gibi olsun istiyorum.. bence de paylaşalım tatlım, daha çok zamanımız var belki sonunda bambaşka bir isme karar veririzHemen hemen aynı isimleri beğenmişiz zehrayı ben de seviyorum o da benim teyze kızımın ismi aklımıza geldikçe önerelim birbirimize belli ki zevklerimiz aynı bu konuda sırf değişik olsun diye saçma sapan isimler duymaktan bıkmıştım çünkü :dd
iste bende oyle yaptim son zamanlarda. hersey sorunsuz ilerliyor 3. ayida atlattik diye dusunup rahat davrandim. ust uste gezmeler temizlik birde ustune dus cabasi oldu. her an temkinli olmak lazim.
benimde kizlik soyadim caliskan =)))
biliyorum canim stresli degilim ama moral sifir iate yinede. eger kendi doktorum uzun sure yatmami soylerse kizimi turkiyeye ananesine yollayacam. esim bakici tutalim diyor ama bakiciyla surekli yanimda kalmasi lazim guvenemem disari yollamaya. cocuk hicmi disari cikmasin en azindan ananesiyle boyle bir sansi olur skilmaz birde ona aliskin. bakalim zaman ne gosterecek
Aaa erken olmuş gerçekten krem sür canım bol bolkızlar bu arada çatlayanınız var mı?bikaç gün önce duşa girmeden sol göğsümün altında 3 adet kırmızı çizgi farkettim göğüslerimin büyüdüğünün farkındayım ama çatlayacak kadar büyüdüğünü düşünmemiştim ve yağ sürmeyi ihmal ediyordum.. aranızda henüz yağ krem vs kullanmaya başlamayan varsa başlayın benden söylemesi
Canım chicco lite way plus da ana kucagi var. Puset sana dönük bir şekilde yerleştiriliyor. Ben çok arastirdim; sanırım en mantıklısı chicco lite way plus.Dün uyuyup kalmışım kusura bakma şimdi yazıyorum.. Aslında henüz bi markaya karar vermedim ama firsat buldukça inceliyorum.. Dün kraft switch ve kraft fit travel sistem arabalara denk geldim çok güzellerdi, tabi fiyatlari 1800 civarı, o kadar para verilmeli mi ona karar vermeliyim aslında, benim kafa yapım ihtiyaç varsa ne kadarsa verilmeli ama boşa para harcamayi da sevmem.. Diğer taraftan 3 ablam var ve 3ü de chicco lite way baston la büyüttüler çocuklarını, kullanımı çok rahattı ama işte ana kucağı ve cift yönlü kullanım olmuyo onda da, fiyatı da travellarla karşılaştırılamaz bile yani.. Ayy ne çok düşündüm bu araba konusunu yaa..
yaa popişe bak aman Allah'ımEki Görüntüle 1995316 Kızlar ya ben burda kıza benzettim sanki yanılıyormuyum
annem gocmen ama baba tarafi yoruk =))) ha bide esim gocmen.aa, sizde de göçmenlik var mı? genelde göçmenlerde var bu soyisim..
bakıcı gerçekten zor iş, annelerimiz kadar kime güvenebiliriz ki.. ama ben inanıyorum ki çabucak geçicek ama en azından bikaç gün iyice dinlen, belki eşinin izin alma durumu varsa bi süre öyle idare edersiniz..
evet tatlım yaa.. aslında hindistan cevizi yağı almıştım ama sürmüyodum tabi gördükten sonra artık hiç atlamıyorum.. benim cildim çok kuru ve çatlamaya müsait aslında bolca çatlayacağını düşünüyorum, bakalım inşallah bu yağ biraz işe yarar..Aaa erken olmuş gerçekten krem sür canım bol bol
Gerçi çatlayacağı varsa Ne sürsen fayda etmez de yine de sür
Bana da öyle geldiyaa popişe bak aman Allah'ımcanım ben de pek anlamam ama sanki ben de orda bi adet kuku görüyorum
Bende çok kuru cilde sahibim maalesefevet tatlım yaa.. aslında hindistan cevizi yağı almıştım ama sürmüyodum tabi gördükten sonra artık hiç atlamıyorum.. benim cildim çok kuru ve çatlamaya müsait aslında bolca çatlayacağını düşünüyorum, bakalım inşallah bu yağ biraz işe yarar..
canim kafasi nerde kolu bacagi nerde hele ki sinem popis gormus ben hic anlam veremedim sen kiz istiyosun insallah allah gonlune verirmEki Görüntüle 1995316 Kızlar ya ben burda kıza benzettim sanki yanılıyormuyum
O popo görüntüsü canım sadece bacaklar ve popo var :)canim kafasi nerde kolu bacagi nerde hele ki sinem popis gormus ben hic anlam veremedim sen kiz istiyosun insallah allah gonlune verirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?