2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
MinikKelebegimm canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin geçer inşaallah

sagol canim benim insallah gecer dinleniyorum bakalim agrim baya hafifledi.

aman arkadasim sende dikkat et yorgunluk basa bela. aynen dinlenmeye calisiyorum ama ne kadar dinlenebildigimi tahmin ediyosundur. bende yurt disindayim kimse yok yanima gelecek. herkesin cocugu okulu iso gucu var. hic arkadasimda yok burda idare edecwz bakalim. allaha emanetiz.

Çok gecmis olsun cok dikkat edin. Ben de uzun süre progestan kullandım ve doktoruma sormadan bıraktım( ağızdan çok kötü yapıyor insanı, fitil olarak kullanın isterseniz
sagolasin eksik olmayin kizlar. doktor iceceksin dedi bende ictim artik yapacak bisey yok. bas donmesi yapar mi kafami hareket ettiedikce dunyam karisiyor ilactan mi acaba. olmazsa bidahakileri vajinal kullanirim.
sagol canim insallah gecer aman naptin sen 7 saat temizlik bu kadar zorlama kendini.
insallah kesilir canim baya moralim bozuldu yuzum dustu. doktor kanama kasilma diyince aglayacaktim neredeyse.

Geçmiş olsun canım ben de çok temizlik yaptım bugün bi ara baya yoğun ağrıdı karnım uzandım biraz iyi geldi sanırım çok yormamamız gerekiyo kendimizi ben iyi hissediyorum diye yükleniyorum ama sonrasında acısı çıkıyor

Bizim seçeneklerimiz arasında da gökçe var : )İki isim olursa gökçe hilal, tek olursa aybüke, bilge, melike vs araştırıyoruz hala bakalım ama bunlarda yoğunlaştık

aa seçtiğimiz ismin beğenilmesi ve tercih edilmesi ne güzel ve biliyor musun ben de bilge ismini ilk başta düşündüm ama soyadımız çalışkan, bilge çalışkan çocuk için biraz ağır olur diye düşündük ve vazgeçtik melike de çok güzel isim, amca kızımın ismi olmasaydı ben de düşünürdüm,bir de zehra..

evet ben de öyle uzun olmasını sevmem, bi de açıkçası çevremde doğum yapan biçok arkadaş var ve hemen hepsi de iki isim koydu, çocuğu severken ismini uzatarak seslenmeyi severim ve 2 isim upuzuuunn oluyo söyleyesim gelmiyo

tatlım içini ferah tut ve stresten uzak dur, esas bu üzüntüler de vücudun kasılmasına sebep oluyor, biliyorum bi evladın daha var ve onunla ilgilenmek zorundasın ama inşallah ilgilenecek başka birileri vardır da sen de doktorun dediği şekilde dinlenebilirsin..

Amin canım
Neden kullandığını bilmediğim için şuan anladım canım tedbir amaçlı kullanmışsın
Hepimiz sağ salim kavuşalım evlatlarımıza inşallah

Hemen hemen aynı isimleri beğenmişiz zehrayı ben de seviyorum o da benim teyze kızımın ismi aklımıza geldikçe önerelim birbirimize belli ki zevklerimiz aynı bu konuda sırf değişik olsun diye saçma sapan isimler duymaktan bıkmıştım çünkü :dd

iste bende oyle yaptim son zamanlarda. hersey sorunsuz ilerliyor 3. ayida atlattik diye dusunup rahat davrandim. ust uste gezmeler temizlik birde ustune dus cabasi oldu. her an temkinli olmak lazim.

benimde kizlik soyadim caliskan =)))

biliyorum canim stresli degilim ama moral sifir iate yinede. eger kendi doktorum uzun sure yatmami soylerse kizimi turkiyeye ananesine yollayacam. esim bakici tutalim diyor ama bakiciyla surekli yanimda kalmasi lazim guvenemem disari yollamaya. cocuk hicmi disari cikmasin en azindan ananesiyle boyle bir sansi olur skilmaz birde ona aliskin. bakalim zaman ne gosterecek

yaa evet ben de yeni türeyen isimlerden hiç hoşlanmıyorum, ne onlardan olsun ne de çok eski, bizim jenerasyonuz gibi olsun istiyorum.. bence de paylaşalım tatlım, daha çok zamanımız var belki sonunda bambaşka bir isme karar veririz

aa, sizde de göçmenlik var mı? genelde göçmenlerde var bu soyisim..

bakıcı gerçekten zor iş, annelerimiz kadar kime güvenebiliriz ki.. ama ben inanıyorum ki çabucak geçicek ama en azından bikaç gün iyice dinlen, belki eşinin izin alma durumu varsa bi süre öyle idare edersiniz..

kızlar bu arada çatlayanınız var mı? bikaç gün önce duşa girmeden sol göğsümün altında 3 adet kırmızı çizgi farkettim göğüslerimin büyüdüğünün farkındayım ama çatlayacak kadar büyüdüğünü düşünmemiştim ve yağ sürmeyi ihmal ediyordum.. aranızda henüz yağ krem vs kullanmaya başlamayan varsa başlayın benden söylemesi

Aaa erken olmuş gerçekten krem sür canım bol bol
Gerçi çatlayacağı varsa Ne sürsen fayda etmez de yine de sür

Canım chicco lite way plus da ana kucagi var. Puset sana dönük bir şekilde yerleştiriliyor. Ben çok arastirdim; sanırım en mantıklısı chicco lite way plus.

annem gocmen ama baba tarafi yoruk =))) ha bide esim gocmen.
ah keske esimin izin alma sansi olsa . normalde annemi buraya getirirm ama 10 yasinda okuyan kardesim var ve babamda sehir disinda calisiyor . onunda kardesimi biracak yeri yok. insallah dedigin gibi duzelir canim hersey hemen.

Aaa erken olmuş gerçekten krem sür canım bol bol
Gerçi çatlayacağı varsa Ne sürsen fayda etmez de yine de sür
evet tatlım yaa.. aslında hindistan cevizi yağı almıştım ama sürmüyodum tabi gördükten sonra artık hiç atlamıyorum.. benim cildim çok kuru ve çatlamaya müsait aslında bolca çatlayacağını düşünüyorum, bakalım inşallah bu yağ biraz işe yarar..

Bende çok kuru cilde sahibim maalesef
Bende ki çatlakları bi görsen böyle olursun
Son aya kadar tek bi çizik yok diye sevinirken mideme kadar çatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…