2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
4moms mamaroo da gerçekten şahane birşey. Gözlerim kamasti. Ama çok pahalı (( ve cok kisa sureli kullanılacak birşey
12 kiloya kadardı sanırım bendeki, kızım sevmediği için çeyizlik duruyor ama insan evladı gibi binen uyuyan bebek için 1 yaşa kadar kullanılabilir. İnşallah 2. Sever de parası çıkar.

tamam tatlım takip ederim ben de indirimleri

Sanirim bana acil yolu gorunuyor. Dunden beri agrim var iyice siddetlendi kizlar yuruyemiyorum suan o derecebacaklarimi dikip 1 saat dinlenecem gecer insallah gerek kalmaz gitmeye

Sanirim bana acil yolu gorunuyor. Dunden beri agrim var iyice siddetlendi kizlar yuruyemiyorum suan o derecebacaklarimi dikip 1 saat dinlenecem gecer insallah gerek kalmaz gitmeye
Kasıklarınizda mı agri? Çok geçmiş olsun.hamilelerde idrar yolu enfeksiyonu malesef sık görünüyor. Doktora gidene kadar cok cok su için. Ayaklarinizin altına 2 yastık koyun dinlenin. Paniklemeyin stres yapmayin en önemlisi bu :) acil doktorları biraz gergin oluyor, birden en kötü ihtimali söylerse korkmayin. Numarasi varsa kendi doktorunuzu arayin ve yarin sabah gidin. Ben acil doktorlarına isinamadim bir türlü

Bende 3 cesit bebek arabasi var.

Baston el arabalari az yer kapliyor hafif ama cocugun oturdugu yer ince malzemeden yapiliyor .cocuk bi sure sonra agri hissedebiliyor.tekerleri kucuk oldugu icin iterken cok efor sarfedersiniz..tavsiyem o 50 60 tllik cok ucuzlardan almayin.hele arkasi yaslanmayandan almayin. Cocuk put gibi ayakta uyumak zorunda kaliyor..

Travel sistem mamas papas hediye gelmisti. Koltugu cikiyor oto koltugu oluyor...celikten yapildigi icin hic kirilma egilme olmuyor. Biraz yer kapliyor. Otomobilinizin bagajina gore alin..biz o araba icin arabayi degistirdik..tekerleri buyuk ve saglam. Yağ gibi gidiyoaz yoruluyosunuz..

Cocuk ayaklaninca zaten pek arabaya binmek istemiyor. Kiz cocuklari daha cok seviyor arabayi. Ben Oglumu oturtamadim.

Hem pusete hem arabaya para vercekseniz travel sistem alin derim..pahalisi da var ucuzu da var..internette cesit cok..indirimleri takip edin derim. Bebekler bir yasini gecince oto koltugu cok lazim hem zorunlu hem de cocugu zaptetmek icin...cocuk arabanin dugmelerine merakli olunca önden arkaya gönderemiyosunuz

Çok geçmiş olsun.
Ben de bugün dışarda kızımla çok yoruldum, parol içtim magnezyum aldım ama banamısın demiyor, birisi arkadan belimi tepikliyor gibi.

Kusmadan gün gecirebildigime inanamıyorum. Tam 3 gündür istifra etmedim. Acaba bebeğim iyi midir? Her gün her yediğim lokmayı onlarca kez çıkarırken, birden bicakla keser gibi kesilmesi normal mi? Aşırı bel ve bacak ağrılarım var. Zayifim, kilo almadım daha 12.haftadayim ama sürekli nefes nefeseyim. Iki adım yurusem yoruluyorum. Yatakta soldan sağa donerken bile kirk kere düşünüyorum. Ne kadar enteresan birseymis :)

Kızlar hava ne kadar sıcak ya pazara gittim dolastim birazda magazalari dolastim anneme hediye almak icin ölüyodum nasıl alisicaz bu sicaklara.. bu sene bende oruc tutamam susuz kalinca başım dönüyor Hele ki bu sicaklarda en ihtiyacimiz olan sey...

Kızla selam hamileliğimden beri ilk kez bugün yatak odamın camını sildim paspas yaptım kendimi çok yormadan arada dinlenerek yaptım inşallah bişey olmaz

Kızla selam hamileliğimden beri ilk kez bugün yatak odamın camını sildim paspas yaptım kendimi çok yormadan arada dinlenerek yaptım inşallah bişey olmaz

Aman cnm kendini zorlama sakın bende cam silmeyi cok istiyorum ama bisey olursa diye cok korkuyorum vicdan azabinda ölürüm galiba sonra tabiiki sen kendini daha iyi bilirsin ama yinede yorma cok kendini....benim camlar les gibi duruyolar oyle valla..

Canım evim çatı katı çok yüksek değil ve camları terasıma çıkıyo ben yine de ayağımın altına şifonyerimi çektim.
Allerjim çok kötü yaptı beni bi silip süpürgeyim tülleri yıkayayım dedim ama asmicam eşim asıcak. Bi de hep dinlenerek yaptım.

canım geçmiş olsun, cok mu yordun acaba kendini? umarım dinlenince geçer ve önemli bişey değildir..

Çok geçmiş olsun.
Ben de bugün dışarda kızımla çok yoruldum, parol içtim magnezyum aldım ama banamısın demiyor, birisi arkadan belimi tepikliyor gibi.

Kizlar kendi dontorumu aradim ameliyattaymis. Dayanamadim tanidik vasitasiyla baska doktora ulastim hasteneye cagirdik geldi muayene etti. Rahimde kasilmalar var ve kanama alanlari olusmus dedi. Progestan yazdi serumda takayım cok cok kotuysen ya da yarina kadar gecmezse yarin gel tekrar dedi. İstirahat verdi tuvalet ve yemek ihtiyaci kalkmak yok dedi.

Aman Canım geçmiş olsun iyi ki gitmişsin doktora

Cok gecmis olsun cnm dinlen istirahat et bisey yapma sakin..

Bu arada benim kasiklarimda da agri var senin dayanilmaz derecedemiydi kanaman filan mi vardi bende korktum simdi o yuzden soruyorum cnm yanlis anlama..

Aman Canım geçmiş olsun iyi ki gitmişsin doktora
sagol canim hersey sorunsuz ilerliyor 3.ayida atlattik diye biraz rahat davranmaya baslamistim. normalde kizimi asla kucaklamiyordum ama bu aralar kucaklamaya basladi bilmiyorum acaba ondan mi oldum dun dustan sonra basladi agri ve bugun iyice siddetlendi. makinayla evi supurdum ondan sonra iyice artti zaten. aman sizlerde dikkat edin. allah korusun yavrularimizi. Azkullanilmiskaynanamvar bizde son zamanlarda cok gezmeye basladik parkta falan bende baya yoruluyordum. dikkat et sende yorma kendini.

ss_sinem canim sen progestan kullanmistin dimi. ne kadar sure kullandin.

Bu arada benim kasiklarimda da agri var senin dayanilmaz derecedemiydi kanaman filan mi vardi bende korktum simdi o yuzden soruyorum cnm yanlis anlama..

sagol canim. kanamam yok oyle kasiktaki agrilar normal ama benim cok siddetlendi yuruyemez oldum agridan duramadim yerimde. bacaklarimi diktim havaya dinlendim 1 saat kadar gecmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…