2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294

Sagol tatlim gökcede guzel hayirlisi olsun. Evt bu isimlerde guzelmiss ama karar veremiyom bi turlü illa ismime uydurmam sart degil ama solenmesi kolay olsun istiyorum hayirlisi bakalim.

Kızim olursa cemre yada hazel dusunuyorum. Oglum olursa kararsizim..klasikçiyim..yeni isimlerden koymam heralde..
Burda da eski isimcileri gormek cok mutlu etti beni bende eski isimciyim kizim olursa zeynep istiyorum oglum olursa babasi karar verecek hayirlisiyla gelsinlerde koyacagimiz isim en guzeli gelecek bize

sagol canim aman canim ciddi bisey olmasin da. benim cok siddetliydim agrim yuruyemiyordum bile. tekrar cok agrin olursa ihmal etme

Kızlar beni dualarınız da unutmayın olurmu bi iki güne sonuçları alcam ismim derya
canimmm insallah hayirli haberler alacaksin ben inaniyorum kuzunun biseyiyok. rabbim guzel haberlerle yuzunu guldursun
@MinikKelebegimmok geçmiş olsun dikkat et kendine
sagol canim dikkat etmeye calisiyorum

Hemoroid için sıcak suyla dolu bir leğene otur. Yada bulabilirsen sıcak bir tuğla. Popo aranı sürekli kuru tut. Ne ishal ol ne kabız. İshal de hemoroidi tetikliyr
açile gittik dün gece 2 tane ilaç verdi Dr biri krem biri fitil Dr a soyledim hamile olduğumu ama gene de içim rahat etmedi kullanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…