• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım chicco lite way plus da ana kucagi var. Puset sana dönük bir şekilde yerleştiriliyor. Ben çok arastirdim; sanırım en mantıklısı chicco lite way plus.
teşekkürler tatlım, ben de bugün netten baya araştırdım, zaten burdan bi arkadaş da baston travellar olduğunu söyledi ben farketmemiştim, ben de kesin markası chicco olmasa bile onlardan alcam.. bu arada chicco lite way baston olarak gerçekten çok kullanışlı, açıp kapaması kolay, hafif, sırtı tam yatıyo, diğer ucuz bastonlar kadar konforsuz değil, benim 3 yeğenim 3 yaşına kadar kullandılar ve öyle ufak tefek de değillerdir :super: kısmet bakalım, artık son kararları verirken yine burda paylaşırız marka ve model..

annem gocmen ama baba tarafi yoruk =))) ha bide esim gocmen.
ah keske esimin izin alma sansi olsa . normalde annemi buraya getirirm ama 10 yasinda okuyan kardesim var ve babamda sehir disinda calisiyor . onunda kardesimi biracak yeri yok. insallah dedigin gibi duzelir canim hersey hemen.
hımm yörükler de çalışkan olur zaten, ben bikaç kere daha öyle denk geldim de bu soyadına onlar da göçmendi ondan sordum..
anladım canım, iyi haberlerini bekliyorum..

evet tatlım yaa.. aslında hindistan cevizi yağı almıştım ama sürmüyodum tabi gördükten sonra artık hiç atlamıyorum.. benim cildim çok kuru ve çatlamaya müsait aslında bolca çatlayacağını düşünüyorum, bakalım inşallah bu yağ biraz işe yarar..

benimde cildim cok kuru ilkinde hic biaey surmedim ve cok hafif iki uc cizgi diyebilirim basenler catladi sadece. kizim dogduktan sonra bebe yagi eksik olmuyor onun icin aliyorum surekli. bunda da her dus sonrasi bende suruyorum henuz catlak yok ama kuru cilt cok kasiniyor en azindan kasintimi onluyor

Bende çok kuru cilde sahibim maalesef
Bende ki çatlakları bi görsen :oha: böyle olursun
Son aya kadar tek bi çizik yok diye sevinirken mideme kadar çatladım
napalım tatlım, tek derdimiz çatlak olsun.. benim zaten bi sürü çatlağım var, orta okulda bi büyüdüm birden bire serpildim, popom belim ve göğüslerim harita gibi ama onlar çok eski olduğu için beyaz ve dikkat çekici değildi ama bu böyle kırmızı direkt gözüme çarptı.. kırmızılık ne zaman geçiyo?

benimde cildim cok kuru ilkinde hic biaey surmedim ve cok hafif iki uc cizgi diyebilirim basenler catladi sadece. kizim dogduktan sonra bebe yagi eksik olmuyor onun icin aliyorum surekli. bunda da her dus sonrasi bende suruyorum henuz catlak yok ama kuru cilt cok kasiniyor en azindan kasintimi onluyor
maşallah sen azıcık çatlakla atlatmışsın.. evet kaşıntı fena yaa, ben şimdiden böyleysem sonumu gerçekten merak ediyorum..

napalım tatlım, tek derdimiz çatlak olsun.. benim zaten bi sürü çatlağım var, orta okulda bi büyüdüm birden bire serpildim, popom belim ve göğüslerim harita gibi ama onlar çok eski olduğu için beyaz ve dikkat çekici değildi ama bu böyle kırmızı direkt gözüme çarptı.. kırmızılık ne zaman geçiyo?
Kırmızılık hemen geçmiyor canım tam olarak hatırlamıyorum ama zamanla çatlaklar da çok değişiyor ilk başta kırmızı geniş sonra kırmızılık gidiyor ve zamanla çatlaklar bayağı inceliyor

Kizlar kendi dontorumu aradim ameliyattaymis. Dayanamadim tanidik vasitasiyla baska doktora ulastim hasteneye cagirdik geldi muayene etti. Rahimde kasilmalar var ve kanama alanlari olusmus dedi. Progestan yazdi serumda takayım cok cok kotuysen ya da yarina kadar gecmezse yarin gel tekrar dedi. İstirahat verdi tuvalet ve yemek ihtiyaci kalkmak yok dedi.
Canim yeni okudum cok gecmis olsun insallah bir an once durur kanama alanin... bende dun aksam berbattim hele sabah kalkinca oluyorum sandim agridan birde sinav var ne yapcam diye dusununce birden icimden bisi bosaldi korktum meger akintim olmus icinde pihtilar vardi sanirim usuttum o bosalinca nasil rahatladim bu aksam rahatim. Sen agri ve kanama alani diyince korktum birden randevumada 1 haftadan fazla var.

Kırmızılık hemen geçmiyor canım tam olarak hatırlamıyorum ama zamanla çatlaklar da çok değişiyor ilk başta kırmızı geniş sonra kırmızılık gidiyor ve zamanla çatlaklar bayağı inceliyor
anladım canım.. bebeklerimiz bi süre sonra vücudumuzdan ayrılsa da izleri hayatımızın sonuna kadar bizimle kalıcak :KK68:

Kizlar amma cok muhabbet etmissiniz araba muhabbeti donmus baya ama rica etsem yeni topikte konussaniz burda hem arada kaliyor hemde hastalik saglik cinsiyet vs butun konular arada . burda iyilik saglik orda da alacagimiz aldigimiz esyalari ve tavsiyeleri konusalim zaten bir cokta tavsiye var arabayla ilgili:KK52:

Kızlar çok fenayım hemoroid oldum bide vajinal mantar napcam bilmiyorum :KK42:
Canim hemoroid oldum yazdin ya yeni mi oldu hamilelikte oluyor derlerdi ama benim en korktugum sey cok mu zorladin acaba kendini isin basinda mutlaka doktoruna danis daha kotu olmadan

Günaydın hanımlar..ben de dün ikili test yaptırdım. Fonu haftaya tabiki..ölçümler çok sukur normal görünüyor. Doktor kanaman mi oldu diye sordu.evet dedim.bi alan oluşmuş. Hematom saptandı falan diye yazdı. Çok sıkıntı olacağını düşünmuyum dedi radyolog. İnşallah olmaz.. cinsiyeti de soylemedi..bekleyeceğim artık. .ben 1 aydır görmemiştim. Mucizeden başka bişey degi

Canim radyologun bisi olmaz demesiyle kalma mutlaka doktoruna gorun belki ilac vs kullanman gerekiyordur belki

Dün akşam sirkeli suyla yıkadım mantar çok değil canım akıntı yok zaten sadece kasinma var. Mantar a aliskinimda bu hemoroid ilk defa başıma geldi çok kötü birseymis :KK43:
Canim akintin yok diye mantar olmadim sanma bazrn icinde kaliyor pihtilar kasinti olmasi yetiyor bol bol su ic ve doktora gorun sirkeli su kasintini azaltir sadece

Aa benimde ismim aylin. Bende ismime yakin bi isim arıyorum pelin mesela..ceylini ecrini pek sevmiyorum bu ara herkeste cok var. .ben isim bulamiyorum..
ismin çok güzel gerçekten, benim çook yıllar öncesinden beri hep aklımdadır, arada hep başka isimler gündeme gelir ama aylin hep sabit, söylemesi hoşuma gidiyo :)eşim de gökçe deyince ona da ısındım, bakalım sonunda neye karar vercez..

pelin güzel isim, tülin de kulağıma çok hoş geliyor.. elvin, elçin, sezin aklıma gelen isimler tatlım..

Back
X