- 6 Ekim 2013
- 921
- 1.097
- 113
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #11.441
Canm bazen önden gider bazen tam zamanina uysr bazen geriden o anki gelisimine bakar. Ilerleyen zamanda iyice netlesir tarihi degisecekmi degismicekmi diyeHanımlar birey soracağım. Normalde benim adete göre 22 kasımda doğum yapmam lazım idi ancak ultrasonda 4 gün öndeyim. Ben hamilelik takvimini ona göre düzenledim sizce doğru mu yanlış mı anlayamadm ben
Dün uyuyup kalmışım kusura bakma şimdi yazıyorum.. Aslında henüz bi markaya karar vermedim ama firsat buldukça inceliyorum.. Dün kraft switch ve kraft fit travel sistem arabalara denk geldim çok güzellerdi, tabi fiyatlari 1800 civarı, o kadar para verilmeli mi ona karar vermeliyim aslında, benim kafa yapım ihtiyaç varsa ne kadarsa verilmeli ama boşa para harcamayi da sevmem.. Diğer taraftan 3 ablam var ve 3ü de chicco lite way baston la büyüttüler çocuklarını, kullanımı çok rahattı ama işte ana kucağı ve cift yönlü kullanım olmuyo onda da, fiyatı da travellarla karşılaştırılamaz bile yani.. Ayy ne çok düşündüm bu araba konusunu yaa..
Ben de tavuk balik kiymadan tiksiniyorum hala.balik yagi kullanmaya basladim.pek istahli da degilim acikcasi.ama yesillik yumurta meyve tuketmeye calisiyorum bol bol.normal bir durum canim bence.Tabi midem kaziniyor cokca.o zaman da elma muz falan yiyorum ama yemek yiyemiyorum malesef icim almiyorBayanlat ya benim 12. Haftadan bu yana iştahım pek yok. İki bişey yiyorum doyuyorum ama tatlı şeker çikolataya doymuyorum. 12. Gaftaya kadar 3 kilo aldm ondan bu yana hic almadm. 16. Haftama girecegm iki gün sonra inşallah. Normalmi yemek yememek vs? Bulantım hiç yok sadece et balık vs tiksindiriyor beni
Canım Allah yardımcın olsun o zaman git bi Dr. A bakalım ne diyecekDün akşam sirkeli suyla yıkadım mantar çok değil canım akıntı yok zaten sadece kasinma var. Mantar a aliskinimda bu hemoroid ilk defa başıma geldi çok kötü birseymis
Çoğumuzun hemen hemen önde gidiyor bu dönemde önde veya geri olması çok önmeli değilmiş zamanla sata uyumlu hale geliyorHanımlar birey soracağım. Normalde benim adete göre 22 kasımda doğum yapmam lazım idi ancak ultrasonda 4 gün öndeyim. Ben hamilelik takvimini ona göre düzenledim sizce doğru mu yanlış mı anlayamadm ben
Aynen bendede öLe iste. Tatli türü yerim. Eyveyi zorla yiyorum ama yemek yedimmi hemen doyuyorum eskifen daha cok yerdmBen de tavuk balik kiymadan tiksiniyorum hala.balik yagi kullanmaya basladim.pek istahli da degilim acikcasi.ama yesillik yumurta meyve tuketmeye calisiyorum bol bol.normal bir durum canim bence.Tabi midem kaziniyor cokca.o zaman da elma muz falan yiyorum ama yemek yiyemiyorum malesef icim almiyor
Hamilelere oruc düsmez ki kendine eziyet olur belki tansiyonun falan düser cok zor olur iyi düsün canimKizlar ben gecen oruc tuttum cok zorlanmadim ins allah izin verirse ramazanda da tutmayi dusunuyrm.
Benim arabam sunybaby nin bi modeliydi su anda ismini hatirlamiyorum malesef ama bende mamaspapas lara falan bakıp en sonunda bu arabayi almistim okadar para vermeye kiyamayarak ve iki senedirdr kullaniyorum tek basima minibuse otobuse bindigimde oluyor evet kapanmasi tek hareketle degil ama cokda zor degil. Pisman oldugim tek sey ici cok genis degil oglum kısın montla zor sıgıyordu icine.Aa hem baston hem travel olan var mı ona daha dikkat etmemişim, evet beni bir düşündüren de hantal olmalarıydı.. Senin hangi marka modeldi?
Selam kızlar dün benden su geldi baya endişelenmiştim bebeğin suyu zannedip doktorum bugün muayeneye çağırdı sabah gittim hiçbir şey yok dedi çok şükür bebeğin suyu iyiymiş bi de serviks uzunluğunu ölçtü rahimağzı yoluymuş bebeğin çıktığı yer o da iyi dedi. Kısa olursa düşük ya da erken doğum olabiliyormuş Allah korusun suyun nerden geldiği belli değil herhangi bir mantar enfeksiyon vs de yok en son doktor idrarını kaçırmış olabilirsin dedi : ) bu dönemlerde mesaneye baskı olduğundan farkında olmadan kaçabiliyormuş.
Tamam canım sağol, dediğin markayı da araştırıcam, kanguru aslında çok sevimli geliyo bana ama ben çok terleyen bi insanım bana uygun olduğunu düşünmüyorum, ben arabacı olucam..Araba meselesi gerçekten zor ama arabalar çok pahalı verdiğin paraya değsin istiyorsun araba bagajınıza sığsın pratik olsun tek başına açıp kapatabil bir çocuk daha düşünüyorsan iyi bir şey al bizimkisi Mima xari çok gezdiğimiz için çok kullanıyoruz kanguru da çok kullanıyoruz hatta belin müsaitse taşıyabiliyorsan kanguru daha pratik ama İnsan en fazla 2 saat dayanıyor taşımaya
Evet mamaspapaslar çok pahalı ben de o kadar para veremem.. Tamam canım dediğin markada ve digerlerinde baston travel modelleri araştırıcam çok sağol..Benim arabam sunybaby nin bi modeliydi su anda ismini hatirlamiyorum malesef ama bende mamaspapas lara falan bakıp en sonunda bu arabayi almistim okadar para vermeye kiyamayarak ve iki senedirdr kullaniyorum tek basima minibuse otobuse bindigimde oluyor evet kapanmasi tek hareketle degil ama cokda zor degil. Pisman oldugim tek sey ici cok genis degil oglum kısın montla zor sıgıyordu icine.
Bastonu kesinlikle tavsiye ediyorum ama ici genis olmali. Cift yönlü olmamasina cok takilma zaten bu kıs pusetle kullanirsin onlar sana donuk oluyor seneyede zaten sana dönük olmak istemiycek rüzgar icinde yagmurluklar var icerisi sicacik oluyor bide tam kapanan bi tentesi olunca kısın hic sikinti olmuyor ben tüm kıs gezdim
Belki erken ama eşleriniz yada anneniz ameliyathane kapisinda bebegi beklesin arkadaslar..urfada son gunlerde bebek karistirma olayi artti...2 3 saat sonra baska annelere verildigi ortaya cikiyor...dikkatli olmakta fayda var...burası türkiye iste...korkutmak icin yazmadim..yanlis anlamayin
Selam kızlar dün benden su geldi baya endişelenmiştim bebeğin suyu zannedip doktorum bugün muayeneye çağırdı sabah gittim hiçbir şey yok dedi çok şükür bebeğin suyu iyiymiş bi de serviks uzunluğunu ölçtü rahimağzı yoluymuş bebeğin çıktığı yer o da iyi dedi. Kısa olursa düşük ya da erken doğum olabiliyormuş Allah korusun suyun nerden geldiği belli değil herhangi bir mantar enfeksiyon vs de yok en son doktor idrarını kaçırmış olabilirsin dedi : ) bu dönemlerde mesaneye baskı olduğundan farkında olmadan kaçabiliyormuş.
Canım bana doktorum 12.hafta dolunca biraktirdi ve demir hapı verdi ama içeriğini okuyunca bu hapta da folik asit varmış.. Bana sağlık ocagindan decavit vermişlerdi onu söyledim ama doktorum onu kullanmami istemedi, kilo yapiyo vitaminleri sebze meyvelerden almanı tavsiye ederim dedi..Merhaba kızlar, mutlu bir günümüz olur inşallah. 12. Haftasonu doldurup folik Asite devam eden var mı aramızda.ben 12. Haftada bıraktım.doktor demir hapı da vermedi,kan değerlerin iyi demişti
Lütfen sirke falan kullanmayin çok asitli, icerde bebeginiz var. Doktora gitmeden birşey yapmayın. Sicak suya vs de oturmayın doktor tavsiye etmeyince. Çok geçmiş olsun.Kızlar çok fenayım hemoroid oldum bide vajinal mantar napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?