2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hanımlar birey soracağım. Normalde benim adete göre 22 kasımda doğum yapmam lazım idi ancak ultrasonda 4 gün öndeyim. Ben hamilelik takvimini ona göre düzenledim sizce doğru mu yanlış mı anlayamadm ben

Bayanlar ya benim 12. Haftadan bu yana iştahım pek yok. İki bişey yiyorum doyuyorum ama tatlı şeker çikolataya doymuyorum. 12. Haftaya kadar 3 kilo aldm ondan bu yana hic almadm. 16. Haftama girecegm iki gün sonra inşallah. Normalmi yemek yememek vs? Bulantım hiç yok sadece et balık vs tiksindiriyor beni

Hanımlar birey soracağım. Normalde benim adete göre 22 kasımda doğum yapmam lazım idi ancak ultrasonda 4 gün öndeyim. Ben hamilelik takvimini ona göre düzenledim sizce doğru mu yanlış mı anlayamadm ben
Canm bazen önden gider bazen tam zamanina uysr bazen geriden o anki gelisimine bakar. Ilerleyen zamanda iyice netlesir tarihi degisecekmi degismicekmi diye

Araba meselesi gerçekten zor ama arabalar çok pahalı verdiğin paraya değsin istiyorsun araba bagajınıza sığsın pratik olsun tek başına açıp kapatabil bir çocuk daha düşünüyorsan iyi bir şey al bizimkisi Mima xari çok gezdiğimiz için çok kullanıyoruz kanguru da çok kullanıyoruz hatta belin müsaitse taşıyabiliyorsan kanguru daha pratik ama İnsan en fazla 2 saat dayanıyor taşımaya

Ben de tavuk balik kiymadan tiksiniyorum hala.balik yagi kullanmaya basladim.pek istahli da degilim acikcasi.ama yesillik yumurta meyve tuketmeye calisiyorum bol bol.normal bir durum canim bence.Tabi midem kaziniyor cokca.o zaman da elma muz falan yiyorum ama yemek yiyemiyorum malesef icim almiyor

Çoğumuzun hemen hemen önde gidiyor bu dönemde önde veya geri olması çok önmeli değilmiş zamanla sata uyumlu hale geliyor
Benimde 8 gün önde sata göre gidiyorum bununla kafamı karıştırmıyorum

Aynen bendede öLe iste. Tatli türü yerim. Eyveyi zorla yiyorum ama yemek yedimmi hemen doyuyorum eskifen daha cok yerdm

Aa hem baston hem travel olan var mı ona daha dikkat etmemişim, evet beni bir düşündüren de hantal olmalarıydı.. Senin hangi marka modeldi?
Benim arabam sunybaby nin bi modeliydi su anda ismini hatirlamiyorum malesef ama bende mamaspapas lara falan bakıp en sonunda bu arabayi almistim okadar para vermeye kiyamayarak ve iki senedirdr kullaniyorum tek basima minibuse otobuse bindigimde oluyor evet kapanmasi tek hareketle degil ama cokda zor degil. Pisman oldugim tek sey ici cok genis degil oglum kısın montla zor sıgıyordu icine.
Bastonu kesinlikle tavsiye ediyorum ama ici genis olmali. Cift yönlü olmamasina cok takilma zaten bu kıs pusetle kullanirsin onlar sana donuk oluyor seneyede zaten sana dönük olmak istemiycek rüzgar icinde yagmurluklar var icerisi sicacik oluyor bide tam kapanan bi tentesi olunca kısın hic sikinti olmuyor ben tüm kıs gezdim

14.haftada nasıl muayene etti? Eliyle mi, vajinal ultrasonla mi? Yani cok erken değil mi alttan muayene etmek icin

Merhaba kızlar, mutlu bir günümüz olur inşallah. 12. Haftasonu doldurup folik Asite devam eden var mı aramızda.ben 12. Haftada bıraktım.doktor demir hapı da vermedi,kan değerlerin iyi demişti

Tamam canım sağol, dediğin markayı da araştırıcam, kanguru aslında çok sevimli geliyo bana ama ben çok terleyen bi insanım bana uygun olduğunu düşünmüyorum, ben arabacı olucam..

Evet mamaspapaslar çok pahalı ben de o kadar para veremem.. Tamam canım dediğin markada ve digerlerinde baston travel modelleri araştırıcam çok sağol..

Ahh benim de en büyük korkumdu. Eltim hemşire ve onun hastanesinde doğum yapmıştım. Kendisi yoğun bakım hemşiresi her zaman fırsat bulupta kafasına göre takılamıyordu. Ama sürekli tembihliyordum nolur doğum zamanı yanımda ol çocuğuma göz kulak ol diye. Ben doğuma girdiğimde hastasını bırakıp gelememişti. Ben doğum yaptım çocuğu giydiriyorlar tam o esnada geldi. Beni boşver sen çocuktan gözünü ayırma dedim. Hemen yanına gidip ilgilenmeye başladı sağolsun. Ama ben normal doğum yaptığım içinn ve çok şükür ikimizde de sıkıntı olmadığından çocuğumu kucağıma verip birlikte odaya çıkmıştık. Yanımdan bir an bile ayrılmadı.

Bahar aylarında olduğumuz için hafif de olsa alerjim var. Sık sık hapşırırım ve her hapşırdığımda idrarımı bende kaçırıyorum.

Merhaba kızlar, mutlu bir günümüz olur inşallah. 12. Haftasonu doldurup folik Asite devam eden var mı aramızda.ben 12. Haftada bıraktım.doktor demir hapı da vermedi,kan değerlerin iyi demişti
Canım bana doktorum 12.hafta dolunca biraktirdi ve demir hapı verdi ama içeriğini okuyunca bu hapta da folik asit varmış.. Bana sağlık ocagindan decavit vermişlerdi onu söyledim ama doktorum onu kullanmami istemedi, kilo yapiyo vitaminleri sebze meyvelerden almanı tavsiye ederim dedi..

Kizlar ben geldim. Sabahin 7sinden beri sokaklardayim mafoldum. Hem teori hem uygulama sinavina girdim sukur ikisindende gectimustumden kocaman bir yuk kalkticinsiyet ogrenenler olmus kizlar gecmisi okuyamadim tabloya eklemek icin beni etiketleyip yazarsaniz cok sevinirim

Kızlar herkesin fikri ayrı tabi, bütçesi de ona göre saygı duyuyorum elbette. Travel sistem bebek arabaları elbette çok konforlu ama parası da bir o kadar güzel herkesin almaya gücü yetmeyebilir. Ben kızımda normal tarzda 500'TLDen 300TL'ye indirim girmiş markasız bir bebek arabası almıştım. Ana kucağını da arkadaşım kendi kızınınkini vermişti. Ana kucağı evet çok iyi ve rahat oluyor ama çok fazla kullanamıyorsun. Bebek 6 aylık olduktan sonra artık yavaş yavaş oturmaya başlayınca ana kucağında yatmak istemiyor, benim kızım öyleydi. Taş çatlasın 7 ay anca kullandım. Bebek arabası içinde aynı oturmak istiyordu sürekli yatıramıyordum bir türlü. Ancak çok gezince sersemleyip uykusu gelince yatıyordu.

Bebek arabası alırken eğer bütçeniz çok fazla değilse marka bişey alamayacaksınız, tekerleklerinin ağır taşımaya dayanıklı olmasına dikkat etmenizi tavsiye ederim. Malum artık hayatınzın en önemli parçası olacak. Çarşıya gidecekseniz alışveriş torbalarını asacaksınız, pazara gideceksiniz aldıklarınızı koyacaksınız. Bebebiğinizin ağırlığından daha fazla ağırlık taşımaya dayanıklı olmasına özen gösterin. Ben kızıma aldığım arabayı 2 senedir sorunsuz kullanıyorum. Marka olmamasına rağmen dayanıklı ve kullanışlı çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…