- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #11.401
YA ama biz geçen ramazan da da tutamadık . Ben oruca hiç dayanamam ama niyetim de tutmak var. Bi iki denerim baktım olmadı tutmam napiyim . Bi dé ogluş emiyor da.
Haziran annesiyken mayis takip ederdim.mayis annesi oldum kız. Şimdi kasım da takip ediom. . Ama şimdi noldu bilion mu mayis kasım aralık haziran anneleri takipteyimEmzirmek insanı çok yoruyor emzirdiğim an acıkıyorum ben biz iki can değil üç canlı sayılırız artık ben tutamam mümkün değil biraz acıktım mı kaç kere baygınlıktan düştüm
Bu arada ne geziyorsun burada
Bunu da mı sezeryan olceksin .ben normalin yollarını araştırıcam. Hemen kalkmam gerek oğlum mağdur olsun istememAllah yardım eder merak etme tek Doğum iki çocuk Zor olsa da süper bence ben çok istedim ama nasip olmadı ben de 2. Yi hemen yaptım eheh :)
ALLAH sağlıcakla kucağına almayı nasp etsin arkadaşım. Ne güzel erken öğrenenlerdensin. Kesin mi dedi doktor
Haziran annesiyken mayis takip ederdim.mayis annesi oldum kız. Şimdi kasım da takip ediom. . Ama şimdi noldu bilion mu mayis kasım aralık haziran anneleri takipteyimaynen ya çok acikiorum ve yiyorum da
Bende acıkıyorum ve yiyorum yalnız değilsin yani bu konudaama sonum böyle giderse hiç iyi değil
Benim kadar olamaz heralde sürekli ağzımda bişeyler var
Meyveler bolca çıkmaya başladı sırf meyvelere takılcam
Bu yaz öyle canım istiyor ki inşallah fazla kilo almam
Kızlar ya Ne görürsem ne duyarsam illaki yicem varmı benim gibi ne istediğini bilmeyen
Evet ben 2 kilo aldım bileBende acıkıyorum ve yiyorum yalnız değilsin yani bu konudaama sonum böyle giderse hiç iyi değil
Ayy sormayın bir de face de falan yemek tarifleri siteleri takibim de görünce yapıp yemesem catlayacak gibi oluomBenimde görünce çok canım çekiyor ya çok acaip bir şey hele reklamlar filmlerde yemek sahneleri benim düşmanım
Canim benimkide 140 cikti.bebegin eşi üretiyormus bunu.doç.dr.ole dedi dunİkili testi araştırıyorum her yerde bi yerde cinsiyet tahmini yapılıyormuş hcg 50 den yüksek ise kızmış
Benim 250
Ağlanacak halime gülüyorum
Travel sistem arabalar kesinlikle cok kullanisli oluyor bebek kücükken alıp direk arabaya koyuyorsun veya eve cıkartıyorsun pusetle ben uzun süre kullanmıstım oglumda ki yaz bebegi olmasina ragmen kasımda daha soguk olucagi icin sicagini hic bozmamak en iyisi. Ben baston travel almistim canım bagajda yer kaplamaması açısından gercekten faydasini gördüm arkadaslarin koca arabalarini bagaja yerlestirme çilesini görünce iyiki baston almısım dedimBence de en mantiklisi magazadan alışveriş canım, yaz sıcağında kendimizi üzmeye gerek yok.. Ben bugün denk geldi ve ebebek mağazasında arabalara baktım ve esas araba konusunda çok kararsizim.. Acaba bu travel sistemler illa gerekli mi diye düşünüyorum, ana kucağı ne kadar süre kullanılır ki? Daha erken belki ama ben de bu konuya takılmış durumdayim, artık deneyimli annelerden bol bol tavsiye dinlerim..
Peki randevu bulabilir miyiz yoksa önceden almalı miyiz ücreti ne kadarmış acabaBen daha randevumu almadım ama radyolog biliyorum anadolu yakasında. Koşuyolu görüntüleme merkezinde ayşe hanım varmış. Arkadaşlarım çok memnundu. Perinatologa göndermezse doktorum ben de ayşe hanıma gitmeyi planlıyorum.
Canim geçmiş olsun.önceden var mıydı. .kabiz olmamaya dikkat etmen gerekiyor.ki bu dönemler zaten kabizligjn beklendigi d.onemler. ben de çok çektim malesef önceden. Ara ara da hala olurKızlar çok fenayım hemoroid oldum bide vajinal mantar napcam bilmiyorum
Canım geçmiş olsun rabbim şifa versin hemoroid zaten tek başına ağrı sizi yapar bilirim hamilelikte de tekrarlanabiliyo doktoruna söylersen bi krem filan verir rahatlarsın bn öyle kurtulmuştumKızlar çok fenayım hemoroid oldum bide vajinal mantar napcam bilmiyorum
Canim ilerleyen zamanda mecbur olacak. Çünkü sırtüstü yatamayacaksin. Ya yuksek yastiklar kullanicaksin ya da yan. Ben ilkinde ilerleyen zamanda nefes alamadığımız hissedip mecbur donuyordumbende spor yapardım canım yürümeyi çok severdim hep hızlı adım tempolu yürürken şimdi kaplumbağa gibi hissediyorum kendimi. sabah kalktığımda enerjik oluyorum sadece ama gün içinde bitkin yorgun oluyorum.bende sırt üstü uyurken buluyorum kendimi sola yatmaya bir türlü alışamadım ama yüz üstü yatma canım zorla kendini bebiş rahatsız olmaz belki bu haftalarda ama ilerisi için sıkıntı yaşarsın. bende bakalım sırt üstü yatmaktan nasıl kurtulucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?