2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
YA ama biz geçen ramazan da da tutamadık . Ben oruca hiç dayanamam ama niyetim de tutmak var. Bi iki denerim baktım olmadı tutmam napiyim . Bi dé ogluş emiyor da.

Emzirmek insanı çok yoruyor emzirdiğim an acıkıyorum ben biz iki can değil üç canlı sayılırız artık ben tutamam mümkün değil biraz acıktım mı kaç kere baygınlıktan düştüm

Bu arada ne geziyorsun burada

Haziran annesiyken mayis takip ederdim.mayis annesi oldum kız. Şimdi kasım da takip ediom. . Ama şimdi noldu bilion mu mayis kasım aralık haziran anneleri takipteyim aynen ya çok acikiorum ve yiyorum da

Allah yardım eder merak etme tek Doğum iki çocuk Zor olsa da süper bence ben çok istedim ama nasip olmadı ben de 2. Yi hemen yaptım eheh :)
Bunu da mı sezeryan olceksin .ben normalin yollarını araştırıcam. Hemen kalkmam gerek oğlum mağdur olsun istemem

ALLAH sağlıcakla kucağına almayı nasp etsin arkadaşım. Ne güzel erken öğrenenlerdensin. Kesin mi dedi doktor

Canım çok büyük ihtimal erkek dedi 2 hafta sonra yine gidicem o zaman da bakıcak ama kesine yakın gibi konuştu zaten bende hep erkek hissediyordum ama bana kızın olacak diyordu herkes kilo aldım çirkinleştim vs. Ama kısmet işte inşallah 2 hafta sonra pipisini daha net görücez şimdi pipi vardı ama minicikti

Haziran annesiyken mayis takip ederdim.mayis annesi oldum kız. Şimdi kasım da takip ediom. . Ama şimdi noldu bilion mu mayis kasım aralık haziran anneleri takipteyim aynen ya çok acikiorum ve yiyorum da

Bende acıkıyorum ve yiyorum yalnız değilsin yani bu konuda ama sonum böyle giderse hiç iyi değil

Bende acıkıyorum ve yiyorum yalnız değilsin yani bu konuda ama sonum böyle giderse hiç iyi değil
Benim kadar olamaz heralde sürekli ağzımda bişeyler var
Meyveler bolca çıkmaya başladı sırf meyvelere takılcam
Bu yaz öyle canım istiyor ki inşallah fazla kilo almam

Benim kadar olamaz heralde sürekli ağzımda bişeyler var
Meyveler bolca çıkmaya başladı sırf meyvelere takılcam
Bu yaz öyle canım istiyor ki inşallah fazla kilo almam

Kuzum meyve şekerininde fazlası zarar dikkat et hamilelik şekeri vs. Sonra canım sıkılmasın. Bence tüm besin gruplarından yeteri kadar yemek gerekiyor

Bebek arabasında bence travel sistem olmazsa olmaz. Kış bebekleri olacaklar. Bebek arabasına konup cadde pazar gezilmez. Ama belki kapali çarşılar ve avmlere gidilir. Gidilecek yere illa ki kışın otomobille gidilir. Travel sistemin puseti ayni zamanda oto koltuğu. Ev gezmelerinde ve kendi evimizde de, bebek devamlı kucakta durmaz ki, pusete koyup mutfaga yanimiza getiririz, oturur bizi izler :)
8 9 ay kullanılıyor. Bu sene martta bile cok guzeldi havalar,nisanda da güzel gunler oldu. Seneye martta nisanda insallah 4 5 aylık olurlar. Her gördüğüm güneşte dışarı çıkarmak istiyorum. Ben kesinlikle travel sistem düşünüyorum. Concord hoşuma gitti, araştırıyorum

Travel sistem arabalar kesinlikle cok kullanisli oluyor bebek kücükken alıp direk arabaya koyuyorsun veya eve cıkartıyorsun pusetle ben uzun süre kullanmıstım oglumda ki yaz bebegi olmasina ragmen kasımda daha soguk olucagi icin sicagini hic bozmamak en iyisi. Ben baston travel almistim canım bagajda yer kaplamaması açısından gercekten faydasini gördüm arkadaslarin koca arabalarini bagaja yerlestirme çilesini görünce iyiki baston almısım dedim

Peki randevu bulabilir miyiz yoksa önceden almalı miyiz ücreti ne kadarmış acaba

Günaydın hanımlar..ben de dün ikili test yaptırdım. Fonu haftaya tabiki..ölçümler çok sukur normal görünüyor. Doktor kanaman mi oldu diye sordu.evet dedim.bi alan oluşmuş. Hematom saptandı falan diye yazdı. Çok sıkıntı olacağını düşünmuyum dedi radyolog. İnşallah olmaz.. cinsiyeti de soylemedi..bekleyeceğim artık. .ben 1 aydır görmemiştim. Mucizeden başka bişey degi

Canim ilerleyen zamanda mecbur olacak. Çünkü sırtüstü yatamayacaksin. Ya yuksek yastiklar kullanicaksin ya da yan. Ben ilkinde ilerleyen zamanda nefes alamadığımız hissedip mecbur donuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…