2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bende senin gibi düşünüyorum canım oruç kışa gelseydi tutmaya çalışırdım bu sıcaklarda nasıl olacak
Birde 3. Aydan sonra bebişlerimiz artık bizden besleniyor riske atamam rabbim bunun kolaylığını da vermiş

Eger faranjitse sirke çok asitli iyi gelmez ki nane limon cok tavsiye edilmiyor, gunde 1 fincandan fazla tuketmeyin. Çok sıcak ve çok soğuk icmeyin. Ilık olsun bitki çayı icerseniz. Geniz akintiniz varsa adaçayı demleyip yutmadan gargara yapmak çok iyi gelir.

Kızıma şuan bakabilir istese, ama sadece oyun oynamakla yetiniyor. Ara sıra üstünü giydirir okadar. Ama mecbur kalıcak doğumdan sonra. Şimdiden söylüyorum artık sen giydireceksin okula giderken diyorum. Şuan pek aldırış etmiyor ama başına kalınca görür:)

Hellobaby ye uğra canım tavsiye ederim. Bir çok şeyi oradan almıştım kızımda

İkili testi araştırıyorum her yerde bi yerde cinsiyet tahmini yapılıyormuş hcg 50 den yüksek ise kızmış
Benim 250
Ağlanacak halime gülüyorum

Ben Dr u dinlecem canım bakalım ne diyecek canım

Belki erken ama eşleriniz yada anneniz ameliyathane kapisinda bebegi beklesin arkadaslar..urfada son gunlerde bebek karistirma olayi artti...2 3 saat sonra baska annelere verildigi ortaya cikiyor...dikkatli olmakta fayda var...burası türkiye iste...korkutmak icin yazmadim..yanlis anlamayin

Bence de en mantiklisi magazadan alışveriş canım, yaz sıcağında kendimizi üzmeye gerek yok.. Ben bugün denk geldi ve ebebek mağazasında arabalara baktım ve esas araba konusunda çok kararsizim.. Acaba bu travel sistemler illa gerekli mi diye düşünüyorum, ana kucağı ne kadar süre kullanılır ki? Daha erken belki ama ben de bu konuya takılmış durumdayim, artık deneyimli annelerden bol bol tavsiye dinlerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…