2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Maaşallah, darısı bize olsun bizlerde görelim keseyi:))
Amin inşallah.
Kucaklarımızda foto koymak da nasip olur inşallah.
Gözün aydın canım bende boş kese gibi gördüm içinde minnacıklar dahakorktum önce sonra dr gösterince rahatladım benden test istemedi hangi testleri istedi senden üç hafta sonra gel dedi kan testim vardı aile hekimimden onu gösterdim orda idrar testi yaptılar değerlerim güzel olduğunu söyledi başka bir test isremedi
3-4 mesaj yukarda listemi paylaştım canım.

Ahh o testler benim cebi de yaktı. Özel bir klinikte yaptırdım bende aynı 1200 civarı çıktı benimde, eşimin sigortası var faydalanamıyor muyuz dedim, sonra 950'ye düştüler. İçimden sigorta ne kadar faydalı bişeymiş demekle kaldım sadece:KK45::duduk:
Canimmmm cok fazlaymis yaaa benim özel sigortam var özele gidiyorum bankada çalıştığım için ama ilk defa duydum bu kadar yüksek fiyat

Selam kızlarrr şimdi eve gelebildim doktordan sonra görümceme gittik:) şükür herşey çok güzel çıktı keseyide gördük kalp atışınıda duyduk inanılmaz bir heyecan kalbim küt küt attı rasmen unutmuşum bu duyguyu:)

Canım korkulacak birşey yok benimde aynı Zamanda 8000 lerdeydi yani bundan 10 gün önce hiç korkma herşey çok güzel çıktı sende muhtemelen 6 haftalıkkaien kalp atışını duyabilirsin:)
Ayy masallah ikinize de.Darisi hepimixin basina...

Canimmmm cok fazlaymis yaaa benim özel sigortam var özele gidiyorum bankada çalıştığım için ama ilk defa duydum bu kadar yüksek fiyat

Bilmiyorum durumlar böyle inan ki, birde burası kıbrıs onunda etkisi var. "Tek seferlik yapılan ve önemli tahliller o yüzden biraz pahalı, bundan sonrakiler bu kadar tutmaz " dediler. Devlet hastanesi bazı testleri yapmıyormuş, dışardan yaptırmak gerekirmiş onları. Ben hepsini dışardan yaptırınca sonuç bu oldu.:işsiz:

Bilmiyorum durumlar böyle inan ki, birde burası kıbrıs onunda etkisi var. "Tek seferlik yapılan ve önemli tahliller o yüzden biraz pahalı, bundan sonrakiler bu kadar tutmaz " dediler. Devlet hastanesi bazı testleri yapmıyormuş, dışardan yaptırmak gerekirmiş onları. Ben hepsini dışardan yaptırınca sonuç bu oldu.:işsiz:
Olsun canımmmm allah evlatlarımıza sağlık versin önemli olan o

canım ben de de oluyor bişeye uzandığımda çok ayakta kaldığımda hemen yoruluyorum, moralim bozuluyor niye böyle oluyor ki

Bende bilmiyorum agri basladiginda ben dinleniyorum korkuyorum cunku
canım ben de de oluyor bişeye uzandığımda çok ayakta kaldığımda hemen yoruluyorum, moralim bozuluyor niye böyle oluyor ki

Aynen cnm bende bilmiyorum cok cabuk yoruluyorum ve hemen sol tarafimda agriyi hissediyorum dinlenince geciyo bende cok yorulmamaya calisiyorum sende dikkat et uzanmamaya calis agır isler yapma ben günluk islerimi yapiyorum ama yoruldugumu anlayinca dinleniyorum yavas yavas yapiyorum rabbim hepimize yardım etsin bazen agri olunca bebisimin orda oldugunu hissediyorum agri olmayinca acaba bisey mi oldu diyorum o bile bazen guzel geliyo insan ne yapacagini ne dusunecegini sasiriyo en guzeli fazla dusunup stres yapmamak:KK16:

Arkadaşlar bisey daha sormak istiyorum mide bulantınız basladımi bende sadece sabahları o da cok az oluyo ama en büyuk sorunum herseye cok sinirleniyorum bunun hamilelikle ilgisi var mıdır?

Arkadaşlar bisey daha sormak istiyorum mide bulantınız basladımi bende sadece sabahları o da cok az oluyo ama en büyuk sorunum herseye cok sinirleniyorum bunun hamilelikle ilgisi var mıdır?
Bulantım yık benim başlarmı bilmiyorum inşallah başlamadan böyle devam eder... hormonlar değişiyor canım hamilelikte, hiç etkilemezmi, ben daha hamile olduğumu öğrenmeden herşeyden duygulanıp ağlamaya başladım dizilere bile:) o zaman ddedim yoksa...:))

Cok sükür kalp atısını da duyduk cok güzel bir duyguymus bu duyguyu tatmak icin 11 yıl bekledim rabbim sonunda nasip etti şukurler olsun. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin insallah..
Çok şükürrr Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
@busraangell canım Rabbim sanada tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah burdan güzel haberlerini alırız

X