- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #10.621
zamanla sertlesir ama göbegin daha. Bende 13. haftada basladi simdi 15 olacagim insallah,sertlik göbeğimde değil de kasığıma doğru özellikle sağ tarafım baya şişlik var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zamanla sertlesir ama göbegin daha. Bende 13. haftada basladi simdi 15 olacagim insallah,sertlik göbeğimde değil de kasığıma doğru özellikle sağ tarafım baya şişlik var
inşallah hepimiz ve bebeklerimiz sağlıkla tamamlarız bu süreci ,sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız ....zamanla sertlesir ama göbegin daha. Bende 13. haftada basladi simdi 15 olacagim insallah,
gerçekten mi ilk defa duydum benim 251 çıktıMerhaba hanımlar:) bugün ikili test sonucumu aldım fb-hcg 46 çıktı acaba erkek midir? 50 nin altı olursa erkek diyorlar ya
Maşallah kuzuma ya :) ben anlamam ama kız gbi doğdu içime birden :)Biz geldik teyzelerii aliriz bi masallahinizi :)
Cinsiyetini doktor soylemedi daha var mi tahmini olan ♡
Bilmem öyle yazıyorlar ya ondan sordum ben de. Senin bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?gerçekten mi ilk defa duydum benim 251 çıktı
yok canım belli değil henüz. ayın 24ünde randevum var inşallah o zaman belli olurBilmem öyle yazıyorlar ya ondan sordum ben de. Senin bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?
Ben de ilk defa duyuyorum canım. Eve gidince hemen test kağıdına bakacağım :)Merhaba hanımlar:) bugün ikili test sonucumu aldım fb-hcg 46 çıktı acaba erkek midir? 50 nin altı olursa erkek diyorlar ya
Maşallah canım. Doktor bana da göstermişti o çıkıntıyı :) ama net konuşmadı....Meraba hamisler nasılsınız
Bn kontrolden geliyorum doktorum bebekle ilgili bi çıkıntı gördü erkege benziyor ama kesin konuşmayalım önümüzdeki ay net soylicem dedi hatta bizede gösterdi bi an çok sevindim 2 kızdan sonra birde ogluşum mu oluyor diyerabbim inş isteyen herkesin ve benimde gönlüme göre sağlıklı evlatlar nasip eder .herşey yolunda ense kalınlığı iyi olduğu için 2 li teste gerek görmedi yaptirmadik
kan tahlillerim iyi bebekte sağlıklı 1.trimester ı 1 kilo alarak tamamlamış bulunuyorum
![]()
Ben de çok merak ediyorum hatta çatlıyorum meraktan:) devlet hastanesine gitsem mi diye düşünüyorum belki oradaki doktor söyler diye:) rüyamda hep oğlum olduğunu görüyorum. İçime de öyle doğuyor. Hayırlısı olsun inşallahyok canım belli değil henüz. ayın 24ünde randevum var inşallah o zaman belli olur
bana her gören kesin erkek diyor nerden anlıyorlarsa bir tek patronumun eşi kızın olacak dedi bir bakmışım doktorda kız dermişBen de çok merak ediyorum hatta çatlıyorum meraktan:) devlet hastanesine gitsem mi diye düşünüyorum belki oradaki doktor söyler diye:) rüyamda hep oğlum olduğunu görüyorum. İçime de öyle doğuyor. Hayırlısı olsun inşallah
Ben en son 3 gun once gittim gene de soylemediler canim ama sana soylerler insallah :)Kız olsun erkek olsun sağlıklı olsun diyoruz ama hep de merak ediyoruz :) en çok da birşeyler alabilmek için merak ediyorum. :) bana hem kız hem de erkek diyen çok ama ilk günden beri ben hep kız hissediyorumbakalım civciv piliç mi horoz mu :) ben de 14.haftada özele gitmeyi düşünüyorum bakalım belki o zaman öğrenebiliriz :)
Saat kacta oluyor canim hangi gun :)Nat geo people da saniyede 4 bebek diye bir belgesel var dünyanın dört yanından doğum anlarını gösteriyorlar kadınlar o kadar rahat doğum yapıyor ki bir çoğu her doğum ağrılı acılı olur diye bilinçaltıma işlenmişti o belgesel programından sonra bu önyargıdan kurtuldum diyebilirim izlemenizi tavsiye ederim çok güzel bir program
maşallah ben kıza benzettim![]()
Haklisin canim bu aralar cok yorgunum canim ama ilerleyen zamanlarda pilates olabilir doguma da katkisi olur hem:)Sakin olmamız lazım :) bebişlerimiz için. Stresimizi onlar da hisseder. Ben yogaya başladım canım sana da tavsiye ederim. O kadar rahatlatıyor ki yaptığım günler o şekilde baş ağrım olmuyor. Bütün vücudum gevşiyor. Yapmayı düşünürsen doktoruna sor ama mutlaka.
Amin canım hepimize nasip eder inşallah![]()
ŞU MM işlerinden hiç anlamıyorum ben yaKizlar cok guzel bi duygu ya :) parmagini emiyormus minnosum kipir kipirdi. O kadar buyumuski inanamadim. Boyu 55.6 mm dedi doktorum. Ayni miyiz sizlerle ?
ŞU MM işlerinden hiç anlamıyorum ben ya