• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Meraba hamisler nasılsınız
Bn kontrolden geliyorum doktorum bebekle ilgili bi çıkıntı gördü erkege benziyor ama kesin konuşmayalım önümüzdeki ay net soylicem dedi hatta bizede gösterdi bi an çok sevindim 2 kızdan sonra birde ogluşum mu oluyor diye :KK200:rabbim inş isteyen herkesin ve benimde gönlüme göre sağlıklı evlatlar nasip eder .herşey yolunda ense kalınlığı iyi olduğu için 2 li teste gerek görmedi yaptirmadik :anneadayı: kan tahlillerim iyi bebekte sağlıklı 1.trimester ı 1 kilo alarak tamamlamış bulunuyorum :nazar:

Meraba hamisler nasılsınız
Bn kontrolden geliyorum doktorum bebekle ilgili bi çıkıntı gördü erkege benziyor ama kesin konuşmayalım önümüzdeki ay net soylicem dedi hatta bizede gösterdi bi an çok sevindim 2 kızdan sonra birde ogluşum mu oluyor diye :KK200:rabbim inş isteyen herkesin ve benimde gönlüme göre sağlıklı evlatlar nasip eder .herşey yolunda ense kalınlığı iyi olduğu için 2 li teste gerek görmedi yaptirmadik :anneadayı: kan tahlillerim iyi bebekte sağlıklı 1.trimester ı 1 kilo alarak tamamlamış bulunuyorum :nazar:
Maşallah canım. Doktor bana da göstermişti o çıkıntıyı :) ama net konuşmadı....

yok canım belli değil henüz. ayın 24ünde randevum var inşallah o zaman belli olur
Ben de çok merak ediyorum hatta çatlıyorum meraktan:) devlet hastanesine gitsem mi diye düşünüyorum belki oradaki doktor söyler diye:) rüyamda hep oğlum olduğunu görüyorum. İçime de öyle doğuyor. Hayırlısı olsun inşallah

Ben de 11.haftayi bitirdim. Zaten çok zayıftım, boyum epey uzun, biraz da bulantilar vs kilo verdim. Ama biraz karnım çıktı sanki bu hafta. Akşamları kocaman olurdu ama sabaha inerdi. Artık inmiyor :) ama bebek taa aşağıda. Benim şişlik mideden itibaren başlıyor. Anlayamadım tam bebek sisligi mi :)

Ben de çok merak ediyorum hatta çatlıyorum meraktan:) devlet hastanesine gitsem mi diye düşünüyorum belki oradaki doktor söyler diye:) rüyamda hep oğlum olduğunu görüyorum. İçime de öyle doğuyor. Hayırlısı olsun inşallah
bana her gören kesin erkek diyor nerden anlıyorlarsa bir tek patronumun eşi kızın olacak dedi bir bakmışım doktorda kız dermiş:KK70: ben erkeğe o kadar çok adapte olmuşken ama gönlümün bir yanıda hep kızdan yana:KK200: hayırlısı neyse o olsun inşallah evladımın o mis kokusunu koklamayı nasip etsin de Rabbim başka ne isterim:KK36:

Kız olsun erkek olsun sağlıklı olsun diyoruz ama hep de merak ediyoruz :) en çok da birşeyler alabilmek için merak ediyorum. :) bana hem kız hem de erkek diyen çok ama ilk günden beri ben hep kız hissediyorum :KK43: bakalım civciv piliç mi horoz mu :) ben de 14.haftada özele gitmeyi düşünüyorum bakalım belki o zaman öğrenebiliriz :)
Ben en son 3 gun once gittim gene de soylemediler canim ama sana soylerler insallah :)

Nat geo people da saniyede 4 bebek diye bir belgesel var dünyanın dört yanından doğum anlarını gösteriyorlar kadınlar o kadar rahat doğum yapıyor ki bir çoğu her doğum ağrılı acılı olur diye bilinçaltıma işlenmişti o belgesel programından sonra bu önyargıdan kurtuldum diyebilirim izlemenizi tavsiye ederim çok güzel bir program
Saat kacta oluyor canim hangi gun :)

Sakin olmamız lazım :) bebişlerimiz için. Stresimizi onlar da hisseder. Ben yogaya başladım canım sana da tavsiye ederim. O kadar rahatlatıyor ki yaptığım günler o şekilde baş ağrım olmuyor. Bütün vücudum gevşiyor. Yapmayı düşünürsen doktoruna sor ama mutlaka.

Amin canım hepimize nasip eder inşallah :KK68:
Haklisin canim bu aralar cok yorgunum canim ama ilerleyen zamanlarda pilates olabilir doguma da katkisi olur hem:)

Back