- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #10.281
Amin canım...evet canım öyleymiş sınır 270miş öyle yazıyor nette. hepimiz sağlıklı bebekler getirmek istiyoruz dünyaya Rabbim başka şeylerle sınamasın inşallah hiçbirimizi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım...evet canım öyleymiş sınır 270miş öyle yazıyor nette. hepimiz sağlıklı bebekler getirmek istiyoruz dünyaya Rabbim başka şeylerle sınamasın inşallah hiçbirimizi![]()
Kanitlanmis bir zarari yok dedi canim ama yine de emin olamayiz diye de ekledi.bilemiyrm tabi eger cok stres yapiyorsa anne baktirip icini rahatlamali bence cunku stres de zararliCok sık ultrason iyi degil der doktorlar.ama kanitlanmis bi etkisi varmi bilmem
Kalp atisi dinlemek zararli canim o kesin zaten cunku isi veriyormus dedigin gibi o yuzden ultrasonla bakilsa bile kalbini dinlememek lazimcanım aslında girmesen daha iyi ama illa bebişini merak edipte giriyorsan kalp atışını dinleme doktor kalp atışı görünüyor desin yeter. çünkü doppler termal etki yapıyormuş yani ısı veriyor bebeğe bu da zararlı ben baya araştırmıştım.
İstanbul da yağmur var bu sabah...Ne güzel güneşli bir hafta sonu bugün sabah sabah pazara gittim ne güzel yaz meyveleri vardı![]()
aynen canım senin dediğin gibi streste zararlı artık orta yolu bulmak lazımKalp atisi dinlemek zararli canim o kesin zaten cunku isi veriyormus dedigin gibi o yuzden ultrasonla bakilsa bile kalbini dinlememek lazim
Ne güzel güneşli bir hafta sonu bugün sabah sabah pazara gittim ne güzel yaz meyveleri vardı![]()
Ohhhh ne güzel çıkmış sonucun çok sevindim :)evet canım öyleymiş sınır 270miş öyle yazıyor nette. hepimiz sağlıklı bebekler getirmek istiyoruz dünyaya Rabbim başka şeylerle sınamasın inşallah hiçbirimizi![]()
İnternetten ben de bakmıştım ama referans aralığı yok :) çünkü bu değerlerle Dr n ultrason değerleri ve bizim bilgiler toplanıp ona göre bir değer çıkıyormuş bem henüz kağıdımı alamadım ama arayıp değerimin normal olduğunu söylediler gelince de randevuya sonuçları vericez dedilerolabilir doğru diyosun canım sabredemediğim için gittim aldım hemen sonucu ama en iyisi drumu beklemek sanırım. teşekkür ederim yinede bilgin için canım
Günaydın canım. Bende hep sağ tarafımda bazen baskı ve kıpırtılar hissediyorum ama bebiş mi yoksa değil mi anlayamıyorumGünaydın güzel hamişlerMutlu ve sorunsuz hafta sonları herkese
Ben içimde kıpırtılar hissetmeye başladım.
Hele ki bu aralar eğer tam sağda ya da solda duruyorsa hafif bir baskı olduğu için nerede olduğunu bile anlayabiliyorum
Az biraz daha sabredip tekmeleri yemeye başlayacaz.
![]()
Valla kendimi bebegimle gecirdigim guzel gunleri hayal ederek oyalamaya calisiyorjmbebek gelisim kitaplari, mama tarifleri falan okuyorum. Normalde baska bi hamileye canim takma falan derken bi baktimki kendim ruh hastasi olmuşum :) beni yalniz birakmayin eheeheheh
Bosluguma geldi aslinda cok yedim.sindirir dedim..kekikli zeytin aklima bile gelmezdi.mahvoldum..
Kızlar iyigeceler ben bugün sacimi boyadim ama icimde hic rahat degil doktorum izin verdi komsumda 3 aydan sonra hem boyatmis hem kestirmis hicbisey olmamis bende bi hevesle boyadim ama simdi kendimi suclu hissediyom bisey olmaz insallah![]()
Yağmur başladı iyiki erken gittimburasıda güneşli maşallahı var havaların. oh ne güzel pazarınıda yapmışsın![]()
Geçmiş olsun canım. Bende salı gününden beri aynıyım.. Daha toparlayamadım...Gunaydin anneler grip oldum bende 2 gundr yataktayim.
Bebiş o bebiş ben %100 eminim. Çünkü ikili testimin olduğu gün sağ tarafımda ciddi bir baskı ve ağrı hissediyordum. Ultrasonda doktor bakarken dedi ki," bu minik kendini buraya nasıl saklamış böyle biraz kıpırdatalım yoksa zor görecez" İşte o an anladım ki o baskıların sebebi bebişin orda durması.Günaydın canım. Bende hep sağ tarafımda bazen baskı ve kıpırtılar hissediyorum ama bebiş mi yoksa değil mi anlayamıyorum![]()
Gunaydin anneler grip oldum bende 2 gundr yataktayim.
Geçmiş olsun canım. Bende salı gününden beri aynıyım.. Daha toparlayamadım...
O zaman benim bebiş hep sağ tarafta duruyorBebiş o bebiş ben %100 eminim. Çünkü ikili testimin olduğu gün sağ tarafımda ciddi bir baskı ve ağrı hissediyordum. Ultrasonda doktor bakarken dedi ki," bu minik kendini buraya nasıl saklamış böyle biraz kıpırdatalım yoksa zor görecez" İşte o an anladım ki o baskıların sebebi bebişin orda durması.![]()