2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
bir garip oblomov bir garip oblomov
Tüm sayfaları okuyamadım son 2 sayfaya baktım sadece, amma sayfa birikmiş aradakileri kaçırcam arık mecbur o_O
Battaniyelerden bahsetmişsin ya carterstan hediye gelmişti bana polar. Çok güzeldi o. Ben ayrıca zara homedan da almıştım, gene polar. Buralara da bakabilirsin istersen. Ben çok sık yıkıyorum, memnunum halen iyi durumdalar :)
Müslin olarak da momeasy marka çok kullandım. Heryerde var, çeşitli boyutlarda almıştım. 3 boy var bende. Biri ağızbezi gibi, biri büyük boy kundak, biri de ara bir boy (hastanede bebek yatağında çarşaf olarak ya da bebek arabasında sırtı terlemesin diye serip kullandım). Aden&anais diye yabancı bir markanın hediye gelmişti. Onların da desenleri çok hoştu ama açıkcası malzemesi çok farklı değil o kadar para vermeye gerek yok diye düşünmüştüm. Bir de ben bubble marka bambu ince battaniyelerden almıştım. Çok inceler. Yazın müslinden bile daha rahat kullandım. Emzirirken, bebek arabasının üzerine örtmek için falan halen kullanıyorum. Bendeki baya genişçe birşey. Tatilde oğluma park yatağın içine çarşaf bile yaptım bunu :) ince olduğundan elde yıkayınca hemen kuruyor da ayrıca yumuşacık.
Klasik penye battaniyelerden de bulundurmak iyi oluyor. Ben çok battaniye kullandım. Koltuğa yatırınca altına serdim, çantasına bi tane koydum, anneme bi tane bıraktım vs vs. 2 battaniye yeter gerisi lüzumsuz demişlerdi ama sadece polar battaniyede bile 2 taneye ihtiyaç duydum çünkü birini yıkayınca ötekini kullandım mesela. Ya da ikisi de temizken birini evde birini dışarıda kullandım falan. Farklı kalınlıkta battaniyeler gerekli :)

bir garip oblomov bir garip oblomov canım kızlar size bir şey diyeceğim babam ramazan da umreye gidiyor. İsterseniz hatimimizi orda toplatalim isim isim soyleyemez belki ama bizim adımıza dua yapar. Size bir sorayım dedim
Çok iyi olur canım.

Kızlar ben okulu bıraktım buarada evde sıkıcı geçiyor ama en azından hep dinlenme modundayim.
Benim bulantolarim çok şükür azaldi fakat çok fazla mide ağrım var çok fazla acıkıyorum çok sık yeme isteği hissediyorum çok yiyemiyorum 2 lokma da tıkanıyor um zaten
Çok iyi yapmışsın canım.ben de keşke okul bitse modundayim.bulantiyla kusmayla gecmior günler.cok yipraniyorum ben okulda.

dimi çok güzel hava:KK68: aslında güzel bir liste yapıp öyle çıkmak lazım alışverişe ben yeniden çeyiz hazırlayacakmış gibi heyecanlıyım:KK48:
Ceyizden bile heyecan lı :skandal: ama ben erken alışveriş yapmıycam sanırım çok beğendiğim şeyler olursa alırım belki ama Ağustos tan sonra başlıycam tam anlamıyla inşaallah Rabbim o günleri gösterir

Kayinvalidem 9 aylik bebegini karninda kaybetmis. Doguma gunler kala. Sürekli onu anlatıp alışveriş yapma diyor :( valla psikolojim bozuldu artık

Kayinvalidem 9 aylik bebegini karninda kaybetmis. Doguma gunler kala. Sürekli onu anlatıp alışveriş yapma diyor :KK43: valla psikolojim bozuldu artık

Ne alaka yaa. Moral vereceklerine söyledikleri şeye bak. Şu batıl inançlar gerçekten can sıkıyor. Bana da birkaç kişi saçını neden kestirdin kestirilmez demişti. Erken alışveriş yapmakla bebeğin sağlığı arasında bilimsel ne alaka olabilir ki.

Ne alaka yaa. Moral vereceklerine söyledikleri şeye bak. Şu batıl inançlar gerçekten can sıkıyor. Bana da birkaç kişi saçını neden kestirdin kestirilmez demişti. Erken alışveriş yapmakla bebeğin sağlığı arasında bilimsel ne alaka olabilir ki.

Sacimi kestirdim diye oldu diyor zaten acik acik. Ben de kestirdim ne yapayım belimden asagidaydi zaten 8 ay daha uzatsam yere deger. Omuzumda kestirdim. Bandana falan takiyorum anlamasin diye. Yoksa kiyameti koparır :(((

bir garip oblomov bir garip oblomov
Tüm sayfaları okuyamadım son 2 sayfaya baktım sadece, amma sayfa birikmiş aradakileri kaçırcam arık mecbur o_O
Battaniyelerden bahsetmişsin ya carterstan hediye gelmişti bana polar. Çok güzeldi o. Ben ayrıca zara homedan da almıştım, gene polar. Buralara da bakabilirsin istersen. Ben çok sık yıkıyorum, memnunum halen iyi durumdalar :)
Müslin olarak da momeasy marka çok kullandım. Heryerde var, çeşitli boyutlarda almıştım. 3 boy var bende. Biri ağızbezi gibi, biri büyük boy kundak, biri de ara bir boy (hastanede bebek yatağında çarşaf olarak ya da bebek arabasında sırtı terlemesin diye serip kullandım). Aden&anais diye yabancı bir markanın hediye gelmişti. Onların da desenleri çok hoştu ama açıkcası malzemesi çok farklı değil o kadar para vermeye gerek yok diye düşünmüştüm. Bir de ben bubble marka bambu ince battaniyelerden almıştım. Çok inceler. Yazın müslinden bile daha rahat kullandım. Emzirirken, bebek arabasının üzerine örtmek için falan halen kullanıyorum. Bendeki baya genişçe birşey. Tatilde oğluma park yatağın içine çarşaf bile yaptım bunu :) ince olduğundan elde yıkayınca hemen kuruyor da ayrıca yumuşacık.
Klasik penye battaniyelerden de bulundurmak iyi oluyor. Ben çok battaniye kullandım. Koltuğa yatırınca altına serdim, çantasına bi tane koydum, anneme bi tane bıraktım vs vs. 2 battaniye yeter gerisi lüzumsuz demişlerdi ama sadece polar battaniyede bile 2 taneye ihtiyaç duydum çünkü birini yıkayınca ötekini kullandım mesela. Ya da ikisi de temizken birini evde birini dışarıda kullandım falan. Farklı kalınlıkta battaniyeler gerekli :)

ay saolasın canım ne güzel şeyler yazmışsın:KK36:aliexpreste çok pahalı değil aslında ben desenlerine vuruldum türkiyede bulunur mu bilemedim düz olsun istemiyorum dediğin yerlere bakarım saolasın canım. bende battaniyelerin çok kullanışlı olduğunu duydum o nedenle baya araştırıyorum bakalım inşallah gönlüme göre bişiler bulabilirim:KK48:

Ceyizden bile heyecan lı :skandal: ama ben erken alışveriş yapmıycam sanırım çok beğendiğim şeyler olursa alırım belki ama Ağustos tan sonra başlıycam tam anlamıyla inşaallah Rabbim o günleri gösterir

canım çalışınca bir cumartesi pazar çıkıp her şeyimiz en azından kıyafet anlamında hallederim diyorum ablamın ki öyle olmuştu:KK48: ama dediğin gibi çok çok beğendiğim bişi olursa alacağım bende. ben özellikle biberon ateş ölçer vs eşyalar için kampanyaları bekleyeceğim burdanda yazarım uygun bişiler bulursam:KK200:

Kayinvalidem 9 aylik bebegini karninda kaybetmis. Doguma gunler kala. Sürekli onu anlatıp alışveriş yapma diyor :KK43: valla psikolojim bozuldu artık

ay canım kötü hikayelere kalırsa iş ne hikayeler var doğumdan günler sonra doğumdan bir kaç saat sonra kaybedenler ne yani her anımızı bebeği ya kaybedersem korkusuyla mı geçireceğiz. lütfen canım takma bu tarz şeyleri Rabbim bizlere bağışlasın yavrularımızı. ayrıca lohusanın da mezarı 40 gün açık kalır derler bizde düşünsene 40 gün boyunca ölebilirim ihtimaliyle yaşadığımızı ne kendimize hayrımız kalır ne bebeğe. Rabbim bilir en güzelini teslimiyet çok önemli:KK36:

bana da ablamın dediği ilk şey oldu sakın kestirme saçını :KK70: dedim kestirmicem zaten boyalarım aksın gitsin istiyorum zaten omuz hizasında saçlarım bir türlü uzamak bilmedi. belki hormonlarla ya da vitamin kullanınca beslenirde uzar:KK37:

Kızlar ben okulu bıraktım buarada evde sıkıcı geçiyor ama en azından hep dinlenme modundayim.
Benim bulantolarim çok şükür azaldi fakat çok fazla mide ağrım var çok fazla acıkıyorum çok sık yeme isteği hissediyorum çok yiyemiyorum 2 lokma da tıkanıyor um zaten
canım hakkında hayırlısı olsun evinde yat dinlen. az az sık sık yemeği öğreneceksin canım benim iştahım açıldığında yaptığım en yanlış şey aa bulantım bitti yemediğim günlerin acısını çıkarayım diyip hemeğe saldırıyordum ve sonucunda kendimi tuvalette buluyordum:işsiz:hala alışamadım ama yapabilirsen harika olur.

ay saolasın canım ne güzel şeyler yazmışsın:KK36:aliexpreste çok pahalı değil aslında ben desenlerine vuruldum türkiyede bulunur mu bilemedim düz olsun istemiyorum dediğin yerlere bakarım saolasın canım. bende battaniyelerin çok kullanışlı olduğunu duydum o nedenle baya araştırıyorum bakalım inşallah gönlüme göre bişiler bulabilirim:KK48:

Bendekiler de hep desenli. Carters olanda civcivler var :) zara homedan aldığımda fil, filin kafasına kuş, minik fare vs hayvanlar var pastel renklerde. Momeasy müslinlerimde ayrı ayrı tekneli, yengeçli, çapalı, dalgalı, ahtapotlu falan var. Aden marka yabancı dediğimde 3lü setti birini hatırlayamadım ama diğer ikisinde kuş ve zürafa var. Bubble bamboo swaddle olan da 3lü setti benimki baykuşlu olan set mesela :) ben aliexpressten bişeler almayı pek sevmiyorum, amazon gene neyse de çok uzun sürdü aliexpress alışverişlerim benim hep. O yüzden burda bulabileceklerini yazdım sana :) zara homelarda bazen sadece bebek ürünlerinde, bazen tüm ürünlerde indirim oluyor. Takip edersen uyguna da yakalıyabilirsin. Bebek ayakkabıları da harika oluyor bu arada zara homeda :))

kızlar ben bugün berbatım ya:KK43: ne yediysem çıkardım:KK51:yine acıkıyorum meyve falan yedim ama kesmedi peynirli tost söyledim bakalım inşallah bastırır midemi:işsiz:

Back