2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Tesekkurler canm.bi aksilik olmazsa okuruz ins.simdiden soyleyeyim hatta annemlere..okuyamayacal olursak muhakkak haber veririm.onun vebali altinda kalmak istemem.ikizlerde kendim hatim yapmistim.simdi nefes aldirmiyor sipalar

tamam canım durumunu yazarsın burdan.

Canim kendi cuzlerim var ben okuyabilecegim zaman alayim ins

tamam canım yazarsın istiyorum diye olmadı

Bende bitiremedim canım rahatsizligimdan dolayi okuyamadim inşalalh en kısa zamanda okuyup yazarım buradan

geçmiş olsun canım bitince haber verirsin.

Az önce çalıştığım kurumda bekar ve yaşı gecmiş bir abla beni durdurarak canım hamile misin sen dedi bende hı hı evet abla dedim hamileyim, aaa dedi şaka yapıyosun, daha yeni evlenmedin mi sen dk 1 gol 1 bu ne hız bi bekleseydiniz cart curt susmadı , bizim de planlarımız dahilinde değildi ama oldu dedim , suratında iğrenir bi ifadeyle ayyy yazıkkk sana acıdımmm şuan dedi ben de hayırlısı buymuş dedim uzaklaştım yanından, lakin insanların bu densizliği moralimi bozdu durduk yere.
ben de senin menopozda olmana acıyorum desem hoş olur muydu

töbe töbeee böyle destursuz insanları kapak etmeye bayılıyorum da işte insan yine de aynı densizliği yapmayı yakıştıramıyor kendine.. deseydin ay bileydik sana danışır öyle yapardık bilememişiz hayret bişey.

bende tahmin istiyorum arkadaslar
Belli olmuyor ama erkek hissettim

Hadsiz okurken bile sinir oldum. Ben olsam güzel bir cevap verirdim ona. Bu karakterde insanlar hak ediyor. Senin yerinde olsam planımız dahilinde değildi demek yerine çok istediğimiz bir şeydi çok da mutluyuz derdim. Daha da hasetlenir kıskançlıktan kudurup giderdi. Böyle insanların ağzına laf vermemek lazım.

Arkadaşlar merhaba, kaç gündür siteye giremedim yine... Umarım hepiniz iyisinizdir. Cumartesi doktora gittim. İkili test sonuçlarını gösterdim. Sonuçlarım güzel çıktı çok şükür. Bebekte iyiydi. Doktor erkeğe benziyor dedi fakat kesin konuşmadı. bir ay sonra kontrole çağırdı. Aynı günün gecesi karnımda sancılar, gerilmeler oldu sabaha kadar. özellikle karnımın sağ tarafında bir tuhaflık hissediyordum. sabah karnıma baktığımda sağ tarafının daha şiş olduğunu fark ettim. Çok korktum. Ve tabi ki soluğu nöbetçi doktorun yanında aldım :) Bebeğime baktı bir sorun yok dedi. Bu endişe doğuma kadar sürecek sanırım :) Şu an çok hastayım boğazlarım şişti, grip oldum. doktorumu aradım ilaç kullanabilir miyim diye... Kullanabilirsin dedi. Akşam dahiliye doktoruna gitmeyi düşünüyorum. Bu arada ilk trimester sonu kilom 69. ( 3 ayda 5 kilo aldım yuuhhh diyorum kendime

Teşekkür ederim canım bir de lierac varmış onu da tavsiye ediyorlar araştırayım dediğini de

Deseydin keşke iyi kapak olurduuu

evet ya haklısın bi an şok oldum saf saf açıklama yapmaya çalıştım bi de kime ne yani benim cinsel hayatım benim özel hayatım

Bu ne yaaa bosver gitsin kendinde uzme sakin

Kızlar bulantısı devam edenler var mı acaba ben bugün dramamine içtim faydası çok olmadı sanki
Ben canım.hatta 4-5 gündür tavan yaptı.nirmalde sabah Bulantim oluyordu geçiyordu.aksam geri başlıyordu kusmayla birlikte.simdi gün boyu iğrenç bulantı var kaç gündür.dramamin bende hiç işe yaramıyor kullanmıyorum.bu 3.hamileligim diğerlerinde çok kusuyordum.bunda da geçmek bilmeyen bir bulantı var.

Diğerleri nin cinsiyetleri nedir.? Kız ds mide bulanir denio. Benim ogluşta hiç bulanmadi bunda da aynı bazen gece gerci

Aslında verilecek en güzel cevap sanane ama biz kibarlığımızdan susuyoruz.
Boşver takmaya bile değmez bu densizi

KUSMAM YOK ama bulantım var sürekli geçse rahatlıcam bide felaKET Bİ BEL AĞRISI var
Ben 11. Hafta rahat geçti hadi bitiyor dedim 12. Haftaya girdik hop 2 gündür berbatım yine midemden ilaç almıyorum ama artık bitsin istiyorum zor gerçekten

valla berbatım ya GEÇMEYEN Bİ BULANTI SÜREKLİVAR kalktığım gibi başlıyor offf yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…