2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
ben erkeğe ömer ismini çok yakıştırıyorum ama ablamın oğlunun ismi Ömer Faruk:KK48: sende çift isim seversin heralde ben tek olsun bizim olsun diyenlerdenim:KK70:
Evet çift isim seviyorum kulağıma da Ömer Ali çok güzel geliyo nedense :) bi de soyismimizde er le bitiyo çok kafiyeli olunca araya bi Ali koyayım dedim :KK51:

Aynen eşlere bırakmamak gerekiyor ama biz doğa isimleri düşündük ilk etapta kız olursa burçak başak gibi offff...çok zor bir karar yaaa sonuçta gelecekleri etkiliyor bu isim olayı ve büyüklerde illa fikir beyan etmek isterler :KK43: mesela benim abim kızının ismi Asya ve ona o kadar yakışıyor ki...ve yeni moda isimler konusunda haklısın bende senin gibi düşünüyorum
benim kız ismi hep hazırdı içime en çok sinen isim oldu. erkeği de eşime bıraktım pişman oldum ufak dokunuşla düzelttim şükür. fikir değiştirmezse şimdilik böyle kalacak. ilk babalarımızın ismini düşündük ama eşim babasını hiç sevmez ondan da vazgeçtik inşallah çok kararsız kalmadan hayırlısıyla hallolur isim mevzusu

kızlar günaydın :) bizde kontrolümüzü bitirdik geldik ay o kadar büyümüş ki görünce kıpır kıpır gözlerim doldu ya.. dr umuz değerleri normal bide kan ver bakalım dedi haftaya tekrar gidicez. bide cinsiyet tahmininde bulundu erkek gibi dedi çıkıntı gördük ama hiç durmadığı için net değil dedi bakalım :):)

Kızlar benim içinde bi tahminde bukunurmusunuz. Doktor tahmin etti ama çok emin değildi. Bi daha ki kontrolde 15 mayısta nasıl bekleyecem bilmiyorum.

Eklentiler

• IMG_5489.JPG
    IMG_5489.JPG
    35,4 KB · Görüntüleme: 54
Evet çift isim seviyorum kulağıma da Ömer Ali çok güzel geliyo nedense :) bi de soyismimizde er le bitiyo çok kafiyeli olunca araya bi Ali koyayım dedim :KK51:
ben Ali ismini çok severim. benim babamın adı Bülent eşimin babasının adı Ali Bülent Ali koyalım dedim istemedi:KK48: sadece Bülent koyalım dedi onuda ben istemedim.şimdi ailesi bir şey der bak gelin kendi babasının ismini koydurmuş diye falan uğraşmak istemem:işsiz:çift isim aslında güzel ama ilk okul lise hatta üniversitede çok zorluk çeken arkadaşlarım vardı koskoca adamlar bile zorluk çekiyorlardı hatta bir kaçından çift kişilik gibi hissediyorum kendimi evde başka okulda başka çağırıyorlar diyenler oluyordu:KK51: o nedenle koyacaksanız aklınızda olsun tek isimle çağırmayın biz ablamın oğlunda ona çok dikkat etmeye çalışıyoruz.

kızlar günaydın :) bizde kontrolümüzü bitirdik geldik ay o kadar büyümüş ki görünce kıpır kıpır gözlerim doldu ya.. dr umuz değerleri normal bide kan ver bakalım dedi haftaya tekrar gidicez. bide cinsiyet tahmininde bulundu erkek gibi dedi çıkıntı gördük ama hiç durmadığı için net değil dedi bakalım :):)
hayırlısı olsun canım yahu kesin bişi söyleseler ne rahat edecektik hepimiz:KK70:

ay siyasi anlamdan düşünmemiştim hiç:skandal: bizimkisi tamamen deniz aşkından dolayı:KK70: eşime kalsa Deniz Kaptan koyacaktı dedim ne kaptanı köpek ismi gibi:sinirli: bazen eşlere bırakmak çokta akıllıca olmuyor:KK70:ama bak Helis olabilir değişik duyulmamış isim:KK200: ben şu mira hira gibi isimlerden çok soğudum:KK14:
Bizde erkek olursa çınar ali, kız olursa özüm istiyoruz :KK46:

günaydın kızlar nasıl herkes iyidir umarım geçmişi çok okuyamadım bebişler ve annişler iyidir inşallah bizde geldik çalışıyoruz bugün bakalım :)

ben Ali ismini çok severim. benim babamın adı Bülent eşimin babasının adı Ali Bülent Ali koyalım dedim istemedi:KK48: sadece Bülent koyalım dedi onuda ben istemedim.şimdi ailesi bir şey der bak gelin kendi babasının ismini koydurmuş diye falan uğraşmak istemem:işsiz:çift isim aslında güzel ama ilk okul lise hatta üniversitede çok zorluk çeken arkadaşlarım vardı koskoca adamlar bile zorluk çekiyorlardı hatta bir kaçından çift kişilik gibi hissediyorum kendimi evde başka okulda başka çağırıyorlar diyenler oluyordu:KK51: o nedenle koyacaksanız aklınızda olsun tek isimle çağırmayın biz ablamın oğlunda ona çok dikkat etmeye çalışıyoruz.
Sağol bu güzel bilgiler için belki daha değişir fikirlerimiz bilemem :)
Benim babamda kayınpederimde yok kayınpederin adını diğer 2 eltim vermiş babamın adını da ben koymak istemiyorum açıkcası.

İyiyim canım. Perşembe günü gideceğim. İnşallah sağlıklı devam ediyordur. Sen nasılsın? İkili tarama yaptırdın mı?

Son gittiğimde bana ikili tarama yapıldı. Ense kalınlığı 1.5mm çıktı, burun da oluşmuştu. Sonuç da iyi çıktı çok şükür.
İyiyim cnm çok şükür herşey yolunda inşaallah böyle devam eder ben ikili test yaptırmıycam canım istemiyorum..senin sonuç lara sevindim maşaAllah :KK200:

bu arada oğlum olursa Gökdeniz, kızım olursa Zeynep düşünüyoruz:KK200: erkeğin ismini çok acele karar verdik değişir mi bilmiyorum ama kızımız olursa adı kesin :KK48:
Bende kız olursa Zeynep koyucam inşaallah :KK36:

İyiyim cnm çok şükür herşey yolunda inşaallah böyle devam eder ben ikili test yaptırmıycam canım istemiyorum..senin sonuç lara sevindim maşaAllah :KK200:

Bende kız olursa Zeynep koyucam inşaallah :KK36:

adaş olurlar ne güzel:KK36: bakalım hayırlısıyla bir belli olsun da cinsiyetleri:KK200: gerçi ben yapmayayım dedim ama erkek olacağına alıştırdım galiba kendimi:olamaz:

Sağol bu güzel bilgiler için belki daha değişir fikirlerimiz bilemem :)
Benim babamda kayınpederimde yok kayınpederin adını diğer 2 eltim vermiş babamın adını da ben koymak istemiyorum açıkcası.
çift isim içinizde kalmasın koyun bence ama dediğimi de unutmayın ikisini bir kullanın:KK66:

Back