- 22 Şubat 2017
- 2.369
- 3.938
- 63
- 39
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #9.281
Hangi bilgiler gerekiyor?jenny48 canım senin bilgilerin tabloda yok istersen ver bebişinin cinsiyetini yazacağım zaman fark ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi bilgiler gerekiyor?jenny48 canım senin bilgilerin tabloda yok istersen ver bebişinin cinsiyetini yazacağım zaman fark ettim
Evet çift isim seviyorum kulağıma da Ömer Ali çok güzel geliyo nedense :) bi de soyismimizde er le bitiyo çok kafiyeli olunca araya bi Ali koyayım dedimben erkeğe ömer ismini çok yakıştırıyorum ama ablamın oğlunun ismi Ömer Faruksende çift isim seversin heralde ben tek olsun bizim olsun diyenlerdenim
![]()
benim kız ismi hep hazırdı içime en çok sinen isim oldu. erkeği de eşime bıraktım pişman oldum ufak dokunuşla düzelttim şükür. fikir değiştirmezse şimdilik böyle kalacak. ilk babalarımızın ismini düşündük ama eşim babasını hiç sevmez ondan da vazgeçtik inşallah çok kararsız kalmadan hayırlısıyla hallolur isim mevzusuAynen eşlere bırakmamak gerekiyor ama biz doğa isimleri düşündük ilk etapta kız olursa burçak başak gibi offff...çok zor bir karar yaaa sonuçta gelecekleri etkiliyor bu isim olayı ve büyüklerde illa fikir beyan etmek isterlermesela benim abim kızının ismi Asya ve ona o kadar yakışıyor ki...ve yeni moda isimler konusunda haklısın bende senin gibi düşünüyorum
canım 1. sayfada tablo var ona göre bilgilerini verirsen eklerimHangi bilgiler gerekiyor?
Yaş 30, ankara, son adet tarihi 29 ocak canımcanım 1. sayfada tablo var ona göre bilgilerini verirsen eklerim
Tablonun devamı da varmış :) başlangıç kilom 62Hangi bilgiler gerekiyor?
ben Ali ismini çok severim. benim babamın adı Bülent eşimin babasının adı Ali Bülent Ali koyalım dedim istemediEvet çift isim seviyorum kulağıma da Ömer Ali çok güzel geliyo nedense :) bi de soyismimizde er le bitiyo çok kafiyeli olunca araya bi Ali koyayım dedim![]()
Kız mı acaba sağ tarafa yakın olunca kız oluyordu galiba :)Kızlar benim içinde bi tahminde bukunurmusunuz. Doktor tahmin etti ama çok emin değildi. Bi daha ki kontrolde 15 mayısta nasıl bekleyecem bilmiyorum.
bende kıza benzettim amaKızlar benim içinde bi tahminde bukunurmusunuz. Doktor tahmin etti ama çok emin değildi. Bi daha ki kontrolde 15 mayısta nasıl bekleyecem bilmiyorum.
hayırlısı olsun canım yahu kesin bişi söyleseler ne rahat edecektik hepimizkızlar günaydın :) bizde kontrolümüzü bitirdik geldik ay o kadar büyümüş ki görünce kıpır kıpır gözlerim doldu ya.. dr umuz değerleri normal bide kan ver bakalım dedi haftaya tekrar gidicez. bide cinsiyet tahmininde bulundu erkek gibi dedi çıkıntı gördük ama hiç durmadığı için net değil dedi bakalım :):)
Bizde erkek olursa çınar ali, kız olursa özüm istiyoruzay siyasi anlamdan düşünmemiştim hiçbizimkisi tamamen deniz aşkından dolayı
eşime kalsa Deniz Kaptan koyacaktı dedim ne kaptanı köpek ismi gibi
bazen eşlere bırakmak çokta akıllıca olmuyor
ama bak Helis olabilir değişik duyulmamış isim
ben şu mira hira gibi isimlerden çok soğudum
![]()
canım bizimki hiç durmadı zor ölçüm yaptık düşün yani dönmesi gerekiyor ama herşeyi yaptık dönmedi eşşek napalım:)hayırlısı olsun canım yahu kesin bişi söyleseler ne rahat edecektik hepimiz![]()
Sağol bu güzel bilgiler için belki daha değişir fikirlerimiz bilemem :)ben Ali ismini çok severim. benim babamın adı Bülent eşimin babasının adı Ali Bülent Ali koyalım dedim istemedisadece Bülent koyalım dedi onuda ben istemedim.şimdi ailesi bir şey der bak gelin kendi babasının ismini koydurmuş diye falan uğraşmak istemem
çift isim aslında güzel ama ilk okul lise hatta üniversitede çok zorluk çeken arkadaşlarım vardı koskoca adamlar bile zorluk çekiyorlardı hatta bir kaçından çift kişilik gibi hissediyorum kendimi evde başka okulda başka çağırıyorlar diyenler oluyordu
o nedenle koyacaksanız aklınızda olsun tek isimle çağırmayın biz ablamın oğlunda ona çok dikkat etmeye çalışıyoruz.
İyiyim cnm çok şükür herşey yolunda inşaallah böyle devam eder ben ikili test yaptırmıycam canım istemiyorum..senin sonuç lara sevindim maşaAllahİyiyim canım. Perşembe günü gideceğim. İnşallah sağlıklı devam ediyordur. Sen nasılsın? İkili tarama yaptırdın mı?
Son gittiğimde bana ikili tarama yapıldı. Ense kalınlığı 1.5mm çıktı, burun da oluşmuştu. Sonuç da iyi çıktı çok şükür.
Bende kız olursa Zeynep koyucam inşaallahbu arada oğlum olursa Gökdeniz, kızım olursa Zeynep düşünüyoruzerkeğin ismini çok acele karar verdik değişir mi bilmiyorum ama kızımız olursa adı kesin
![]()
İyiyim cnm çok şükür herşey yolunda inşaallah böyle devam eder ben ikili test yaptırmıycam canım istemiyorum..senin sonuç lara sevindim maşaAllah
Bende kız olursa Zeynep koyucam inşaallah![]()
çift isim içinizde kalmasın koyun bence ama dediğimi de unutmayın ikisini bir kullanınSağol bu güzel bilgiler için belki daha değişir fikirlerimiz bilemem :)
Benim babamda kayınpederimde yok kayınpederin adını diğer 2 eltim vermiş babamın adını da ben koymak istemiyorum açıkcası.