2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İsim konusunda çok kararsızım kızlar oğlumun adı ayaz iki kardeş uyumlu isimler olsun istiyorum yağız koyarım diyordum ama fikrim değişti o_O

Poyraz olabilir canim:KK200:

Kızlar sizin de kasik agrinız oluyor mu bir de vajinada sanki iğne batması gibi bir his oluyor bende.Daha önce doktora sormuştum hamilelikte doğal demişti ne zamandır olmuyordu acaba rahim büyüdüğünde mi böyle hissediyoruz
Benim bu aralar cok var oyle ki halsiz bile birakiyor beni. Ayrica bacak aramda siziyla birlikte baskida oluyor:işsiz:

İsim konusunda çok kararsızım kızlar oğlumun adı ayaz iki kardeş uyumlu isimler olsun istiyorum yağız koyarım diyordum ama fikrim değişti o_O
Canım ben de Ayaz düşünüyorum erkek olursa. Nasıl, Ayazlar yaramaz oluyor mu? Öyle derler ya Rüzgar Ayaz ve Poyrazlar çok afacan olur filan. Bence ikinciyi Yağız veya Poyraz koyabilirsin. Ben Poyrazı da çok beğeniyorum, eşim de öyle. Ama kayınvalidemlerin köpeğin adı poyraz diye koymaya çekiniyoruz. Arda veya Ayaz düşünüyoruz

Kızlar multivitamin kullanıyormusunuz? Doktorum bana vermedi, sadece demir ve alg yağı verdi. Onu da içemiyorum. Gidip kendim almak istiyorum vitamin. Çok halsizim çoookkk

Canım ben de Ayaz düşünüyorum erkek olursa. Nasıl, Ayazlar yaramaz oluyor mu? Öyle derler ya Rüzgar Ayaz ve Poyrazlar çok afacan olur filan. Bence ikinciyi Yağız veya Poyraz koyabilirsin. Ben Poyrazı da çok beğeniyorum, eşim de öyle. Ama kayınvalidemlerin köpeğin adı poyraz diye koymaya çekiniyoruz. Arda veya Ayaz düşünüyoruz

Kızlar multivitamin kullanıyormusunuz? Doktorum bana vermedi, sadece demir ve alg yağı verdi. Onu da içemiyorum. Gidip kendim almak istiyorum vitamin. Çok halsizim çoookkk

patronumun 3 oğlu var yağız ayaz poyraz sıralaması bu şekilde:KK48: yağız 9 yaşında duygusal ve sanatsal yönü ağır basan bir çocuk, ayaz 5 yaşında cin gibi akıllı kıpır kıpır ve kendini sevdiren bir çocuk, poyraz daha küçük 2,5 yaşında o da çok yaramaz değil ama yaşının verdiği enerjiden kaynaklanan kıpır kıpır bir çocuk:KK48: bana doktorum vitamin yazmadı canım ama ben dünden beri çok halsizim dün bankalara gittim 7-8 banka gezdim ve dün berbat yoruldum hızlı da yürümedim ısrarla istesem mi acaba vitamin:KK64:ablamda sürekli vitamin yazdı mı ben bir sürü kullandım çoğunu sormadım alalım kullan diyip duruyor

bu arada oğlum olursa Gökdeniz, kızım olursa Zeynep düşünüyoruz:KK200: erkeğin ismini çok acele karar verdik değişir mi bilmiyorum ama kızımız olursa adı kesin :KK48:

Günaydın :) eşimde Helis ve Zeynep arasında kaldı kız olursa erkek olursa Batı düşünüyoruz :) tabi kimbilir ne kadar değişir kararlar ama :D

Kizlar eşimin ismi gökhan bizde erkek olursa oguzhan yada bedirhan dusünuyrz. Eşimin ismine uyumlu olsun istiyorm sizce ikiside birbirine benzeyince kötü mü olur kulaga nasl geliyor. Göktürk gökmen gökayda düsünmüstm biara

sebnemcan sebnemcan
Helis'in anlamı nedir? ben kız isimlerinde yeni türeyen isimleri pek sevemedim bir türlü ayşe zeynep ipek merve bu tarz isimler bana daha hoş geliyor:KK48: erkek isminde hele hiçbir şeyi beğenemedim ve bulamadım en sonunda eşime havale ettim:KK70:@esperanzaa canım eşim sadece Deniz olsun istedi ama ben unisex isim sevmiyorum hele iş hayatında çok zorluğunu çektim:KK53: teklif geliyor firmalardan teklifin altında deniz ya da derya yazıyor telefon açıp bir şey soracak oluyoruz bey mi hanım mı ne diyeceğim telefona nasıl isteyeceğim şaşırıyorum:KK70: o nedenle Gök'ü ben ekledim:KK48: eşimin ismide Gökle başlıyor babasının ismine benzer:KK36:

Kizlar eşimin ismi gökhan bizde erkek olursa oguzhan yada bedirhan dusünuyrz. Eşimin ismine uyumlu olsun istiyorm sizce ikiside birbirine benzeyince kötü mü olur kulaga nasl geliyor. Göktürk gökmen gökayda düsünmüstm biara
eşlerimizin ismi aynı:KK70: Göktürkle Gökmen de düşündüm ben ama eşim denizi balık tutmayı çok sevdiğinden illa isminin içinde deniz olsun istedi:KK48:

sebnemcan sebnemcan
Helis'in anlamı nedir? ben kız isimlerinde yeni türeyen isimleri pek sevemedim bir türlü ayşe zeynep ipek merve bu tarz isimler bana daha hoş geliyor:KK48: erkek isminde hele hiçbir şeyi beğenemedim ve bulamadım en sonunda eşime havale ettim:KK70:@esperanzaa canım eşim sadece Deniz olsun istedi ama ben unisex isim sevmiyorum hele iş hayatında çok zorluğunu çektim:KK53: teklif geliyor firmalardan teklifin altında deniz ya da derya yazıyor telefon açıp bir şey soracak oluyoruz bey mi hanım mı ne diyeceğim telefona nasıl isteyeceğim şaşırıyorum:KK70: o nedenle Gök'ü ben ekledim:KK48: eşimin ismide Gökle başlıyor babasının ismine benzer:KK36:

Bende çok Deniz istemiştim ama eşim Deniz'i şu dönemde pek uygun görmüyor Helis'in anlamı ise eşimden dolayı matematikte bir şekil anlamına geliyor çünkü eşim matematikçi :) aslında ben Ali ve Ayşe düşünüyordum ama olmuyor kendi düşündüğün maalesef :(

Bende çok Deniz istemiştim ama eşim Deniz'i şu dönemde pek uygun görmüyor Helis'in anlamı ise eşimden dolayı matematikte bir şekil anlamına geliyor çünkü eşim matematikçi :) aslında ben Ali ve Ayşe düşünüyordum ama olmuyor kendi düşündüğün maalesef :KK43:
ay siyasi anlamdan düşünmemiştim hiç:skandal: bizimkisi tamamen deniz aşkından dolayı:KK70: eşime kalsa Deniz Kaptan koyacaktı dedim ne kaptanı köpek ismi gibi:sinirli: bazen eşlere bırakmak çokta akıllıca olmuyor:KK70:ama bak Helis olabilir değişik duyulmamış isim:KK200: ben şu mira hira gibi isimlerden çok soğudum:KK14:

ay siyasi anlamdan düşünmemiştim hiç:skandal: bizimkisi tamamen deniz aşkından dolayı:KK70: eşime kalsa Deniz Kaptan koyacaktı dedim ne kaptanı köpek ismi gibi:sinirli: bazen eşlere bırakmak çokta akıllıca olmuyor:KK70:ama bak Helis olabilir değişik duyulmamış isim:KK200: ben şu mira hira gibi isimlerden çok soğudum:KK14:

Aynen eşlere bırakmamak gerekiyor ama biz doğa isimleri düşündük ilk etapta kız olursa burçak başak gibi offff...çok zor bir karar yaaa sonuçta gelecekleri etkiliyor bu isim olayı ve büyüklerde illa fikir beyan etmek isterler :( mesela benim abim kızının ismi Asya ve ona o kadar yakışıyor ki...ve yeni moda isimler konusunda haklısın bende senin gibi düşünüyorum

Evet canım senin benim ve @YaKaMoZz-z 'un hep solda bebişleri, YaKaMoZz-z'a erkek demiş seninkinde de nuba göre erkek gibi bakalım benim ki ne olacak. Kızımda 11 haftalıkken doktor kız olduğunu bilmişti. Bunda 12 +1'im bugün sordum henüz belli olmaz dedi. 1 ay sonra inşallah öğrenirim bende:KK51:
Sağol canım ilk olacak benim inşallah :)

Hayırlı olsun canım, Allah sağlık versin başka çocuğun var mıydı ilk mi olacak?

Canım senin ki gerçekten çok belli erkek olduğu, bebeklerimizin pozisyonları da aynı seninle, bakalım bana da erkek nasip olacak mı yoksa ikinci kızım mı geliyor bekleyip görecem:anne:

Back