2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar günaydın :) bizde kontrolümüzü bitirdik geldik ay o kadar büyümüş ki görünce kıpır kıpır gözlerim doldu ya.. dr umuz değerleri normal bide kan ver bakalım dedi haftaya tekrar gidicez. bide cinsiyet tahmininde bulundu erkek gibi dedi çıkıntı gördük ama hiç durmadığı için net değil dedi bakalım :):)

Gunazydin canim cok sevindim senin adina. bende dun gittim aynen dedigin gibi baya buyumus secelmis bizim sipalar. allah saglikla kucagimiza da almayi nasip etsin. ne guzel ya cinsiyet tahminleri de geliyor benim doktor daha erken dedi canim sıkıldı. neyse saglik olsun 1 ay bekleyecez. umarim ikili testinde sorunsuz cikar canim.

Kızlar benim içinde bi tahminde bukunurmusunuz. Doktor tahmin etti ama çok emin değildi. Bi daha ki kontrolde 15 mayısta nasıl bekleyecem bilmiyorum.
kizzzzz:)))) bu arada hemseriymisiz bende adanaliyim

canım bizimki hiç durmadı zor ölçüm yaptık düşün yani dönmesi gerekiyor ama herşeyi yaptık dönmedi eşşek napalım:)
benimki ilk muayenede bildiğin uyuyordu sonra ikilide doktor baya zorlandı:KK70: birde başka bir doktor baktı ikiliyi sağ döndürdü sola döndürdü bebeğin pozisyonu değişsin diye ama sıpam hiç rahat durmadı en sonun da yakalayabildi şükür:KK36:

AYy me güzel ya bir ara kalp atışını ne zaman duyacağız kaçıncı hafta diye konuşurken Artık isim konusuna geçtik şükürler olsun sağlıklı bir şekilde ilerleriz insallah hep. Bizde kızım olursa İrem (cennet bahçesi demek) erkek olursa Eymen (hayırlı olan, hayırlı olay demek) koyacağız

Gunazydin canim cok sevindim senin adina. bende dun gittim aynen dedigin gibi baya buyumus secelmis bizim sipalar. allah saglikla kucagimiza da almayi nasip etsin. ne guzel ya cinsiyet tahminleri de geliyor benim doktor daha erken dedi canim sıkıldı. neyse saglik olsun 1 ay bekleyecez. umarim ikili testinde sorunsuz cikar canim.

ya doktorum erkek diye tahmin etti bakalım artık 15 gün sabredeceğiz. yaa sende mi adanadasın hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun.

Kızlar benim içinde bi tahminde bukunurmusunuz. Doktor tahmin etti ama çok emin değildi. Bi daha ki kontrolde 15 mayısta nasıl bekleyecem bilmiyorum.
Kıza benzettim ben :KK46::KK46:

Bende bugün gidip alacağım valla hiçbirşey olmuyor ? peki canım tayt var mı birde pantolonun kalıbı nasıl kot mu aldın kumaş mı ?
H&m de vardı tayt Hoppa

Canim tayt defacto da gördüm dun siyah tayt var orada aklında olsun. Lcw de ben siyah pantolon almıştım çok rahat ise falan rahat giyiliyor

O zaman defactoya da bakayım :) çok sağol canım ... Hava o kadar güzel ki evde pek durası gelmiyor insanın hem alışveriş hem gezme yapalım dedik english home de de %50+%20 indirim varmış bir de oraya bakmak lazım...

İkiz olunca isim bulmak da zor :KK48: bana kız ismi bulmak daha kolay geliyor. Erkek isimlere bakıyorum internetten tövbe yarabbi dediğim isimler var :KK48: kız olursalar elif ve ece istiyoruz. Çift isim ben de sevmiyorum tek daha iyi. Ama erkek olursalar hiçbir fikrim yok :olamaz: Ay ne güzel isim konuşmaya başladık bile :) :KK68:

ay siyasi anlamdan düşünmemiştim hiç:skandal: bizimkisi tamamen deniz aşkından dolayı:KK70: eşime kalsa Deniz Kaptan koyacaktı dedim ne kaptanı köpek ismi gibi:sinirli: bazen eşlere bırakmak çokta akıllıca olmuyor:KK70:ama bak Helis olabilir değişik duyulmamış isim:KK200: ben şu mira hira gibi isimlerden çok soğudum:KK14:
Benim eşim de denizi, balık tutmayı vs çok sever. Tam izmirli bebiş erkek olursa herşeyi deniz temalı olsun istiyorUz bu yüzden

İkiz olunca isim bulmak da zor :KK48: bana kız ismi bulmak daha kolay geliyor. Erkek isimlere bakıyorum internetten tövbe yarabbi dediğim isimler var :KK48: kız olursalar elif ve ece istiyoruz. Çift isim ben de sevmiyorum tek daha iyi. Ama erkek olursalar hiçbir fikrim yok :olamaz: Ay ne güzel isim konuşmaya başladık bile :) :KK68:
erkeğe isim bulmak çok zor dimi :KK70:

Benim eşim de denizi, balık tutmayı vs çok sever. Tam izmirli bebiş erkek olursa herşeyi deniz temalı olsun istiyorUz bu yüzden
bizde tam izmirliyiz :KK70:bende çok severim aileden kaynaklı ama eşim balık tutmadan denizi görmeden yaşayamayanlardan:skandal:bizde erkek olursa denizci teması ağırlıklı istiyoruz o nedenle biraz sabredeceğim tam belli olsun cinsiyet diye:işsiz: bu arada baya araştırma yaptım nevresim takımları için kemeraltında intaşlarda çok güzel denizci temalı kumaşlar buldum aklında olsun:KK66:

Ahhh ben isimleri hazirladim ama daha babanin haberi yok:KK48:cinsiyeti belli olunca konusurum diye lafini etmedim hic. kizima kayinvalidemin ismini koydum ikincide isim koyma hakki bende diye dusunuyorum:KK45: erkekse Cesur kizsa Elif olsun istiyorum
Cesuru benim eşim de beğeniyor, olabilecekler listesinde şuan

Ben de kilo verdim :KK43: aslında doktorum bana da bulantı ilacı verdi dramamine. Ama kullanmadım. Kullanmak istemiyorum :KK43:
Canım dramamine hamilelikte rahat kullanilabilexek ve bebeğe geçmeyen tek bulantı hapı ymis ben inan o hapla yaşama tutunum diyebilirim hiç korkma metpamid falan gibi yan etkili değil benim dr um günde 3 tane ye kadar kullanabilirsin dedi inan öyle rahatlatiyorki en azından yemeye başladım sonuçta beslenmen çok önemli bebek için bunu unutma

bizde tam izmirliyiz :KK70:bende çok severim aileden kaynaklı ama eşim balık tutmadan denizi görmeden yaşayamayanlardan:skandal:bizde erkek olursa denizci teması ağırlıklı istiyoruz o nedenle biraz sabredeceğim tam belli olsun cinsiyet diye:işsiz: bu arada baya araştırma yaptım nevresim takımları için kemeraltında intaşlarda çok güzel denizci temalı kumaşlar buldum aklında olsun:KK66:
Yaaa... Süper haber. Bakarım ben de gidip bi ara. Denizci temalı zıbınlar hastane çıkışları istiyorum. Bi de beşiğine uyku se

Kızlar aranızda pıhtılaşma sorunu olan anneler var nasıl anlaşılıyor bu sorun test falan mı var çok merak ediyorum ben

Bende bugün gidip alacağım valla hiçbirşey olmuyor ? peki canım tayt var mı birde pantolonun kalıbı nasıl kot mu aldın kumaş mı ?

CANIM TAYT LCW yoktu defacto da vardı kot aldım çok rahat şimdiye kadar zahmet çekmişim 59.90 a aldım kaliteside güzel

Güzel modeller var mı lcw de? Ben yarın bakıcam inşallah

4-5 model kot pantalon çeşidi buldum ben rahat model aldım sabah oh be dedim ezyet çekmişim ne zamandır

Back