- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.165
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #9.261
İsim konusunda çok kararsızım kızlar oğlumun adı ayaz iki kardeş uyumlu isimler olsun istiyorum yağız koyarım diyordum ama fikrim değişti
Benim bu aralar cok var oyle ki halsiz bile birakiyor beni. Ayrica bacak aramda siziyla birlikte baskida oluyorKızlar sizin de kasik agrinız oluyor mu bir de vajinada sanki iğne batması gibi bir his oluyor bende.Daha önce doktora sormuştum hamilelikte doğal demişti ne zamandır olmuyordu acaba rahim büyüdüğünde mi böyle hissediyoruz
Canım ben de Ayaz düşünüyorum erkek olursa. Nasıl, Ayazlar yaramaz oluyor mu? Öyle derler ya Rüzgar Ayaz ve Poyrazlar çok afacan olur filan. Bence ikinciyi Yağız veya Poyraz koyabilirsin. Ben Poyrazı da çok beğeniyorum, eşim de öyle. Ama kayınvalidemlerin köpeğin adı poyraz diye koymaya çekiniyoruz. Arda veya Ayaz düşünüyoruzİsim konusunda çok kararsızım kızlar oğlumun adı ayaz iki kardeş uyumlu isimler olsun istiyorum yağız koyarım diyordum ama fikrim değişti
Canım ben de Ayaz düşünüyorum erkek olursa. Nasıl, Ayazlar yaramaz oluyor mu? Öyle derler ya Rüzgar Ayaz ve Poyrazlar çok afacan olur filan. Bence ikinciyi Yağız veya Poyraz koyabilirsin. Ben Poyrazı da çok beğeniyorum, eşim de öyle. Ama kayınvalidemlerin köpeğin adı poyraz diye koymaya çekiniyoruz. Arda veya Ayaz düşünüyoruz
Kızlar multivitamin kullanıyormusunuz? Doktorum bana vermedi, sadece demir ve alg yağı verdi. Onu da içemiyorum. Gidip kendim almak istiyorum vitamin. Çok halsizim çoookkk
bu arada oğlum olursa Gökdeniz, kızım olursa Zeynep düşünüyoruzerkeğin ismini çok acele karar verdik değişir mi bilmiyorum ama kızımız olursa adı kesin
Gökdeniz güzelmiş. Ben de bi ara Göktuğ istiyordum. Vitamin yazmadı demek sana da. Peki omega 3 için balık veya alg yağı yazdımıbu arada oğlum olursa Gökdeniz, kızım olursa Zeynep düşünüyoruzerkeğin ismini çok acele karar verdik değişir mi bilmiyorum ama kızımız olursa adı kesin
hiçbir şey yazmadı canım bir tek 1 hafta sonra folic asiti bırak dedi o kadar.Gökdeniz güzelmiş. Ben de bi ara Göktuğ istiyordum. Vitamin yazmadı demek sana da. Peki omega 3 için balık veya alg yağı yazdımı
eşlerimizin ismi aynıKizlar eşimin ismi gökhan bizde erkek olursa oguzhan yada bedirhan dusünuyrz. Eşimin ismine uyumlu olsun istiyorm sizce ikiside birbirine benzeyince kötü mü olur kulaga nasl geliyor. Göktürk gökmen gökayda düsünmüstm biara
sebnemcan
Helis'in anlamı nedir? ben kız isimlerinde yeni türeyen isimleri pek sevemedim bir türlü ayşe zeynep ipek merve bu tarz isimler bana daha hoş geliyorerkek isminde hele hiçbir şeyi beğenemedim ve bulamadım en sonunda eşime havale ettim @esperanzaa canım eşim sadece Deniz olsun istedi ama ben unisex isim sevmiyorum hele iş hayatında çok zorluğunu çektim teklif geliyor firmalardan teklifin altında deniz ya da derya yazıyor telefon açıp bir şey soracak oluyoruz bey mi hanım mı ne diyeceğim telefona nasıl isteyeceğim şaşırıyorum o nedenle Gök'ü ben ekledim eşimin ismide Gökle başlıyor babasının ismine benzer
bencede cok guzel bi isim canmeşlerimizin ismi aynıGöktürkle Gökmen de düşündüm ben ama eşim denizi balık tutmayı çok sevdiğinden illa isminin içinde deniz olsun istedi
ay siyasi anlamdan düşünmemiştim hiçBende çok Deniz istemiştim ama eşim Deniz'i şu dönemde pek uygun görmüyor Helis'in anlamı ise eşimden dolayı matematikte bir şekil anlamına geliyor çünkü eşim matematikçi :) aslında ben Ali ve Ayşe düşünüyordum ama olmuyor kendi düşündüğün maalesef
ben erkeğe ömer ismini çok yakıştırıyorum ama ablamın oğlunun ismi Ömer FarukGünaydın kızlar bizde erkek olursa Ömer Ali kız olursa Ayşe Armin düşünüyoruz :) hayırlısı
aynen canım hayırlısıyla bir belli olsun da cinsiyetimizbencede cok guzel bi isim canmbakalm biz daha karar vermedik cinsiyetimizde belli degil daha sali günü insallah
ay siyasi anlamdan düşünmemiştim hiçbizimkisi tamamen deniz aşkından dolayı eşime kalsa Deniz Kaptan koyacaktı dedim ne kaptanı köpek ismi gibi bazen eşlere bırakmak çokta akıllıca olmuyor ama bak Helis olabilir değişik duyulmamış isim ben şu mira hira gibi isimlerden çok soğudum
Evet canım senin benim ve @YaKaMoZz-z 'un hep solda bebişleri, YaKaMoZz-z'a erkek demiş seninkinde de nuba göre erkek gibi bakalım benim ki ne olacak. Kızımda 11 haftalıkken doktor kız olduğunu bilmişti. Bunda 12 +1'im bugün sordum henüz belli olmaz dedi. 1 ay sonra inşallah öğrenirim bende
Sağol canım ilk olacak benim inşallah :)
Hayırlı olsun canım, Allah sağlık versin başka çocuğun var mıydı ilk mi olacak?
Canım senin ki gerçekten çok belli erkek olduğu, bebeklerimizin pozisyonları da aynı seninle, bakalım bana da erkek nasip olacak mı yoksa ikinci kızım mı geliyor bekleyip görecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?