2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
İsim konusunda çok kararsızım kızlar oğlumun adı ayaz iki kardeş uyumlu isimler olsun istiyorum yağız koyarım diyordum ama fikrim değişti

Poyraz olabilir canim

Benim bu aralar cok var oyle ki halsiz bile birakiyor beni. Ayrica bacak aramda siziyla birlikte baskida oluyor

İsim konusunda çok kararsızım kızlar oğlumun adı ayaz iki kardeş uyumlu isimler olsun istiyorum yağız koyarım diyordum ama fikrim değişti
Canım ben de Ayaz düşünüyorum erkek olursa. Nasıl, Ayazlar yaramaz oluyor mu? Öyle derler ya Rüzgar Ayaz ve Poyrazlar çok afacan olur filan. Bence ikinciyi Yağız veya Poyraz koyabilirsin. Ben Poyrazı da çok beğeniyorum, eşim de öyle. Ama kayınvalidemlerin köpeğin adı poyraz diye koymaya çekiniyoruz. Arda veya Ayaz düşünüyoruz

Kızlar multivitamin kullanıyormusunuz? Doktorum bana vermedi, sadece demir ve alg yağı verdi. Onu da içemiyorum. Gidip kendim almak istiyorum vitamin. Çok halsizim çoookkk

Kızlar multivitamin kullanıyormusunuz? Doktorum bana vermedi, sadece demir ve alg yağı verdi. Onu da içemiyorum. Gidip kendim almak istiyorum vitamin. Çok halsizim çoookkk

patronumun 3 oğlu var yağız ayaz poyraz sıralaması bu şekilde yağız 9 yaşında duygusal ve sanatsal yönü ağır basan bir çocuk, ayaz 5 yaşında cin gibi akıllı kıpır kıpır ve kendini sevdiren bir çocuk, poyraz daha küçük 2,5 yaşında o da çok yaramaz değil ama yaşının verdiği enerjiden kaynaklanan kıpır kıpır bir çocuk bana doktorum vitamin yazmadı canım ama ben dünden beri çok halsizim dün bankalara gittim 7-8 banka gezdim ve dün berbat yoruldum hızlı da yürümedim ısrarla istesem mi acaba vitaminablamda sürekli vitamin yazdı mı ben bir sürü kullandım çoğunu sormadım alalım kullan diyip duruyor

bu arada oğlum olursa Gökdeniz, kızım olursa Zeynep düşünüyoruz erkeğin ismini çok acele karar verdik değişir mi bilmiyorum ama kızımız olursa adı kesin

Günaydın :) eşimde Helis ve Zeynep arasında kaldı kız olursa erkek olursa Batı düşünüyoruz :) tabi kimbilir ne kadar değişir kararlar ama

Kizlar eşimin ismi gökhan bizde erkek olursa oguzhan yada bedirhan dusünuyrz. Eşimin ismine uyumlu olsun istiyorm sizce ikiside birbirine benzeyince kötü mü olur kulaga nasl geliyor. Göktürk gökmen gökayda düsünmüstm biara

sebnemcan
Helis'in anlamı nedir? ben kız isimlerinde yeni türeyen isimleri pek sevemedim bir türlü ayşe zeynep ipek merve bu tarz isimler bana daha hoş geliyor erkek isminde hele hiçbir şeyi beğenemedim ve bulamadım en sonunda eşime havale ettim@esperanzaa canım eşim sadece Deniz olsun istedi ama ben unisex isim sevmiyorum hele iş hayatında çok zorluğunu çektim teklif geliyor firmalardan teklifin altında deniz ya da derya yazıyor telefon açıp bir şey soracak oluyoruz bey mi hanım mı ne diyeceğim telefona nasıl isteyeceğim şaşırıyorum o nedenle Gök'ü ben ekledim eşimin ismide Gökle başlıyor babasının ismine benzer

eşlerimizin ismi aynı Göktürkle Gökmen de düşündüm ben ama eşim denizi balık tutmayı çok sevdiğinden illa isminin içinde deniz olsun istedi

Bende çok Deniz istemiştim ama eşim Deniz'i şu dönemde pek uygun görmüyor Helis'in anlamı ise eşimden dolayı matematikte bir şekil anlamına geliyor çünkü eşim matematikçi :) aslında ben Ali ve Ayşe düşünüyordum ama olmuyor kendi düşündüğün maalesef

ay siyasi anlamdan düşünmemiştim hiç bizimkisi tamamen deniz aşkından dolayı eşime kalsa Deniz Kaptan koyacaktı dedim ne kaptanı köpek ismi gibi bazen eşlere bırakmak çokta akıllıca olmuyorama bak Helis olabilir değişik duyulmamış isim ben şu mira hira gibi isimlerden çok soğudum

Aynen eşlere bırakmamak gerekiyor ama biz doğa isimleri düşündük ilk etapta kız olursa burçak başak gibi offff...çok zor bir karar yaaa sonuçta gelecekleri etkiliyor bu isim olayı ve büyüklerde illa fikir beyan etmek isterler mesela benim abim kızının ismi Asya ve ona o kadar yakışıyor ki...ve yeni moda isimler konusunda haklısın bende senin gibi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…