2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
merhaba arkadaşlar benim bi sorum olacak karnımda ince tüyler vardı şimdi kalınlaştı uzadı ağda yapmak sakıncalı olur değil mi doktorum erkek sormaya utandım bilgisi olan var mı

ay kızlar çaycı ablamız var saolsun bana atıştırmam için bir dilim kepekli ekmek 2 dilim peynir ve yanında hafif bir tatlı getirdi şimdi gözlerim doldu ya:KK61:

Duygulanma canım benide duygulandırırsın yoksa zaten sabahtan beri kendimi zor tutuyorum 5 aylık evliyim ama başka bir şehirdeyim ve burda çalışmıyorumda ailemde yanımda yok pek arkadaşta edinemedim hem hamileyim hemde bugün doğum günüm sabahtan beri ağlıyorum çok zor uzaklık :(

Ben oğlumda mecidiyeköyde profilo avm yakınında fehmi yazıcıoğlu'na gitmiştim. Takibimi yapan doktorum vermişti ismini. Çok çok memnun kaldım, gene doktorum perinatologa yönlendirirse ona gitmek istiyorum. Kimi yönlendirdiysem memnun kaldı. Hatta oğlumda hamile grubumda bi arkadaş vardı, heyet raporuyla bebeğin sağlıksız olduğunu söylemişlerdi. Onu da fehmi beye yönlendirmiştim, bir problem yok demişti kendisi. Çok şükür sağlıkla doğdu bebek de. Yani gereksiz panik yaptırmıyor, herşeyi açıklıyor, her soruna cevap veriyor, aklına takılan herşeyi çok açık şekilde açıklıyor ve çok pozitif bi enerjisi vardı bence :)
Teşekkür ederim not alıyorum :KK68:
Six nerde oturuyosunuz Benim İkizleri olan bir arkadaşım vardı İstanbul da RIza MAdazli ya gidiyorlardi bi araştır istersen ben kendim kızımda Prof Hayri ermiş e gitmiştim fakat internetten baktım vefat etmiş galiba
Avrupa yakasında her yer olabilir. Bir kerelik gideceğim için mesafe önemli değil. Rıza beyi de not alıyorum teşekkürler:KK68:

Açıkçası özel hastaneler gereksiz suphelerle insanın duygularını sömürüyor. Ben böyle düşünüyorum. Daha fazla tahlil vs yapıp bizim üstümüzden para kazanmak için korkutucu şeyler soyleyip strese sokuyorlar. Bu yüzden ben bezmialem hastanesine gidiyorum. Ozellerden cok daha temiz,bakimli,düzenli. Doçent bir perinatolog var, 12.haftamda ona randevu aldım. Benim ustumden para kazanmak gibi bir menfaatleri olmayacağı için, istedikleri test ve tahlilleri yaptırmak konusunda içim rahat olacak. Size de tavsiye ederim
Haklısın canım normalde ben de öyle düşünebilirdim ama benimkiler ikiz olduğu için biraz daha bu konuda işinin uzmanı biri baksın istiyorum. İkili üçlü testler normalde bile kesin sonuç vermiyorken İkizlerde çok daha düşük kesin sonuç almak. O yüzden ayrıntılı için gitmek istiyorum.

tatlım çok kolay çarşafın 4 keranırını azıcık kıvırıp dikeceğim yastık kılıfını ve yorgan kılıfınıda 3 tarafını dikip tek tarafının ağzını açık bırakacağım açık bıraktığım yerin tek tarafına düğme için ilik açacağım diğer tarafına da düğme dikeceğim:KK48: mantık bizim kullandıklarımızla aynı yani. birde beşik alırsan onun kenarlarına koruma oluyor ya onlardan dikerim diye düşünüyorum bakalım işlerden fırsat bulursam:KK51:dikmeye başlayınca burda da paylaşırım:KK200:
Ay ne güzel yaa :) çok heveslendim şimdi. :KK69:Dikiş makinesi mi alsam :)

Duygulanma canım benide duygulandırırsın yoksa zaten sabahtan beri kendimi zor tutuyorum 5 aylık evliyim ama başka bir şehirdeyim ve burda çalışmıyorumda ailemde yanımda yok pek arkadaşta edinemedim hem hamileyim hemde bugün doğum günüm sabahtan beri ağlıyorum çok zor uzaklık :KK43:

canım bizi de mesafeler değil ölüm ayırdı ama inan insan uzak olunca daha çok olgunlaşıyor. ara konuş seslerini duy şanslısın ki böyle imkanların var:KK36::KK36: Doğum günün kutlu olsun nice senelere eşinle bebeğinle birlikte inşallah:KK200:

Teşekkür ederim not alıyorum :KK68:

Avrupa yakasında her yer olabilir. Bir kerelik gideceğim için mesafe önemli değil. Rıza beyi de not alıyorum teşekkürler:KK68:

Haklısın canım normalde ben de öyle düşünebilirdim ama benimkiler ikiz olduğu için biraz daha bu konuda işinin uzmanı biri baksın istiyorum. İkili üçlü testler normalde bile kesin sonuç vermiyorken İkizlerde çok daha düşük kesin sonuç almak. O yüzden ayrıntılı için gitmek istiyorum.

Ay ne güzel yaa :) çok heveslendim şimdi. :KK69:Dikiş makinesi mi alsam :)

ablamda var dikiş makinesi ben dikmeyi bilmiyorum ama öğretirse bende alacağım hemen dikiş makinesi. zaten çok ucuzlar önceki zamanlar gibi pahalı değiller işimizi görecek olanlar 200 liradan başlıyor belki daha da ucuzdur kampanya vs denk gelirse:KK48:

merhaba arkadaşlar benim bi sorum olacak karnımda ince tüyler vardı şimdi kalınlaştı uzadı ağda yapmak sakıncalı olur değil mi doktorum erkek sormaya utandım bilgisi olan var mı

Bana hem annemler hem doktorum sakın elleme doğumdan sonra dökülür demişlerdi. Doğruymuş, tam dökülmüşlerdi 1-2 tane kalmıştı kii yeniden hamileyim :işsiz: umuyorum ki hepsi dökülecek bir gün.. Bence sen de elleme.

canım bizi de mesafeler değil ölüm ayırdı ama inan insan uzak olunca daha çok olgunlaşıyor. ara konuş seslerini duy şanslısın ki böyle imkanların var:KK36::KK36: Doğum günün kutlu olsun nice senelere eşinle bebeğinle birlikte inşallah:KK200:

ablamda var dikiş makinesi ben dikmeyi bilmiyorum ama öğretirse bende alacağım hemen dikiş makinesi. zaten çok ucuzlar önceki zamanlar gibi pahalı değiller işimizi görecek olanlar 200 liradan başlıyor belki daha da ucuzdur kampanya vs denk gelirse:KK48:

Haklısın canım güzel dileklerin içinde teşekkür ederim ayrıca dikiş makinası alacaksın ben A101 den aldım hem pratik hem uygun hemde bilmeyen biri bile çok rahat diker kolay bir makina al derim :)

Çıkan tüyler sonra dökülüyor arkadaşım, ben olsam alıp kalınlaştırıp siyahlaştırmam. Hemen hemen her hamilede göbek tüylenmesi oluyor, seni çok rahatsız etmiyorsa elleme derim.

Duygulanma canım benide duygulandırırsın yoksa zaten sabahtan beri kendimi zor tutuyorum 5 aylık evliyim ama başka bir şehirdeyim ve burda çalışmıyorumda ailemde yanımda yok pek arkadaşta edinemedim hem hamileyim hemde bugün doğum günüm sabahtan beri ağlıyorum çok zor uzaklık :KK43:
Doğum günün kutlu olsun, bak seneye inşallah kızınla (içimden geçti) kalabalık bir aile olacaksın, bu güzel gününde o da yanında olacak.

Ni5AN Ni5AN
bir garip oblomov bir garip oblomov
Annem bana a101 ya da bimden almıştı bir tane. Baya fonksiyonu da var, çok ucuza almıştı. Öğrenirsin elinin altında dursun diyip almıştı ama oğlumda şu önceden dediğim alıp odama koyduğum beşiğin etrafına fırfır, cibinlik, ayrıca hastane odasındaki beşiğine tülden fırfır, üzerlerine süs fiyonkları, bunlarla takım kuran kılıfı ve takı yastığı ayrıca 2 yatağına da nevresim takımı diktik :) çok da güzeldi dikişi. Öyle bilindik iyi bir marka olmasına gerek yok yani. Yaza doğru geliyor diye biliyorum a101 ve bime bu tarz makineler. Bence denk gelirseniz kaçırmayın, çok iş görüyor :) ve öyle karışık da değil kullanımı.

Kızlar bugün doktora gittim kalbini dinledim Allah'a şükür o kadar heyecanlı ki.Yalnız cinsiyeti sordum cinsiyet bakmıyoruz dediler.özel hastaneye mi gitmem gerek dedim bilgi veremeyiz dediker onasam sinirlerin bozuldu ki.Ultrason fotoğrafını bile vermedi

sebnemcan sebnemcan
Doğum günün kutlu olsuuunn güzel anne :KK73:
Şurda 6 ay sonra her zaman yanında olacak olanı şimdi içinde taşıyorsun :)) hem bak eşin de var :) yalnız mısın sence? :)

bir garip oblomov bir garip oblomov , ben momfort almıştım. Chicco vb. Olanlar yazdığın gibi v şeklinde. Bebeğin bacak arasına girip çekiştiriyor, hele erkekse çok sakıncalı, kızsa da çok rahatsız ve sağlıksız. Ben 180 liraya almıştım, 4. Aydan 9. Aya sürekli hemen hemen her gün ben ve eşim takıp tepe tepe kullandık. Şimdi inşallah 2.de de nasip olur. 2 yaşa kadar kullanılıyor aslında ama benim haydut emekleyip yürümeye başlayınca kanguruya artık girmek istemedi , tutmayın küçük enişteyi misali kaçıp durdu:KK45:

Azkullanilmiskaynanamvar Azkullanilmiskaynanamvar
Canım chicconun da öyle ergonomik olduğunu söyledikleri klasik kangurulardan farklı bu momforta, stokkeye benzer bi modeli var. Takılıp çıkarması zordu, denemiştim ama oğlum da içinde rahat etmemişti. You&me sanırım adı, tam hatırlamıyorum modelin adını ama mağazada önermişlerdi.

Ergobaby kanguruydu diğeri, hatırladım. Boba 4g kuzenim kullanıyordu. Sling tarzı gibi tarzı, anneye daha yakın temas sağlıyordu boba. Oğlu onun içinde uyuyordu hatta kolik bi bebekti ama kanguruda rahat ediyordu. Şimdi farklı markaların da modelleri çıkmıştır bence. Artık eski tip kanguruların sağlıklı olmadığı söyleniyor sonuçta, yeni modeller çıkarmışlardır diye düşünüyorum. Araştırılabilir :)

Kızlar merhaba nasılsınız Allah aşkına başı ağrıyan lar ne yapıyor ne olursunuz yardım.edin çok.geceli gündüzlü baş agrilarim.var perişan ediyor beni isdah dan kesiliyorum :110::KK42::KK42:

Kızlarrr bi oğlum daha oluyor :halay::halay::KK71::KK71::KK73::KK73:
Çok sevindim ya allahım sağlıkla gelmesini nasip etsin
Ense kalınlığı 1.9 çıktı pek haraketli değildi uyuyordu bitanem kan vermesem olurmu diye sordum doktoruma verelim deyince bişey diyemedim
Kasıklarım sürekli ağırıyor dedim magnezyum toz verdi
D vitamini kullanmana gerek yok güneşten almaya çalış dedi
Folik asiti bıraktık multivitamine başlıyorum

Bana da arada ağlama nöbetleri geliyor uzak olmak çok zor :( eşinle bebişinle nice mutlu yıllara inşallah. Onlar seninle her zaman.

Evet çok pahalı bir şeye gerek yok bir araştırcam :)

Ni5AN Ni5AN
Annem bana a101 ya da bimden almıştı bir tane. Baya fonksiyonu da var, çok ucuza almıştı. Öğrenirsin elinin altında dursun diyip almıştı ama oğlumda şu önceden dediğim alıp odama koyduğum beşiğin etrafına fırfır, cibinlik, ayrıca hastane odasındaki beşiğine tülden fırfır, üzerlerine süs fiyonkları, bunlarla takım kuran kılıfı ve takı yastığı ayrıca 2 yatağına da nevresim takımı diktik :) çok da güzeldi dikişi. Öyle bilindik iyi bir marka olmasına gerek yok yani. Yaza doğru geliyor diye biliyorum a101 ve bime bu tarz makineler. Bence denk gelirseniz kaçırmayın, çok iş görüyor :) ve öyle karışık da değil kullanımı.
Maşallah baya bir şey yapmışsınız siz :) o kadar belki yapamam ama denerim :) A101dekinin markası ne acaba belki internette bulabilirim aynısından.

Kızlar bugün doktora gittim kalbini dinledim Allah'a şükür o kadar heyecanlı ki.Yalnız cinsiyeti sordum cinsiyet bakmıyoruz dediler.özel hastaneye mi gitmem gerek dedim bilgi veremeyiz dediker onasam sinirlerin bozuldu ki.Ultrason fotoğrafını bile vermedi
O nasıl şey yaa. Cinsiyeti söylemiyor. Zahmet edip neye bakıyorlar acaba. Bence doktorunu değiştir canım. O kadar ilgisiz biriyle doğuma kadar gidebileceğini düşünüyor musun.

Bana da arada ağlama nöbetleri geliyor uzak olmak çok zor :KK43: eşinle bebişinle nice mutlu yıllara inşallah. Onlar seninle her zaman.

Evet çok pahalı bir şeye gerek yok bir araştırcam :)

Maşallah baya bir şey yapmışsınız siz :) o kadar belki yapamam ama denerim :) A101dekinin markası ne acaba belki internette bulabilirim aynısından.

O nasıl şey yaa. Cinsiyeti söylemiyor. Zahmet edip neye bakıyorlar acaba. Bence doktorunu değiştir canım. O kadar ilgisiz biriyle doğuma kadar gidebileceğini düşünüyor musun.

Canım bende de var A101 inki singer marka çokta kullanışlı ben çok memnunum hem kolay hem dikiş bilmeyen bile rahat rahat diker...

Kızlar bu çantanın markasını bilen var mı?? Bu tip bişey istiyorum cicili bicili

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar merhaba nasılsınız Allah aşkına başı ağrıyan lar ne yapıyor ne olursunuz yardım.edin çok.geceli gündüzlü baş agrilarim.var perişan ediyor beni isdah dan kesiliyorum :110::KK42::KK42:
İlaç içmiyorum ben ne kadar ağrısa da. Eşime biraz ovduruyorum iyi geliyor. Geçmesini bekliyorum öyle :KK43:

Ense kalınlığı 1.9 çıktı pek haraketli değildi uyuyordu bitanem kan vermesem olurmu diye sordum doktoruma verelim deyince bişey diyemedim
Çok sevindim hayırlısı olsun :nazar:

Hayırlı olsun cnm. Doktorun kesin mi dedi? Banada 13. Haftada ikili testte erkeğe benzio demişti bilmiyorum ne olur

Back