2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Merhaba hanımlar, bayadır ortalarda yokum ne güzel yeni HAMİŞLER gelmiş :)
Son kontrolünde birlikte tahmini doğum 30-10-2017 oldu @bir garip oblomov
Ama bu topikte başladım,burada devam edeceğim inşallah :)
Bu arada 1. Trimester sonu kilom 60 oldu. İştahım yerinde anlayacağınız :)
Herkese musmutlu kolaycacık hamileliklerrr

:) benimde keske 3 ay bitse de biraz rahatlarım düşük tehlikem olduğu için... Evet erken başlamış erken bitmiş inşallah benmde uzun sürmez tavsiye etcegin bisey varmi:)

yatıp dinleniyorsun dimi canım dikkat et kendine ağır iş yapma hatta hiç iş yapma bırak evi koyver gitsin ilk zaman çok zor oluyor ama sonra alışıyorsun. bulantı için ben her şeyi denedim leblebi kraker ve bunlar bana hiç yaramadı ben tatlı bisküvi ile bastırıyordum midemi birde bol meyve.deneme yanılma yöntemiyle öğreneceksin sana ne iyi geldiğini. sanırım topikte tatlı bir tek benim bulantımı kesti[/QUOTE]
:) yatıyorum cnm hiç iş yapmıyorum sadce yemek yapıyorum .Bende zorla meyve yiyorum yemek yiyemiyorum zaten zayıfım inşallah bir an önce gecer

Kızlar merhaba, nasılsınız? Ben bu hafta biraz daha iyiyim şükür. Ama acayip uyuşuk oldum normalde yatmayı hiç sevmem boş boş şu an kafam kalkmıyor işten geliyorum direkt yatıyorum uyumuyorum da öyle boş boş evin hali duman bir işi 40 saat düşünerek yapar oldum, inşallah hep böyle gitmez sizlerde durum Nasıl?

iyi olmana çok sevindim canım bayadır girmeyenler olunca merak ettim hemen listeyi güncelliyorum cinsiyet hakkında bir şey demedi mi doktorun?

kızlar size bişi soracağım hep unutuyorum. sağlık ocağındaki hemşire 16. haftada gel demişti bana ne var ki 16. haftada deneyimliler biliyorlarsa aydınlatabilirler mi bensonucu almaya gittiğimde soracaktım unuttum

Canım Allah kolaylıklar versin. Uyuşukluk hali bende de çok var artık canlanmak istiyorum ev dipdoruk temizlik istiyor, çocuğum ilgi istiyor, eşim ilgi istiyor ama benim kendime hayrim yok :) inşallah az kaldı en fazla 4.ayda hepsi bitecek.

Âmin Canm sana da kolaylık versin çocuk da var şu enerjinin geri geldiği döneme geçelim bir an önce inşallah :)

Aşı var canım onun için gidilmesi gerekiyor tetanoz aşısı

Daha var benim ama ben de düşünmüyorum yaptırmayı
Doktorum aldırmayı düşünüyor musun dedu hayır dedim hatta benim çalıştığım yerde iki kişiye down sendromu tanısı kondu ama çocukları doğdu hiç bir sıkıntı Yok psikolojik etkilenirim diye tırstım cunku testler çok doğru değilmiş

Eki Görüntüle 1988031
Kizlar 3. Ay pozumuz Her ayin sonunda cekecegim bana hatira olsun hem karnimin gelisimini izlerim sizde cekiyor musunuz
Maşallah Ben de dün çektim canım. Ultrasona göre dün 13+0 olduk. Bir de 9+0 da çekmiştim. İkisini karşılaştırıyorum biraz fark var. Şimdi göbüşüm seninki kadar :) bir de dikkat ediyorum karnımın yanları da dolmaya başladı hafiften. Güzel oluyor yaa çok güzel bir anı bence :)
Size de maşallah canım bende uyku hali yok. Beni bulantı ve baş ağrıları zorluyor baya. Bulantım sanki azalmaya başladı gibi geçen haftalara göre. İnşallah tamamen gidecek. Baş ağrısı da yeni yeni oluyor anlamadım. Her gün gibi baş ağrısı oluyor. Bunların dışında iyiyiz ikiz topiğine de bakıcam canım :)

Ben ikili test yaptırmadım doktorum ultrasonla baktı ense kalınlığı nornal dedu zaten ikili test çok doğru degil dedi doktorum sanırım sadece yaptırmayan benim
ultrasonda bendede herşey normal çıktı ama kan testide istedi yinede yaptırdım bugün sonuçlar çıktı ama doktorum bugün hastanede değilmiş sonucu öğrenemedim. online sistemden sonucu görüyorum ama tabi ne olduğunu anlayamıyorum

Aynı senin gibi çıktı göbeğim. Pek de hoşuma gidiyor vallahi :))))

Benim de biraz belirginleşti. Hatta azıcık tüylenme oldu garip bir şekilde. Hormonlar herhalde :)

Ben ikili test yaptırmadım doktorum ultrasonla baktı ense kalınlığı nornal dedu zaten ikili test çok doğru degil dedi doktorum sanırım sadece yaptırmayan benim

Ben de yaptırmadım canım. Allah'a emanetler :)

Aynen benimde bi tanidigimin başına geldi sakat dediler almamiz lazım dediler tosuncuk sapasağlam bir oglu oldu o yuzden yaptirmayi dusunmuyorum bende canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…