- 19 Şubat 2017
- 144
- 263
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #9.021
:) benimde keske 3 ay bitse de biraz rahatlarım düşük tehlikem olduğu için... Evet erken başlamış erken bitmiş inşallah benmde uzun sürmez tavsiye etcegin bisey varmi:)
Merhaba hanımlar, bayadır ortalarda yokum ne güzel yeni HAMİŞLER gelmiş :)
Son kontrolünde birlikte tahmini doğum 30-10-2017 oldu @bir garip oblomov
Ama bu topikte başladım,burada devam edeceğim inşallah :)
Bu arada 1. Trimester sonu kilom 60 oldu. İştahım yerinde anlayacağınız :)
Herkese musmutlu kolaycacık hamileliklerrr
merhaba siz adanada mı yaşıyorsunuz?Geçen hafta görmüştüm bi sıkıntı yoktu şükür haftaya ikili tarama için gideceğiz inş bir sıkıntıda olmaz
Hayır canım hiçbirşey söylemedi, bi sonraki randevuya artık :)iyi olmana çok sevindim canım bayadır girmeyenler olunca merak ettimhemen listeyi güncelliyorum cinsiyet hakkında bir şey demedi mi doktorun?
Canım Allah kolaylıklar versin. Uyuşukluk hali bende de çok var artık canlanmak istiyorum ev dipdoruk temizlik istiyor, çocuğum ilgi istiyor, eşim ilgi istiyor ama benim kendime hayrim yok :) inşallah az kaldı en fazla 4.ayda hepsi bitecek.Kızlar merhaba, nasılsınız? Ben bu hafta biraz daha iyiyim şükür. Ama acayip uyuşuk oldum normalde yatmayı hiç sevmem boş boş şu an kafam kalkmıyor işten geliyorum direkt yatıyorum uyumuyorum da öyle boş boş evin hali duman bir işi 40 saat düşünerek yapar oldum, inşallah hep böyle gitmezsizlerde durum Nasıl?
Âmin Canm sana da kolaylık versin çocuk da var şu enerjinin geri geldiği döneme geçelim bir an önce inşallah :)Canım Allah kolaylıklar versin. Uyuşukluk hali bende de çok var artık canlanmak istiyorum ev dipdoruk temizlik istiyor, çocuğum ilgi istiyor, eşim ilgi istiyor ama benim kendime hayrim yok :) inşallah az kaldı en fazla 4.ayda hepsi bitecek.
Aşı var canım onun için gidilmesi gerekiyor tetanoz aşısıkızlar size bişi soracağım hep unutuyorum. sağlık ocağındaki hemşire 16. haftada gel demişti bana ne var ki 16. haftada deneyimliler biliyorlarsa aydınlatabilirler mi bensonucu almaya gittiğimde soracaktım unuttum
Ben ikili test yaptırmadım doktorum ultrasonla baktı ense kalınlığı nornal dedu zaten ikili test çok doğru degil dedi doktorum sanırım sadece yaptırmayan benimkızlar merhaba bende yeni geldim aranıza. ikili test yaptıran sonuçlarını alan varmı?
Daha var benim ama ben de düşünmüyorum yaptırmayıBen ikili test yaptırmadım doktorum ultrasonla baktı ense kalınlığı nornal dedu zaten ikili test çok doğru degil dedi doktorum sanırım sadece yaptırmayan benim
Doktorum aldırmayı düşünüyor musun dedu hayır dedim hatta benim çalıştığım yerde iki kişiye down sendromu tanısı kondu ama çocukları doğdu hiç bir sıkıntı Yok psikolojik etkilenirim diye tırstım cunku testler çok doğru değilmişDaha var benim ama ben de düşünmüyorum yaptırmayı
MaşallahEki Görüntüle 1988031
Kizlar 3. Ay pozumuzHer ayin sonunda cekecegim bana hatira olsun hem karnimin gelisimini izlerim sizde cekiyor musunuz
Size de maşallah canımMasallah canım kuzularina
Bizim kuzular da iyiler teyzesi çok şükür ben de iyiyim ara ara uyku halim oluyor gebeligin basindan beri alistim artik.
Onun disinda ders calisiyorum mulakatim var bebislerimle calisiyoruz annesinin kuzulari
Sen neler yapiyorsun
Ikiz topigi var ona ugradim bir ara aklinda bulunsun canim.
Beni ta haziranda çağırdı hiç aşıdan bahsetmedi hemşire, aşı herkese zorunlu mu yoksa başka bi durum mu var ki?Aşı var canım onun için gidilmesi gerekiyor tetanoz aşısı
Belki benimki kızdır bana tahminde bulunmadı doktor :)kasım annelerinin bebekleri hep erkek mi ya hiç kız yok şaşırdım şuan valla:):)
ultrasonda bendede herşey normal çıktı ama kan testide istedi yinede yaptırdım bugün sonuçlar çıktı ama doktorum bugün hastanede değilmiş sonucu öğrenemedim. online sistemden sonucu görüyorum ama tabi ne olduğunu anlayamıyorumBen ikili test yaptırmadım doktorum ultrasonla baktı ense kalınlığı nornal dedu zaten ikili test çok doğru degil dedi doktorum sanırım sadece yaptırmayan benim
kızlar günaydın
mesajları alıntılayamadım sorun var heralde herkese çok teşekkür ederim öpüyorum hepinizi tek tek
benimde baya karnım çıktı hatta 3.ay pozu bile çektimakşamları daha da şişiyor sanki. ayrıca tuvalet sorunu bende de var tuvalette yatılı kalmayı düşündüğüm bile oluyor
deneyimli anneler size sorum olacak göbeğinizde ince uzun kahverengi çizgi oldu mu diğer hamilelikleriniz de benim çıkmaya başladı doğuma kadar koyulaşıyormuş sanırım sonrasında rengi açılıyor mu ya da tamamen geçiyor mu?
Ben ikili test yaptırmadım doktorum ultrasonla baktı ense kalınlığı nornal dedu zaten ikili test çok doğru degil dedi doktorum sanırım sadece yaptırmayan benim
Aynen benimde bi tanidigimin başına geldi sakat dediler almamiz lazım dediler tosuncuk sapasağlam bir oglu oldu o yuzden yaptirmayi dusunmuyorum bende canımDoktorum aldırmayı düşünüyor musun dedu hayır dedim hatta benim çalıştığım yerde iki kişiye down sendromu tanısı kondu ama çocukları doğdu hiç bir sıkıntı Yok psikolojik etkilenirim diye tırstım cunku testler çok doğru değilmiş
Cagirdigi tarih 16. veya 17. haftalara denk geliyor mu pekiBeni ta haziranda çağırdı hiç aşıdan bahsetmedi hemşire, aşı herkese zorunlu mu yoksa başka bi durum mu var ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?