2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
şimdide yediğim seyde yumurta varmış aman dedim niye böyle oldu anlamıyorum:KK43: vücudunu yağlamanın tam zamanı artık canım bebişlerimiz çok hızlı büyüyor :KK35:çatladığımızı anlamayacağız:KK43:

aaa şimdiden mi? :KK33: benim göbüş normalde de vardı, yağlıydı, acaba ilerde ekmeğini yer miyim :KK70:

aaa şimdiden mi? :KK33: benim göbüş normalde de vardı, yağlıydı, acaba ilerde ekmeğini yer miyim :KK70:
benim kasıklarım baya gerilmeye başladı şişti artık iyice hissettirmeye başladı kendini göbeğimdeki şişkinlikten ama kasıklarım bebişimden:KK200: birde zaten kasıklar ve alt karın çatlıyor genelde başlangıç noktası orası olduğu için:işsiz:

Kızlar karnı çıkmaya başlayan ve cinsiyeti ogrenenler benim karnım minik bi top gibi sivrildi kasiklarim şişti ve gerildi çevrede erkekte bu kadar erken çıkar diyenler var bende henüz muayeneye gidemedim merak da ediyorum sizlerde durum ne özellikle cinsiyet öğrenen kızlar bu arada baya zayifim ben o yüzden top gibi belli oldu :anneadayı:

Gunaydin canim ben ikiz topigini okuyordum en son
Bir de bdvye bir kez sarinca cikamiyorsun ordan takildim kaldim :KK70:
Herkes iyidir insallah:KK24:
Dün aklımdan geçtin canım yazacaktım sana ikizdaşım ne yapıyor diye :) bebişler nasıl her şey yolunda mı. Ben geçen hafta gördüm bebişlerimi iyiyiz çok şükür :KK68:

Kızlar geldim doktordan. Kan verdim o malum test için. Tekrar ultrasona girdim. Sonuçlar amerikaya gönderildi. 15 gün sonra belli olucak en geç. Doktor içini ferah tut, ultrason ölçümlerin çok normal dedi. İnşallah olumlu haber gelir. Bu arada cinsiyet için erkek büyük ihtimal dedi yine
Gönlünü ferah tut canım. İnşallah iyi sonuç gelecek. :dua:

IMG-20170425-WA0023-1.jpg
Kizlar 3. Ay pozumuz:KK200::nazar: Her ayin sonunda cekecegim bana hatira olsun hem karnimin gelisimini izlerim sizde cekiyor musunuz:KK49:

Kızlar geldim doktordan. Kan verdim o malum test için. Tekrar ultrasona girdim. Sonuçlar amerikaya gönderildi. 15 gün sonra belli olucak en geç. Doktor içini ferah tut, ultrason ölçümlerin çok normal dedi. İnşallah olumlu haber gelir. Bu arada cinsiyet için erkek büyük ihtimal dedi yine

canım karar vermişsin göndermişsin hayırlısı olur inşallah hiç korkma bak ölçümlerin güzel çıkmış düşünmemeye çalış inşallah hiç bir sorun çıkmayacak:KK200:

Dün aklımdan geçtin canım yazacaktım sana ikizdaşım ne yapıyor diye :) bebişler nasıl her şey yolunda mı. Ben geçen hafta gördüm bebişlerimi iyiyiz çok şükür :KK68:

Gönlünü ferah tut canım. İnşallah iyi sonuç gelecek. :dua:
Masallah canım kuzularina :nazar:
Bizim kuzular da iyiler teyzesi çok şükür ben de iyiyim ara ara uyku halim oluyor gebeligin basindan beri alistim artik.
Onun disinda ders calisiyorum mulakatim var bebislerimle calisiyoruz annesinin kuzulari:anne::anne:
Sen neler yapiyorsun
Ikiz topigi var ona ugradim bir ara aklinda bulunsun canim.

Back