2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar bn İstanbul'da yaşıyorum. Bir türlü doktor karar veremedin herhangi bir tavsiyeniz var mı
İstanbul da nerdesin ben doktorumdan çok memnunum ilk çocuğumdada ona gitmiştim ismi Pelin ilbeyi Nişantaşı'nda muayenehanesi çok iyidir başarılıdır. Ben ilk doğumda sezeryan olmuştum olduğum gün ayaklandım hiç bir sıkıntı yaşamadım şu anda Sezer'den izim bile yok denecek kadar az

Kızlar bende bugün ikili testi yaptırdım devlet hastanesinde doktor bebisime çok güzel bir bebek değil mı bak annesi falan diyince duygulandım cok..al sana fotoğrafını da vereyim dedi ağzı yüzü gözleri falan bak dedi..oglusumda bu kadar duygusal değildim :) Allah hepimizin bebisini bize bağışlasın insallah

Bu arada dün özele kendi doktoruma gittigimde bebişim 11+1 di bugün devlet hastanesinde 12+0 göründü şaşırdım bu kadar fark olmasına bence ultrason cihazına göre değişiyor kizlar

Renkli ultrason çekmiş maşaAllah ne güzel net görünüyor senmi söyledin doktora yoksa kendisimi Renkli çekti

Oyy maşallah.. Yüzünü de kapatmış elleriyle kuzuuuu... O bölgeyi pek seçemedim ya cinsiyet konusunda yorum yapamıyorum. Ultrasonu bu haftaya mahsus ikili test içinmi böyle çekildi?

kızlar kendi bu görüntüde baktı ilk siyah beyazdı sonra aynı cihazda bu görüntüyle de gösterdi benim aklıma bile gelmedi istemek. zaten muayenenin %90ında ağladım elleri ayakları kıpır kıpır görünce acayip oldum saldım gitti dedim hüngür hüngür ağladım. ikili test ölçümü siyah beyaz ekranda yapıldı ve doktorum kesinlikle itiraz istemiyorum yaptıracaksın ultrason sonucunu da kan sonucunu da göreceğim dedi bende gittim paşa paşa yaptırdım. zaten kendide ölçtü ilk başta herşey normal dedi.

Benimde ikili test için başka doktora yonlendirmedi doktor kendi baktı yardımcısına formu doldursun diye 1.60 mm gibi bişey söyledi bide baştan popoya söyledi galiba sonra kan verdim o kadar kendimi baktı acaba ense kalınlığına sonuçlar da 15 gün sonra cikcakmis

Evet
cihaza göre değişiyor canım

Canim yapildi bugunku konrtollerim masallah buyumus bebisim kipir kipir bu sefer agladim bol bol hep tutuyordum kendimi. Nasil guzel kurban oldugum rabbim ne guzel yaratiyor Allahim nazarlardan saklasin bebislerimizi
ay çok sevindim maşallah canım darısı başıma cumartesi inşalalh :))

bir garip oblomov canım gözün aydın. Maşallah miniğine çok tatlı poz vermiş :) cinsiyet için ben de seçemedim net değil ama doktorun tahmini varsa erkek olabilir :) erkekler daha erken gösteriyor ya pipiden ayırt etmiş olabilir :) hayırlısı olsun canım. Önemli olan iyi olduklarını görmek öncelikle. Ben de her gittiğimde yaşlar dökülüyor o rahatlama ve mutlulukla :)

ay çok sevindim maşallah canım darısı başıma cumartesi inşalalh :))

amin canım inşallah sende güzel haberlerle gelirsin

valla videosu da var onda sanki belli ama doktor demeden ben ümitlenmek istemiyorum hayırlısı ne ise o olsun inşallah ben her kontrolde sıkıyordum kendimi çekiniyordum ama bu sefer 1 ay beklemişim meraktan çatlamışım iyi olduğunu gördüm ya miniğimin sevinçten ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…