- 10 Mart 2017
- 367
- 528
- 23
- 31
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #8.821
Ayyy maşallah binkere bebisine canimEki Görüntüle 1987511 bi masallahinizi aliriz teyzeleri.Siz bakin bakalim gorunurde pipi ya da kuku var mi
Evet yaa derdimiz bu olsun :)Amin canım, her hamilelik başka diyor ya tecrübeli annelerbenim ilk hamileliğim kıyaslayamıyorum ama sık idrara çıkmayi da hamilelik belirtileri arasında okumuştum.. Amaaaann tek derdimiz bu olsun
aynen canım gözlerini kapıyor kereta rahatsız olduAyyy maşallah binkere bebisine canimyüzünü kapatmış sanırım :)
Benim azaldı,hatta bi ara burda konuşulmuştu cilt kuruluğu olanlar,cildi bozulanlar vardı.benim geçmeye başladı cildimdeki sivilceler.ama vücudum hala kupkuru,kasiniyorim sürekli
İstanbul da nerdesin ben doktorumdan çok memnunum ilk çocuğumdada ona gitmiştim ismi Pelin ilbeyi Nişantaşı'nda muayenehanesi çok iyidir başarılıdır. Ben ilk doğumda sezeryan olmuştum olduğum gün ayaklandım hiç bir sıkıntı yaşamadım şu anda Sezer'den izim bile yok denecek kadar azKızlar bn İstanbul'da yaşıyorum. Bir türlü doktor karar veremedin herhangi bir tavsiyeniz var mı
Renkli ultrason çekmiş maşaAllah ne güzel net görünüyor senmi söyledin doktora yoksa kendisimi Renkli çektiEki Görüntüle 1987511 bi masallahinizi aliriz teyzeleri.Siz bakin bakalim gorunurde pipi ya da kuku var mi
Oyy maşallah.. Yüzünü de kapatmış elleriyle kuzuuuu... O bölgeyi pek seçemedim ya cinsiyet konusunda yorum yapamıyorum. Ultrasonu bu haftaya mahsus ikili test içinmi böyle çekildi?Eki Görüntüle 1987511 bi masallahinizi aliriz teyzeleri.Siz bakin bakalim gorunurde pipi ya da kuku var mi
Renkli ultrason çekmiş maşaAllah ne güzel net görünüyor senmi söyledin doktora yoksa kendisimi Renkli çekti
Oyy maşallah.. Yüzünü de kapatmış elleriyle kuzuuuu... O bölgeyi pek seçemedim ya cinsiyet konusunda yorum yapamıyorum. Ultrasonu bu haftaya mahsus ikili test içinmi böyle çekildi?
cihaza göre değişiyor canımKızlar bende bugün ikili testi yaptırdım devlet hastanesinde doktor bebisime çok güzel bir bebek değil mı bak annesi falan diyince duygulandım cok..al sana fotoğrafını da vereyim dedi ağzı yüzü gözleri falan bak dedi..oglusumda bu kadar duygusal değildim :) Allah hepimizin bebisini bize bağışlasın insallah
Bu arada dün özele kendi doktoruma gittigimde bebişim 11+1 di bugün devlet hastanesinde 12+0 göründü şaşırdım bu kadar fark olmasına bence ultrason cihazına göre değişiyor kizlar
ay çok sevindim maşallah canım darısı başıma cumartesi inşalalh :))Canim yapildi bugunku konrtollerim masallah buyumus bebisim kipir kipir bu sefer agladim bol bol hep tutuyordum kendimi. Nasil guzel kurban oldugum rabbim ne guzel yaratiyor Allahim nazarlardan saklasin bebislerimizi
Canım bi sonra ki randevuda netleşecek hiç onu düşünmüyorum artık :) hayırlısı olsun daCanım aynısını bana da dedi doktorum. Acaba ne kadar güvenilir olur bu haftalarda yapılan tahminler? Ama erkek bebekler daha önce belli oluyor diyorlar
Gözün aydın maşallah bebişineCanim yapildi bugunku konrtollerim masallah buyumus bebisim kipir kipir bu sefer agladim bol bol hep tutuyordum kendimi. Nasil guzel kurban oldugum rabbim ne guzel yaratiyor Allahim nazarlardan saklasin bebislerimizi
Off aynen yaa, bir sonraki randevumu iple çekiyorum. Cinsiyet netleşicek bi de o gün. Acayip heyecanlıyımAy kızlar ya beklemek çok sıkıcı vakit geçmiyor bi türlü daha Mayıs'a çok var ya bebişi görmek istiyorum bir an önce
ay çok sevindim maşallah canım darısı başıma cumartesi inşalalh :))
bir garip oblomov canım gözün aydın. Maşallah miniğine çok tatlı poz vermiş :) cinsiyet için ben de seçemedim net değil ama doktorun tahmini varsa erkek olabilir :) erkekler daha erken gösteriyor ya pipiden ayırt etmiş olabilir :) hayırlısı olsun canım. Önemli olan iyi olduklarını görmek öncelikle. Ben de her gittiğimde yaşlar dökülüyor o rahatlama ve mutlulukla :)
yok canım ağzını açmadı vallaGözün aydın maşallah bebişine
Cinsiyet tahmininde bulundumu doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?