günaydın herkeseee :)
ya çok değişik bi rüya gördüm ben. paylaşmak istiyorum.
kucağıma bi bebek verdiler, sol kolum başının altına gelecek şekilde kucağıma aldım. dopçik bişeydi. göya benim doğurduğum bebek diye kucağıma verdiler ama hiç yeni doğan bir bebek gibi değildi, sanırsın 8-9 aylık tombiş bişi. senin bebeğin dedikleri zaman içime nasıl bir huzur çöktü... gıdısına doğru eğildim, kokladım kokladım öptüm... çok şükür tüm endişeli bekleyişler bitti o zaman, tüm muayeneler, tüm riskler herşey geçmiş dedim içimden. ama bir yandan öpüp koklamaya devam ediyorum. yanımda kayınvalidem varmış, yüzünü görmedim ama ben öpüp koklarken onun da duygusallaşıp ağladığını duyuyorum. sonra bebeğin yüzüne bakıyorum ki yüzü şu an bile net aklımda. saçları var, ne kadar saçı çıkmış diyorum siyah siyah ama çok sevimli bir suratı var ve hep gülümser gibi. hatta kerata öyle bilinçlenmiş ki sağa sola göz kırpıyo, gülüyo filan. bak sen şuna nası yenidoğan bu diyorum
sonra bakıyorum minik ayakları çıplak. elliyorum hafif soğuk gibi geliyor, hemen çorap bulmam lazım diyorum. ben 1 ay önce filan minik çoraplardan almıştım. ama onları giydiremem ki diyorum henüz yıkamadım. bebek deterjanı da almam lazım diye düşünüyorum. sonra bebeği bırakıp hemen çorap aramaya başlıyorum
o esnada bir arkadaşımı görüyorum bi lokantada. yanında pek sevmediğim başka biri daha var. arkadaşımın yanında gidip ben bugün doğurdum, bak bu da bebek diye göstermek istiyorum ama yanındaki o sevmediğim tip yüzünden gitmiyorum filan..
kimse üstün açıkta kalmış filan demesin lütfen
acaba gördüğüm yüz gerçekten bebeğimin olabilir mi yaa...