- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #8.701
Kuzum nasılsın gittin mi Dr a ne dedi haberdar et mutlaka. İnsaAllah hiç birşey olmucak canım yüreğini ferah tutismetbeyinbiricikhanimi günaydın canım sabah 2 3 damla kan geldi wc deyken şimdi Dr. A gidicem 11:30 da gel dedi
Oh çok sevindim canım cok sukur Rabbim korusun kuzucuklarimizi. Hayırla sağlıcakla gelsin insaAllah :) erkekler belli etmeye başladı kendilerini :)Kızlar biz geldik çok şükür bebekte ben de iyiyim. Dr m kanamalar lekelenmeler geçecek dedi korkma dedi yatma taraftarı değilim işine devam et dedi.
Ve bi ihtimal erkek dedi :)
Oyyy maşallah size :) kuzum sanki nub a göre kız gibi :)Kızlar size çok çok ii haberle geldim. Bebeğim aradaki 5 günlük farkı kapatıp iki gün öne bile geçmiş. Tur bindirmiş resmen :) kalp atış hızı 168. Her şey yolunda dedi kanama alanı falan da yokmuş. Allahım bin şükürler olsun.Eki Görüntüle 1987077
Ben memnunum şimdilik cnm. Muayene 105tlMedikal park iyi mi canım ücreti ne kadar benizmirde yaptırmayı düşünüyorum insaAllah renkliyi
selam kızlar....
nasıl gidiyor ben bildiğiniz uyurgezer moddayım çalışan için çok zor, bıraksalar bilgisayarın başında uyuyucam
Canimmmm parol 500 mg gunde 3 defa ya kadar kullanabilirsin dedi gerçekten çok zorluyor baş ağrısı bebişim çok iyi maşallah içim çok ferahladi ikili testte yapıldı darısı bekleyen herkesin başınaBenim de başım ağrıyor geçmiyor doktoruna sorarsan beni etiketlermisin cnm ilaç filan içebilirmiyiz acaba
.inşaallah bebeğinin iyi haberleriyle gelirsin cnm
Merhaba kızlar...
Ben dün gece resmen ağladım öksürükten.Çünkü midem bulanıp kusacak gibi oluyorum.Gözlerimden yaş geliyo,nefes alamıyorum...
Alerjikse ki,toz ve küfe alerjim vardı zaten,üst üste geldi sanki,makinem çamaşırları tozlu çıkarıyor resmen ve kuruyunca çok fena oluyor her yer,birde içerde kurutuyorum,odanin tavanı ve tüm pencere kenarları küf oluyor,nereye gidip ne yapmam lazım bilmiyorum...
Kızlar biz geldik çok şükür bebekte ben de iyiyim. Dr m kanamalar lekelenmeler geçecek dedi korkma dedi yatma taraftarı değilim işine devam et dedi.
Ve bi ihtimal erkek dedi :)
Çok sevindim ikinize deKızlar size çok çok ii haberle geldim. Bebeğim aradaki 5 günlük farkı kapatıp iki gün öne bile geçmiş. Tur bindirmiş resmen :) kalp atış hızı 168. Her şey yolunda dedi kanama alanı falan da yokmuş. Allahım bin şükürler olsun.Eki Görüntüle 1987077
Gözün aydın cnm bebişlerin iyi haberler geldikçe mutlu oluyoruz... İçsemmi bilemedim doktor iç desede yinede içimde şüpe oluyor :)ama dayanamzsam Bilmem iyi oldu teşekkür ederimCanimmmm parol 500 mg gunde 3 defa ya kadar kullanabilirsin dedi gerçekten çok zorluyor baş ağrısı bebişim çok iyi maşallah içim çok ferahladi ikili testte yapıldı darısı bekleyen herkesin başına
Canım sen de güzel haberlerle geleceksin inşallah :)N NewHopes C Cokoprenses83 kızlar gözünüz aydın Ne güzel haberlerle geldiniz darısı bizlere
Benim de kontrolüm dündü cuma ya da perşembe gitcem
bir garip oblomov carter's şahane dimi aynı zamanda çok esprili bizlerede almak nasip olur inşallah
Teşekkür ederim sağol canım :)hadi gözünaydın canım :)
Canım benim ikili testte burada bi pipi var sanki dedi net değil ama erkeğe benziyo dedi :)maşallah canım ikinize de :) çok sevindim senin adına...
yav bu haftalarda nasıl görüyolar cinsiyetleri hani 16. haftada belli oluyordu ben var anlamamak :)
canım çok fena valla....erkek bebek çok uyku yapar diyorlar ama hayırlsı :)cnm bana da özellikle akşam üstü 3,30-4'ten sonra bir uyku çöküyor sorma. geçen gün bilgisayara bakarken gözüm açık uyumuşum kafam önüme düştü gözüm açıkkenöyle zamanlarda ağzıma üç beş badem ceviz meyva bişeyler atıyorum, sonra şekerim mi düzeliyo nedir kendime geliyorum :)
canım hemen ekliyorum atladım ya da görmedim sanırım kusura bakma.hatim duasını hepimiz için yapacağız canım. hangi listede olmak istemiyordun orasını anlamadımbir garip oblomov
Ben de bilgilerimi vermemiştim, listede yokum :)
Yaş 29, şehir istanbul, 2.bebeğim olacak inşallah, sat yok :), beklenen doğum tarihi 25kasım
Hatim duasını yaparken listeye göre değil, kasımda evladını kucağına alcak tüm gruptaki arkadaşlarımız için diye duasını yapsak mı? Listede olmayanlar olabilir, atlanabilir. Hatta ben listede olmak istemiyordum, belki benim gibi istemeyenler olabilir :)
aynen ben sitesinden bakıyordum hep ama trendyoldakiler daha güzel geldi gözümeN NewHopes C Cokoprenses83 kızlar gözünüz aydın Ne güzel haberlerle geldiniz darısı bizlere
Benim de kontrolüm dündü cuma ya da perşembe gitcem
bir garip oblomov carter's şahane dimi aynı zamanda çok esprili bizlerede almak nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?