2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
aynı şeyleri yaşıyoruz kuzum benim boğazımdan kan geldi artık düşün o kadar tahriş olmuş ama dra sordum bebeği etkilemez korkma dedi

kredi kartından alışveriş yapmamak için çıldırıyorum haber verdin şimdi girmemek için zor tutucam kendimitemmuzda bitecek borcum ay merak ettim bakıcam

kredi kartından alışveriş yapmamak için çıldırıyorum haber verdin şimdi girmemek için zor tutucam kendimitemmuzda bitecek borcum ay merak ettim bakıcam
Canım trendyol bu konuda çok iyi toptan bez bebek malzemeleri falan çok uyguna geliyor hatta bebek odası dekorasyonuda vardı ama ben montesorri tarzı yapacağım odasını o yüzden pek bakmadım...merak etme yani sürekli aralıklarla düşüyor oraya butikler haber veririz birbirimize :)

Kızlar size çok çok ii haberle geldim. Bebeğim aradaki 5 günlük farkı kapatıp iki gün öne bile geçmiş. Tur bindirmiş resmen :) kalp atış hızı 168. Her şey yolunda dedi kanama alanı falan da yokmuş. Allahım bin şükürler olsun.

Maaşallah Canm ne güzel haberler darısı başıma bugün için

Kızlar biz geldik çok şükür bebekte ben de iyiyim. Dr m kanamalar lekelenmeler geçecek dedi korkma dedi yatma taraftarı değilim işine devam et dedi.
Ve bi ihtimal erkek dedi :)

Yaa insan nasıl mutlu oluyor böyle güzel haberlere gözünüz aydın

tşk ederim canım en kısa zamanda gidecem

maşallah sizeeee ne güzel böyle haberler duymak :)

Kızlar biz geldik çok şükür bebekte ben de iyiyim. Dr m kanamalar lekelenmeler geçecek dedi korkma dedi yatma taraftarı değilim işine devam et dedi.
Ve bi ihtimal erkek dedi :)

maşallah canım ikinize de :) çok sevindim senin adına...
yav bu haftalarda nasıl görüyolar cinsiyetleri hani 16. haftada belli oluyordu ben var anlamamak :)

Merhaba kızlar...

Ben dün gece resmen ağladım öksürükten.Çünkü midem bulanıp kusacak gibi oluyorum.Gözlerimden yaş geliyo,nefes alamıyorum...
Alerjikse ki,toz ve küfe alerjim vardı zaten,üst üste geldi sanki,makinem çamaşırları tozlu çıkarıyor resmen ve kuruyunca çok fena oluyor her yer,birde içerde kurutuyorum,odanin tavanı ve tüm pencere kenarları küf oluyor,nereye gidip ne yapmam lazım bilmiyorum...

Aynı şeyi yaşıyorum ben de sabah ve akşam oluyor genellikle midem kasılıyor. Sabahları bişey de çıkmıyor öğürüp duruyorum. Akşam da resmen asit kusuyorum boğazım burnum yanıyor resmen. Reflü ve gastrit var bende

Amiiiinnn
Aminnnn kuzum insaAllah

Çok çok iyi düşünmüşsünüz canım bizim hatmimiz var eşimle ama bu da ayrı iyi olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…