- 26 Aralık 2012
- 638
- 628
- 123
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #8.681
aynı şeyleri yaşıyoruz kuzum benim boğazımdan kan geldi artık düşün o kadar tahriş olmuş ama dra sordum bebeği etkilemez korkma dediaynen canım ama buna da şükür diyorum ilk zamanlar daha berbattı bu nispeten katlanılabilir
benim midem çok kasılıyor o beni çok korkutuyorçünkü midem boş öğürüyorum bir şey çıkmıyor çok garip oluyorum
kredi kartından alışveriş yapmamak için çıldırıyorum haber verdin şimdi girmemek için zor tutucam kendimiAlışveriş yapmak için yanıp tutuşan sevgili anneler trendyolda hem hamile kıyafetleri hemde bebek ürünleri butiği açılmış bebek ürünleri çok uygun ama hamile kıyafetleri 5-6 ay için bana pahalı geldi bir bakın isterseniz ben dayanamadım aldım bir kaç bebek ürünü :)
ay bende kan falan olmadı kan genelde boğaz tahrişin de oluyormuş. zor valla Allah yardımcımız olsun Allahtan gün içinde iyiyim de idare ediyorum artıkaynı şeyleri yaşıyoruz kuzum benim boğazımdan kan geldi artık düşün o kadar tahriş olmuş ama dra sordum bebeği etkilemez korkma dedi
Hoşgeldin canım ben de burdayımSelam kızlar. Meğer bütün kasım anneleri buradaymış. ben de 3-5 kişiyiz kasımda doğurcak sanıyordum :dd beni de alır mısınız aranıza?
Canım trendyol bu konuda çok iyi toptan bez bebek malzemeleri falan çok uyguna geliyor hatta bebek odası dekorasyonuda vardı ama ben montesorri tarzı yapacağım odasını o yüzden pek bakmadım...merak etme yani sürekli aralıklarla düşüyor oraya butikler haber veririz birbirimize :)kredi kartından alışveriş yapmamak için çıldırıyorum haber verdin şimdi girmemek için zor tutucam kendimitemmuzda bitecek borcum ay merak ettim bakıcam
Maaşallah CanmKızlar size çok çok ii haberle geldim. Bebeğim aradaki 5 günlük farkı kapatıp iki gün öne bile geçmiş. Tur bindirmiş resmen :) kalp atış hızı 168. Her şey yolunda dedi kanama alanı falan da yokmuş. Allahım bin şükürler olsun.Eki Görüntüle 1987077
Kızlar biz geldik çok şükür bebekte ben de iyiyim. Dr m kanamalar lekelenmeler geçecek dedi korkma dedi yatma taraftarı değilim işine devam et dedi.
Ve bi ihtimal erkek dedi :)
Yaa insan nasıl mutlu oluyor böyle güzel haberlere gözünüz aydınKızlar size çok çok ii haberle geldim. Bebeğim aradaki 5 günlük farkı kapatıp iki gün öne bile geçmiş. Tur bindirmiş resmen :) kalp atış hızı 168. Her şey yolunda dedi kanama alanı falan da yokmuş. Allahım bin şükürler olsun.Eki Görüntüle 1987077
tşk ederim canım en kısa zamanda gidecemCanım öncelikle geçmiş olsun, inşallah önemli birşey değildir, seni korkutmak istemem ama bacağın şişip morarması bana normal gelmedi, imkanın varsa doktora gitmende fayda var ne olur ne olmaz.. Kasık ağrısı yorulunca normal canım, birçoğumuzda var..
Kızlar size çok çok ii haberle geldim. Bebeğim aradaki 5 günlük farkı kapatıp iki gün öne bile geçmiş. Tur bindirmiş resmen :) kalp atış hızı 168. Her şey yolunda dedi kanama alanı falan da yokmuş. Allahım bin şükürler olsun.Eki Görüntüle 1987077
Kızlar biz geldik çok şükür bebekte ben de iyiyim. Dr m kanamalar lekelenmeler geçecek dedi korkma dedi yatma taraftarı değilim işine devam et dedi.
carter'sin ürünleri de var ve kaliteyim diye bağırıyorlar her birine bayıldım
Aynı şeyi yaşıyorum ben de sabah ve akşam oluyor genellikle midem kasılıyor. Sabahları bişey de çıkmıyor öğürüp duruyorum. Akşam da resmen asit kusuyorum boğazım burnum yanıyor resmen. Reflü ve gastrit var bendesabah bulantım başladı canım ama ilk zamankiler gibi yoğun değil. birde üstüne öğürmem çıktı midem kasılıyor resmen sanırım mide rahatsızlığımdan da kaynaklı sorun yaşayacağımreflü var bende
Amiiiinnnçok teşekkürler canım, sana da geçmiş olsun, inşallah tekrarlamazlar.
çok sağol canım. yok baktım çok dallı budaklı konulara girmiş, o kadarına şu an kafam da ermez. doktoruma bıraktım kendimi, bu konuda araştırma yapmicam daha.
çok teşekkürler canım, takipte olucam ben de doktor not almıştır durumumu.
canım çok sağol. işyerinde masa başında ne kadar dinlenebilirsem artık... yatak istirahati vermedi şu an. hayır olsun kötü rüyalar mı görüyorsun? ben sürekli yiyecek görmeye başladım da. :)
her zamanki gibi çok güzel açıklamışsın, çok teşekkür ederim canım. evet şu an takipte olacağım, ilerleyen zamanlarda yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi, senin böyle böyle bir teşhisin var demedi. doktor çok dobra bir tip olsaydı kesin söylerdi. zamanı geldiğinde hala düzelmemişse artık çaresine o zaman bakılır. ben o zamana kadar birşey araştırmamaya karar verdim çünkü maşallah her yazı felaket senaryosu, şu an ihtiyacım olan en son şey yani. bugün tuvalette yine öyle mi olacak hissine kapıldım sadece, ama ilacımı kullanmaya başladım şu an elimden gelen de sadece bu...
çok teşekkürler canım. sana da çok geçmiş olsun. kısa zamanda bu dönemi sağlıkla atlatalım inşallah.
Aminnnn kuzum insaAllahçok teşekkürler canım, sana da geçmiş olsun, inşallah tekrarlamazlar.
çok sağol canım. yok baktım çok dallı budaklı konulara girmiş, o kadarına şu an kafam da ermez. doktoruma bıraktım kendimi, bu konuda araştırma yapmicam daha.
çok teşekkürler canım, takipte olucam ben de doktor not almıştır durumumu.
canım çok sağol. işyerinde masa başında ne kadar dinlenebilirsem artık... yatak istirahati vermedi şu an. hayır olsun kötü rüyalar mı görüyorsun? ben sürekli yiyecek görmeye başladım da. :)
her zamanki gibi çok güzel açıklamışsın, çok teşekkür ederim canım. evet şu an takipte olacağım, ilerleyen zamanlarda yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi, senin böyle böyle bir teşhisin var demedi. doktor çok dobra bir tip olsaydı kesin söylerdi. zamanı geldiğinde hala düzelmemişse artık çaresine o zaman bakılır. ben o zamana kadar birşey araştırmamaya karar verdim çünkü maşallah her yazı felaket senaryosu, şu an ihtiyacım olan en son şey yani. bugün tuvalette yine öyle mi olacak hissine kapıldım sadece, ama ilacımı kullanmaya başladım şu an elimden gelen de sadece bu...
çok teşekkürler canım. sana da çok geçmiş olsun. kısa zamanda bu dönemi sağlıkla atlatalım inşallah.
Çok çok iyi düşünmüşsünüz canım bizim hatmimiz var eşimle ama bu da ayrı iyi olmuş :)ramazana hatmetmiş olmak niyetimiz ama olmazsa da sıkıntı değil az kişiyiz çünkü şu an kişi başı 2şer adet olacak gibi ama okuyamayan olursa elbirliğiyle takviye yaparızönemli olan bebişlerimizin sağlığı sağ salim kavuşmamız ve güzel hamilelik geçirmemiz için dualarda buluşmamız inşallah Rabbim kabul eder dualarımızı
hadi gözünaydın canım :)Kızlar biz geldik çok şükür bebekte ben de iyiyim. Dr m kanamalar lekelenmeler geçecek dedi korkma dedi yatma taraftarı değilim işine devam et dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?