- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #8.301
kızlar deprem oldubaya sallandık korkuttu baya
Az kaldı birazcık daha sabır eşler hep öyle ya bazen bende diyorum biryerim ağrıdığında bişey mi oldu acaba diye bakışı çok şey anlatıyor
Gözün aydın olsun cnm bak bebeğin iyiymiş
Gözün aydın canım. İnsan nasıl rahatlıyor görünce dimi :) sürekli iyi mi diye düşünmek bizi çok strese sokuyor. Bebişler de hissediyordur o stresi büyük ihtimal. O yüzden en iyisi gidip görmek. Doktorlar da anlayışla karşılamalılar bence. Yine de endişeyi panik boyutuna taşımamak gerek tabi :)
Ayariniz umrumda mi deseydinvalla ben nasil sabretcem hic bilmiyorum esim cok kiziyor olmayacagi varsa da olacak diyor. Bisi olsa benden bilecek
Mide yanması ben de yaşıyorum yaYa kızlar bugün gittiğim bir yerde bişeyler yedim ama hep düzgün sağlıklı şeyler. Yine de bişey mi dokundu ne, midem alev alacak gibi. Süt içtim üstüne ama başka ne yapılır?
25 hidroksi d vitamini canım adıKizlar bana d vitamini testi yapilmadi sanirim 6 haftalikken tokso rubella kan sayimi tiroid idrar testi falan yapildi ama d vitamini yok galiba onun bi adi var mi testlerde yazan
Yok artık senin doktora göre hepimizin terapiye ihtiyacı var o zaman. Onlar her gün bu işle ilgili ama çoğumuzun ilk gebeliği. İlk olmayanlar da otuz çocuk yapmadı sonuçta. Endişelenmemiz kadar normal bir şey olamaz bence.onlara da yazık yahu :)
çok sağol canım, çok şükür :)
evet tek ilacım buymuş ya benim. :) 1 haftamı da böyle stres içinde geçirmemek için geldim dedim doktora zaten. sürekli ultrasona bağlı hissetmemen lazım kendini dedi, eğer o düzeye gelirse psikoterapi al dedi utandım yav.
eşim bana da aynısını diyor olmayacağı varsa olacak diye işte o zaman vicdanım sızlıyordu. gidip gören arkadaşların nasıl rahatladığını şimdi anlıyorum, imkan varsa sen de git gör derim. :)
Kızlar ne ilaçlar kullanıyorsunuz
Kızlar ne ilaçlar kullanıyorsunuz
bir garip oblomov canim ben Yen'i gördüm hatim listesine beni de ekler misin bir de teşhis çekilecek yazıyor herkes şahsi olarak mi cekiyor o kısmı anlamadım toplu olarak mi çekiliyor ona da katılırım
Günaydın ben folik asit ve decavit kullanıyorumKızlar ne ilaçlar kullanıyorsunuz
bir garip oblomov öncelikle gecmis olsun. Hatim basliyomussunuz galiba benide yazin listeye ben kendime baslamistim ama sizlede okurum ayrica..
Allah razı olsun canımbir garip oblomov canım geçmiş olsun
ben zeytinyağı yiyorum ama ilaçta olunca bir başka olur heraldeCanım ben zeytin yağından tiksindim onun tadı da aynı
Artık ilaç kutusunu saklamıştım görünce bile bi tuhaf oluyorum
Kan ilacımda var bu arada oda saklanıyor şimdilik benden bulantım bitince onuda kullanmaya başlıcam
Minik bi hap oluyor canım kan ilacı şurup değil
canım tesbih şahsi çekiliyor hatim için ekliyorumbir garip oblomov canim ben Yen'i gördüm hatim listesine beni de ekler misin bir de teşhis çekilecek yazıyor herkes şahsi olarak mi cekiyor o kısmı anlamadım toplu olarak mi çekiliyor ona da katılırım
Sadece sübhanallahi ve bihamdihi mi diyoruzTesbih bireysel canım. 70.000 tane subhanallahi ve bihamdihi tesbihi bebeğin uzuvlarının eksiksiz ve sağlıklı olması için çekiliyor.
Günaydın kızlar hayırlı hafta sonları
Oblomov canım şu tesbihi tam olarak Ne söylüyoruz yazabilirmisin
Günaydın kızlar.bir garip oblomov ayrintlı anlatr mısn su tesbih olayini. Kacırdm konusmaları
ben ikisini biliyorum canım ikisini ayrı okumadım hiç.Sadece sübhanallahi ve bihamdihi mi diyoruz
Sübhanallahil azim de demiyormuyuz ayy çok karıştım ben dün ikisini söyleyerek başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?