• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kuranı ben arapçadan okuyorum ama illa arapça olması gerekir mi bence yeni türkçeden de okuyabilirsiniz kızlar. bilmiyorum diyenler için diyorum. vakti olmayanlar içinde sağlık olsun bende uykumdan feragat edip okuyacağım:KK48: ne zamandır niyetleniyordum burda birlikte okuyup bağışlamak çok güzel olacak:KK200:

bir garip oblomov bir garip oblomov
Canım beni de yaz listeye. Okuduğumuz zamana göre fazla cüz de alabilirim.
Ben oğlumun öğle uykusunda olduğu zaman tesbihimi çekiyorum. Burdaki hatim dışında doğuma kadar 1 hatimi bebğe sesli dinletmek istiyorum. Oğlumda yapabilmiştim ama şimdi oğluma okuduğum hatimim var. Onu yarılamıştım, bitirince bu bebeğime başlıyacağım inşallah. Ramazanda da aile hatimlerimiz oluyor. Çok sıkıştığım zamana gelmezse 2 cüz belki 3 cüz alabilirim ben, şimdilik 1 cüz olarak yazalım bana bakarım sonra.

Kızlar canım çok şu mısırlar var ya hazır olan metal kutuda yesem çok zararı olur mu. Canım bardakta Mısır çekti evde yapsam

bir garip oblomov bir garip oblomov
Canım beni de yaz listeye. Okuduğumuz zamana göre fazla cüz de alabilirim.
Ben oğlumun öğle uykusunda olduğu zaman tesbihimi çekiyorum. Burdaki hatim dışında doğuma kadar 1 hatimi bebğe sesli dinletmek istiyorum. Oğlumda yapabilmiştim ama şimdi oğluma okuduğum hatimim var. Onu yarılamıştım, bitirince bu bebeğime başlıyacağım inşallah. Ramazanda da aile hatimlerimiz oluyor. Çok sıkıştığım zamana gelmezse 2 cüz belki 3 cüz alabilirim ben, şimdilik 1 cüz olarak yazalım bana bakarım sonra.

yazdım tatlım ilk sayfada varsın. alır okuruz ramazana yetişmezse 9 ayda 1 hatim yapmış oluruz yavaş yavaş :KK200:

Kızlar canım çok şu mısırlar var ya hazır olan metal kutuda yesem çok zararı olur mu. Canım bardakta Mısır çekti evde yapsam
o da mis gibi kokuyor be anacım bazen bende istiyorum ama:KK43: onlar dondurulmuş kullanıyorlar canım aklında bulunsun superfreshin dondurulmuşunu bulursan konserveden daha sağlıklı.tarım ve köy işlerinde çalışırken çok gelirdi analiz için ve hep bulaşma olurdu o nedenle konserveden korktuğum kadar hiçbir şeyden korkmam

kuranı ben arapçadan okuyorum ama illa arapça olması gerekir mi bence yeni türkçeden de okuyabilirsiniz kızlar. bilmiyorum diyenler için diyorum. vakti olmayanlar içinde sağlık olsun bende uykumdan feragat edip okuyacağım:KK48: ne zamandır niyetleniyordum burda birlikte okuyup bağışlamak çok güzel olacak:KK200:
Hatim için Arapça olmalıymış canım

Back