• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
zaten benim dediğim düz yazı hali ama arapça yani sadece arapça harfler değilde latin harfleri. mealini demiyorum yani ben. tvdende izleyerek takip edenler oluyor hatmediyorlar ben ondan demiştim
Anladım canım ben bi hocaya sormuştum Latince olarak okusak olurmu diye manasını değil
Oda olmaz hatim için Arapça olarak okumak gerekiyormuş

Gecmis mesajlari henuz okuyamadim sadece doktordan ciktigimi ve bebegimin iyi oldugunu ogrendigimi paylasmak istedim.. doktor panigime karsi bi ayar cekti cekmesine de ben gordum, kalbini duydum simdi cok daha iyi hissediyorum cok sukur...
Ayariniz umrumda mi deseydin:KK70:valla ben nasil sabretcem hic bilmiyorum esim cok kiziyor olmayacagi varsa da olacak diyor. Bisi olsa benden bilecek:KK57:

Anladım canım ben bi hocaya sormuştum Latince olarak okusak olurmu diye manasını değil
Canım ben de öyle biliyorum, sevap için latin harflerle ya da türkçe çeviri okunabilir ama hatim için arapça şart.. Malesef bu yüzden ben de katılamıyorum..

Ayariniz umrumda mi deseydin:KK70:valla ben nasil sabretcem hic bilmiyorum esim cok kiziyor olmayacagi varsa da olacak diyor. Bisi olsa benden bilecek:KK57:
Az kaldı birazcık daha sabır eşler hep öyle ya bazen bende diyorum biryerim ağrıdığında bişey mi oldu acaba diye bakışı çok şey anlatıyor :KK48:

Valla tatlim tartismaya cok acik bir konu ama tartisma merciler biz degiliz ne yazik ki bildiklerimiz duyduklarimizdan ibaret. :KK43:Bende nihat hatipoglunu dinlemistim manasini okuyup bitirsen bile hatim sevabi alirsin diyordu. Yeter ki oku diyordu elinden birakma ama anlamini bilmesende arapcasindan oku daha sonra sana denilenide ogren. Ben kesin ve kati hayir olmaz denilmesine cok karsiyim yapici olmak lazim:KK200:

Valla tatlim tartismaya cok acik bir konu ama tartisma merciler biz degiliz ne yazik ki bildiklerimiz duyduklarimizdan ibaret. :KK43:Bende nihat hatipoglunu dinlemistim manasini okuyup bitirsen bile hatim sevabi alirsin diyordu. Yeter ki oku diyordu elinden birakma ama anlamini bilmesende arapcasindan oku daha sonra sana denilenide ogren. Ben kesin ve kati hayir olmaz denilmesine cok karsiyim yapici olmak lazim:KK200:
Bende seninle aynı düşüncedeyim ama dediğin gibi tartışma mercileri biz değiliz ne duyuyorsak yapmaya çalışıyoruz

Kızlar ay şuan aşırı mutluyum d vitaminini bulantım bitene kadar kullanmıcam doktorum tamam dedi öyle sevindim ki düşünmek bile beni benden alıyordu :KK6:
D vitamini kokuyor mu canim ondan mi bulanti yapiyor. Bende kan ilaci verirse diye korkuyorum gerci kansizlik cikmadi ama bebisle paylasinca ya cikarsa diyorum

bir garip oblomov bir garip oblomov geçmiş olsun cnm depremi haberler de duydum Allah daha kötüsünden korusun
Amin canim allah razi olsun.
Kızlar ben saglk ocagna henuz kayıt yaptırmadım szce cok mu geç kaldım ?
Cok gec kalmadin canim yaptirabilirsin. Beni persembe gittigimde 16. Haftada tekrar cagirdi carsamba tahlil sonuclarimi almak icin gittigimde ne icin oldugunu soracagim
bir garip oblomov bir garip oblomov canm cok gecmis olsun bu arada
Saolasin canim Allah razi olsun

Bugünden beri midem bulanıyor yA en azından kendi yaptığım yemekleri yemeye başladım çok şükür kendime acımaya başlamıştım çünkü artık :)
Kızlar 12. Haftadan sonra rahat deniyor ya bence 16. Haftadan sonrası oluyor o

Gecmis mesajlari henuz okuyamadim sadece doktordan ciktigimi ve bebegimin iyi oldugunu ogrendigimi paylasmak istedim.. doktor panigime karsi bi ayar cekti cekmesine de ben gordum, kalbini duydum simdi cok daha iyi hissediyorum cok sukur...
Gözün aydın canım. İnsan nasıl rahatlıyor görünce dimi :) sürekli iyi mi diye düşünmek bizi çok strese sokuyor. Bebişler de hissediyordur o stresi büyük ihtimal. O yüzden en iyisi gidip görmek. Doktorlar da anlayışla karşılamalılar bence. Yine de endişeyi panik boyutuna taşımamak gerek tabi :)

Bugünden beri midem bulanıyor yA en azından kendi yaptığım yemekleri yemeye başladım çok şükür kendime acımaya başlamıştım çünkü artık :)
Kızlar 12. Haftadan sonra rahat deniyor ya bence 16. Haftadan sonrası oluyor o
Kesinlikle öyle. Ben 14. Haftadan umutluyum bakalım. 16 da olur yeter ki doğuma kadar sürmesin :KK35:

Ya kızlar bugün gittiğim bir yerde bişeyler yedim ama hep düzgün sağlıklı şeyler. Yine de bişey mi dokundu ne, midem alev alacak gibi. Süt içtim üstüne ama başka ne yapılır?

D vitamini kokuyor mu canim ondan mi bulanti yapiyor. Bende kan ilaci verirse diye korkuyorum gerci kansizlik cikmadi ama bebisle paylasinca ya cikarsa diyorum

Amin canim allah razi olsun.

Cok gec kalmadin canim yaptirabilirsin. Beni persembe gittigimde 16. Haftada tekrar cagirdi carsamba tahlil sonuclarimi almak icin gittigimde ne icin oldugunu soracagim

Saolasin canim Allah razi olsun
Canım ben zeytin yağından tiksindim onun tadı da aynı
Artık ilaç kutusunu saklamıştım görünce bile bi tuhaf oluyorum :confused:
Kan ilacımda var bu arada oda saklanıyor şimdilik benden bulantım bitince onuda kullanmaya başlıcam
Minik bi hap oluyor canım kan ilacı şurup değil

Back