• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar bana d vitamini testi yapilmadi sanirim 6 haftalikken tokso rubella kan sayimi tiroid idrar testi falan yapildi ama d vitamini yok galiba onun bi adi var mi testlerde yazan

Az kaldı birazcık daha sabır eşler hep öyle ya bazen bende diyorum biryerim ağrıdığında bişey mi oldu acaba diye bakışı çok şey anlatıyor :KK48:

onlara da yazık yahu :)

Gözün aydın olsun cnm bak bebeğin iyiymiş :KK46:

çok sağol canım, çok şükür :)

Gözün aydın canım. İnsan nasıl rahatlıyor görünce dimi :) sürekli iyi mi diye düşünmek bizi çok strese sokuyor. Bebişler de hissediyordur o stresi büyük ihtimal. O yüzden en iyisi gidip görmek. Doktorlar da anlayışla karşılamalılar bence. Yine de endişeyi panik boyutuna taşımamak gerek tabi :)

evet tek ilacım buymuş ya benim. :) 1 haftamı da böyle stres içinde geçirmemek için geldim dedim doktora zaten. sürekli ultrasona bağlı hissetmemen lazım kendini dedi, eğer o düzeye gelirse psikoterapi al dedi utandım yav. :olamaz:

Ayariniz umrumda mi deseydin:KK70:valla ben nasil sabretcem hic bilmiyorum esim cok kiziyor olmayacagi varsa da olacak diyor. Bisi olsa benden bilecek:KK57:

eşim bana da aynısını diyor olmayacağı varsa olacak diye işte o zaman vicdanım sızlıyordu. gidip gören arkadaşların nasıl rahatladığını şimdi anlıyorum, imkan varsa sen de git gör derim. :)

arkadaşlar dua konusunu konuşmuşsunuz. ben arapça'dan okumayı bilmiyorum. latin harfleriyle okuyabiliyorum, galiba o şekilde de düzenlediğiniz duaya katılamayacağım. ama kendimce ne okuduysam dileyen hanımlara/bekleyişte olan tüm hamile arkadaşlarıma da duamı ederim tabiki.

Ya kızlar bugün gittiğim bir yerde bişeyler yedim ama hep düzgün sağlıklı şeyler. Yine de bişey mi dokundu ne, midem alev alacak gibi. Süt içtim üstüne ama başka ne yapılır?
Mide yanması ben de yaşıyorum ya :KK43: süt gaz yaptığı için mideme iyi gelmiyor. Yanmayı da artırabilir canım. Bana naneli sakız çiğnemek iyi geliyor. Bastırıyor yanmayı.

Kizlar bana d vitamini testi yapilmadi sanirim 6 haftalikken tokso rubella kan sayimi tiroid idrar testi falan yapildi ama d vitamini yok galiba onun bi adi var mi testlerde yazan
25 hidroksi d vitamini canım adı

onlara da yazık yahu :)

çok sağol canım, çok şükür :)

evet tek ilacım buymuş ya benim. :) 1 haftamı da böyle stres içinde geçirmemek için geldim dedim doktora zaten. sürekli ultrasona bağlı hissetmemen lazım kendini dedi, eğer o düzeye gelirse psikoterapi al dedi utandım yav. :olamaz:

eşim bana da aynısını diyor olmayacağı varsa olacak diye işte o zaman vicdanım sızlıyordu. gidip gören arkadaşların nasıl rahatladığını şimdi anlıyorum, imkan varsa sen de git gör derim. :)
Yok artık senin doktora göre hepimizin terapiye ihtiyacı var o zaman. Onlar her gün bu işle ilgili ama çoğumuzun ilk gebeliği. İlk olmayanlar da otuz çocuk yapmadı sonuçta. Endişelenmemiz kadar normal bir şey olamaz bence.

bir garip oblomov bir garip oblomov canim ben Yen'i gördüm hatim listesine beni de ekler misin bir de teşhis çekilecek yazıyor herkes şahsi olarak mi cekiyor o kısmı anlamadım toplu olarak mi çekiliyor ona da katılırım

Tesbih bireysel canım. 70.000 tane subhanallahi ve bihamdihi tesbihi bebeğin uzuvlarının eksiksiz ve sağlıklı olması için çekiliyor.

bir garip oblomov bir garip oblomov öncelikle gecmis olsun. Hatim basliyomussunuz galiba benide yazin listeye ben kendime baslamistim ama sizlede okurum ayrica..

hemen ekliyorum canım

Allah razı olsun canım
Canım ben zeytin yağından tiksindim onun tadı da aynı
Artık ilaç kutusunu saklamıştım görünce bile bi tuhaf oluyorum :confused:
Kan ilacımda var bu arada oda saklanıyor şimdilik benden bulantım bitince onuda kullanmaya başlıcam
Minik bi hap oluyor canım kan ilacı şurup değil
ben zeytinyağı yiyorum ama ilaçta olunca bir başka olur heralde:KK48:kan ilacı inşallah banada verecekse hap verir şurup olanlar berbat:KK43:

bir garip oblomov bir garip oblomov canim ben Yen'i gördüm hatim listesine beni de ekler misin bir de teşhis çekilecek yazıyor herkes şahsi olarak mi cekiyor o kısmı anlamadım toplu olarak mi çekiliyor ona da katılırım
canım tesbih şahsi çekiliyor hatim için ekliyorum

günaydın kızlar musmutlu haftasonları geçirelin inşallah:KK200: cüzleri sırasıyla okumaya başlayalım mı 7 kişi olduk başka katılan olmazsa kişi başı yaklaşık 4 cüz okuruz nefse zor gelmez inşallah:dua:3 kişi daha gelse 10a tamamlansak harika olur:KK200:

Tesbih bireysel canım. 70.000 tane subhanallahi ve bihamdihi tesbihi bebeğin uzuvlarının eksiksiz ve sağlıklı olması için çekiliyor.
Sadece sübhanallahi ve bihamdihi mi diyoruz
Sübhanallahil azim de demiyormuyuz ayy çok karıştım ben dün ikisini söyleyerek başladım

Günaydın kızlar hayırlı hafta sonları
Oblomov canım şu tesbihi tam olarak Ne söylüyoruz yazabilirmisin

Günaydın kızlar. bir garip oblomov bir garip oblomov ayrintlı anlatr mısn su tesbih olayini. Kacırdm konusmaları

canlarım 3. ya da 4. ay sonuna kadar 70.000 ad "Sübhanellahi ve bihamdihi Sübhanellahil azim" çekiyoruz. bebeğimizin uzuvlarının noksansız olması için. ben sadece annenin çekmesi gerekiyor diye biliyorum ama K kuzucuk87 ailesinden de yardım alıyormuş. sizlerde yardım alabilirsiniz çünkü az bir vakit kaldı ve 70.000 ad az bir sayı değil.

Sadece sübhanallahi ve bihamdihi mi diyoruz
Sübhanallahil azim de demiyormuyuz ayy çok karıştım ben dün ikisini söyleyerek başladım
ben ikisini biliyorum canım ikisini ayrı okumadım hiç.

Sübhânellâhi ve bihamidihî, Sübhânellâhil'azîmi. ("Allah'a hamd ederek O'nu noksanlıklardan tenzih ederim, Yüce Allah'ı tenzih ederim")

Back