2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Sorma bana da öyle geçmiyor resmen hayırlısıyla sağlıcakla şu 12. Haftaya geleydik
evet canim yaaa ama Allahin izniyle bi bakicaz kasimda inanamicaz ne kadar cabuk gectigine zamanin sonrada dogumdu emzirmekti uyudu uyumadi bunlari konusucazz benim ilk bebegim ve uykuma cook duskunumm simdiden nasil yapicam diye dusunuyorum

Sorma bana da öyle geçmiyor resmen hayırlısıyla sağlıcakla şu 12. Haftaya geleydik
birde burda yazan haftalar 1 hafta ileride degil mi??? mutlaka konusulmustur ama ben denk gelemedim mesela ben her prs gunu haftami bitiriyorum suan 9 haftaya yeni girdim burdaki takvim bugun yarin 10 hafta diye gostermeye baslicak 1 hafta fazla yani anlamadim neden

evet canim yaaa ama Allahin izniyle bi bakicaz kasimda inanamicaz ne kadar cabuk gectigine zamanin sonrada dogumdu emzirmekti uyudu uyumadi bunlari konusucazz benim ilk bebegim ve uykuma cook duskunumm simdiden nasil yapicam diye dusunuyorum
Ay yaaa insaAllah hayırla sağlıcakla Rabbim o günleri göstersin ay kız hayırla sağlıcakla gelsin de insaAllah evlatlarımız uykusuz gecelere değer

Onu ben hiç çözemedim zaten :) mesela biz civcivim le 9+2 olduk bugün 10 haftalık yazıyor takvimde. Sanırım 9 hafta bitmiş 10.haftadan 2 gün almış oluyoruz

Onu ben hiç çözemedim zaten :) mesela biz civcivim le 9+2 olduk bugün 10 haftalık yazıyor takvimde. Sanırım 9 hafta bitmiş 10.haftadan 2 gün almış oluyoruz
bizim aramizda 2 gun varmis bende bugun 9 haftaya girdimm herhalde canim oyle bisey sanirim ama hafta hesabina gore ben gercekten 9 haftadayim 10da degilim kii nesee yeterki saglikli olsun civcivlerimiZz boyle boyle haftalar biticek ins

bizim aramizda 2 gun varmis bende bugun 9 haftaya girdimm herhalde canim oyle bisey sanirim ama hafta hesabina gore ben gercekten 9 haftadayim 10da degilim kii nesee yeterki saglikli olsun civcivlerimiZz boyle boyle haftalar biticek ins
Aynen kuzum insaAllah :) Rabbim civcivlerimizi korusun Rabbim e emanetler :)

Canım ben yiyorum valla canım istiyo güvendik markalardan alıp yiyorum

Canım Allah geçmiş etsin. Sağlıkla inşallah, paylaşıyorum hislerini.

Bende yine yorgunluk ve hâlsizlik hissi dışında bişi yok. Gazdan duramayacak durumdaydım, o geçti birkaç gün önce. Hafif bir şişkinlik kaldı midemde. Gece farkında olmadan ayaklarımı gerdirirken ve sağ-sol dönerken kasık batması oluyordu son birkaç gündür o da yok. Bünye adapte mi oluyor yoksa başka bir durum mu var her zamanki gibi çözemiyorum.

Canım seninle ayniyiz.kontrolun ne zaman? Bana 3 hafta sonra gel dedi doktor.yani 12.haftada gidicem.ikili test ve ense kalınlığı için dedi.ikili test yaptırmayı düşünmüyorum zaten ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…