- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #8.081
Valla bende her şey aynıHanımlar genel halleriniz nasıl
Dün ve bugün halsizlik sürekli bulantı hallerim gitti
Normal hallerime döndüm sanki arada midem bulanıyor sadece tiksinmeler de mevcut hala ama genel halim iyi 3 ayı doldurmama bişey kalmadı sanırım ondan
Canım mide yanması ve sindiremiyormuş hissi bende uzun zamandır var. Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Bitki çayı felanda çok içme tek fayda olacak şey bu aşamada hepimiz için bol meyve. Allah sana da bebişe de sıhhat versin tez zamandaOkulda tüm gün kustuktan sonra okul çıkışı acilde 2 serum yedim mide bulantısı biraz hafifledi ama grip aynı gözümü açamıyorum. Bide mide yanması çıktı basima
Allah tan bugün dersim yok 3 gün yatarım toparlarim insaAllah birde şu sabahın 5 inde uyanmalarim olmasa daha iyi olacak :) hepsi birbirinden fena kusma bulantı mide ağrısı hanidir yanma yoktu yanma çok fena yaptı beni dün gece zorla uyudum 3 yastık koydum resmenAyy geçmiş olsun gribinde etkisi çok oluyor mide bulantısında hepsi bi arada çekilmez olmuştur
Yarına daha iyi olursun inşallah yemekten ziyade daha hafif şeyler tüket canım bu ara bol bol meyve yoğurt vs
Mide yanması çok kötü oluyor bi kaç yastıkla yat bayağı yüksek olsun yastığın biraz rahatlatır seni
Allah şifa versin
Çok sağol kuzum sanırım ilerleyen haftalar da buyana daha artıyorGeçmiş olsun canım. Bulantı halsizlik zaten zorlarken üstüne grip kötü olmuş. Bol bol meyve ye. Çok olmayacak şekilde ıhlamur iç. Kusmuyorum ama benim de bulantılarım çok var. Dediğin gibi mide yanması da var son zamanlarda. Dün gece yastık üstüne yastıkla uyudum :/
Hayırlı cumalar canım :) sağ gozun mu parlak sol mu :)Hayırlı cumalar arkadaşlar
Bilmem cinsiyet lemi alakalı dışardayım da bakamıyorum bakınca yazıcam:)Hayırlı cumalar canım :) sağ gozun mu parlak sol mu :)
Günaydın maşallah bitmiş oluyor :)Çok şükür bugün 12 hafta ya girdik 1. trimester ilk üç ay bitmişmi oluyor şimdi yoksa bu haftayı tamamlayıncamı bitiyor kızlar
Doktora git canım bu konularda yorum yapmak olmaz en doğrusu doktor kontrolüKızlar imdat ilaç falan kullanmiyorum folik asit dışında esim ile herhangi bir münasebetim de yok ama tuvalete gidince kan gördüm az önce 8 +1 bugün bu haftalarda normal mi yoksa dr a mı kosmaliyim
Bende de mide yanması vardı çoo kötü bişey o bi kaç gün sürdü geçtiValla bende her şey aynıbulantı halsizlik üstüne baş ağrısı ve mide yanması da oluyor artık. 3 ayı bitirdik ama şimdilik kesilme ya da azalma yok.
Hayırlı cumalar canım çok geçmiş olsun yine de bi doktora gitsen mi iğneyle bişeyle durdururlar belkiHayirli cumalar arkadaslar,
Kanama alanimdan dolayi kahvrengi lekenlenmelerim vardi son birkac haftadir. Dun gece birden kanama pembelesti bir de artti ay nasil korktum.
Bundan 2 hafta once de ayni sekilde olmustu hamdolsun ki bebegim iyidi.bu sefer gece hastaneye gitmedim hemen ayaklari kaldirdim yukari, simdi daha az sükur. Esim de yurtdisinda artik onumuzdeki gunler hic gecmez.
Takvimin de yazıyor ya kuzum ondan sordum :)Bilmem cinsiyet lemi alakalı dışardayım da bakamıyorum bakınca yazıcam:)
Bitki çayında da korkuyorum zaten şimdi biraz ıhlamur içtim ama tedirginimCanım mide yanması ve sindiremiyormuş hissi bende uzun zamandır var. Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Bitki çayı felanda çok içme tek fayda olacak şey bu aşamada hepimiz için bol meyve. Allah sana da bebişe de sıhhat versin tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?