- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #8.061
Geçmiş olsun öncelikleDoktora gittim. İlk kez böle bi 10 dk ultrason yaptı. 2 kez farklı açıdan kalp dinledi. Kanama alanı yok önceki kandır dedi. Crinone jel e devam et dedi. Folik asit kullanma artık dedi. Eve yolladı. Haftaya da kendimi zorla çağırttırdım. Yemin ederim inanmayacaksınız bu bebeği kucağıma alana dek stresim geçmeyecek. Çok korkuyorum çok panikliyorum. Hiç kolay elde etmedim çok ama çok bekledim. Burada aldığım haberlerden bile çok etkileniyor üzülüyorum. Allah hiçbirimizi evlatla sınamasın karnımızı kucağımızı boş bırakmasın.iyi dilekleriniz dualarınnız için Allah hepinizden razı olsun. İnşallah tek dileğim bu dalikadan sonra burada bebeklerimizden hiçbiri hayata veda etmez
Masallah canim buyumus bebegin. Surekli guzel haber alinca insan moral doluyor.Hee bu arada benim minnoşum 25 mm idi ve 1 gün ilerden gelmeye başladı. İlk günlerde 1 gün geriden geliyordu minnakım
Hosgeldin hayirlisi olsun insallahMerhaba arkdslar benide alrmszn aranza yardmarnza ihtycm var kask agrisi kask ta sisme yasayan varmi ya
Devlette eğitim araştırma hastaneleri yapıyor (genelde 2. , 3. Kayıplardan sonra yapıyorlar) kan veriyorsunuz 1 aya sonuçlar çıkıyor, bazı kişilerde kan koyu oluyor ve pıhtı atıyor, bebeğe kan sıvı şekilde düzenli gitmemiş ve besleyememiş oluyor. Bunu ortaya çıkaran pıhtılaşma testi de deniyor ismine. Eğer rahatsızlık çıkarsa günlük kan sulandırıcı iğne ve haplarla kan akışını düzenleyebiliyor doktorlar.Patolojiye gönderdiler bebeğimi.. bu trombofoli testini nerde nasıl yapıyorlar canım? ??Dr uma söylesem artık yapılamaz mı acaba? ??
bide 11 haflik oluyorz 12 den snra amin canmKızlar 11 haftalık oluyoruz bi kaç saat sonra
Ne zaman 11 haftalık olduk yA zamana bak su gibi akıp gidiyor
Allahım yavrularımıza sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler nasip etsin
Bende yaptırmıyorum mecburi değil doktorum aldırmayı düşünmüyorsn yapmamıza gerek yok dediHanımlar ben 2.li test yaptırmak istemiyorum. Mecburi değil dimi. Ne olursa baş göz üstüne. Herşeyiyle kabulüm çünkü
Ben de aynı durumdayım. Bir taraftan yiyorum bir taraftan çıkarıyorum sonra tekrar yiyorum kısır bir döngü içerisindeyim :) yine de 2-3 kg kadar aldımBenim de bu hafta en zorlandığım hafta galiba bende bulantıdan çok mide ekşimesi böyle bi eziklik var içimde bu yüzden hep bir şeyler yemem gerekiyor ana öğün haricinde en az 5 kez de ara öğün yapıyotumdur. Hayatım boyunca kilo problemi yaşamadım ama hamilelik ve sonrasında yaşayacağım galiba bu yemekle. Sizlerde var mı böyle bir durum aralarda ne yiyorsunuz?
Ayy geçmiş olsun gribinde etkisi çok oluyor mide bulantısında hepsi bi arada çekilmez olmuşturOkulda tüm gün kustuktan sonra okul çıkışı acilde 2 serum yedim mide bulantısı biraz hafifledi ama grip aynı gözümü açamıyorum. Bide mide yanması çıktı basima
benim ilkKızlar bu kaçıncı hamileliğiniz acaba
Amiiinnn.. Valla ben de 10+4üm ama bana 10 ay gibi şekerim yaa..Kızlar 11 haftalık oluyoruz bi kaç saat sonra
Ne zaman 11 haftalık olduk yA zamana bak su gibi akıp gidiyor
Allahım yavrularımıza sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler nasip etsin
Bana niye çabucak geçiyor acabaAmiiinnn.. Valla ben de 10+4üm ama bana 10 ay gibi şekerim yaa..
Geçmiş olsun canım. Bulantı halsizlik zaten zorlarken üstüne grip kötü olmuş. Bol bol meyve ye. Çok olmayacak şekilde ıhlamur iç. Kusmuyorum ama benim de bulantılarım çok var. Dediğin gibi mide yanması da var son zamanlarda. Dün gece yastık üstüne yastıkla uyudum :/Okulda tüm gün kustuktan sonra okul çıkışı acilde 2 serum yedim mide bulantısı biraz hafifledi ama grip aynı gözümü açamıyorum. Bide mide yanması çıktı basima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?