- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #8.001
Çok sağol canımMaşallah canım, çok sevindim bebislerinin iyi olmasına ve içinin rahatlamasına..
Teşekkür ederim canımHadi Gozunaydin canim balayi tarihlerinede gecmissin buaradaense kalinligina filan bakildimi bugun
yeni doğan bebiş ayrı odada tutulmaz zaten insan o kadar evham oluyor ki adamları düşünmeyeceğiz onlar salona bebişler karyolayanefes alıyorlar mı döndüler mi zaten zırt pırt acıkıyorlar uykuya zor dalıyorlar derken. birde bebişlerinin odasına kanepe koyanlar oluyor ama annenin kanepede ne kadar rahat edeceği de meçhul. defacto hamile giyimi satıyor mu aa hiç dikkat etmedim galiba bende bakayım
bende şok olmuş bir vaziyette ekrana kilitleniyorum ne aklıma soru sormak geliyor ne de doktorun dediklerini duyuyorum. saplıklı olsunlarda er ya da geç cinsiyetlerini de gösterecekler
Canim o kadar cokki kullanan faydasi olmasa bu kadar cok kullanan olurmu instagramda takip ettigim birinin doktoru tavsiye etmis hatta bende asla inanmazdim ama hastalarimdan cok guzel geri donusler alinca bende tavsiye ediyorum demis totsandmore diye bir marka var alirsam ordan alirimkehribar kolye muamma canım ya bir piyasa oluşturdular ama yabancı bir kaynakta çocuklarda alerjiye neden olduğunu okuyunca korkmuştum hiçbir etkisi olmuyormuş.işte bu tarz şeyleri konuşacağımız bir topik şart
Ben büyük ihtimalle bebişin odasına kendime yer yaparım canım, bi süre öyle idare ederim, eşime kıyamıyorum ya, butun gece uykusuz kalıp işe gitmesini istemem.. Neyse artık, o zamanlar gelsin iş ciddiye binsin de daha iyi düzenleme yaparız sanırım..Gecede kim bilir kaç kere uyanıcaz canım. Bunu düşününce beşikleri yatak odasına koymak daha uygun geldi bana. Diğer odada olursa sen çok zorlanacaksın. İki oda arasında mekik doku bütün gece. Ayrı oda yaparsan da o odada yatabileceğin bir yer ayarlarsın belki kendine.
Ben de factodan ayarlamalı buldum aldım bir tane. Fena değil rahatlığı güzel. Bel kısmındaki kumaş pamuklu penye olduğu için hiç sıkmıyor ve ince bir penyeydi. H&m de de inceledim mesela o pantolonların bel kısımları daha kalın penyeydi. Denemedim ama sıkabilir diye bıraktım. H&m de başka çeşitli güzel şeyler de var.
Nasıl rahat edersen öyle yaparsın canım. O zamanlar da gelecek inşallah :)Ben büyük ihtimalle bebişin odasına kendime yer yaparım canım, bi süre öyle idare ederim, eşime kıyamıyorum ya, butun gece uykusuz kalıp işe gitmesini istemem.. Neyse artık, o zamanlar gelsin iş ciddiye binsin de daha iyi düzenleme yaparız sanırım..
Hemen hemen bütün arkadaşların canı tatlı çekiyor :) Erkek bebişler mi olacak acaba... Halk arasında tatlı canı çekenlere erkek bebek diyorlar, ekşi canı çekenlere de kız bebek derler. sağlıklı olsunlar da cinsiyeti hiç önemli değil bence...
Canım çilek mobilyada bebek yataklarına bak istersen çok güzeller hem senin sorununu çözer çünkü altından da çekince yatak çıkıyorBen büyük ihtimalle bebişin odasına kendime yer yaparım canım, bi süre öyle idare ederim, eşime kıyamıyorum ya, butun gece uykusuz kalıp işe gitmesini istemem.. Neyse artık, o zamanlar gelsin iş ciddiye binsin de daha iyi düzenleme yaparız sanırım..
Ayyy resmen Kac gundur bulantim yok diye diye kendime Nazar degdirdim
Sabah bi gozumu actim nasil bir bulanti yerimden kalkamiyorum
Ben de bunarada dun kontrolume gittim hamdolsun hersey yolundaymis. Kanama alanim masallah inatla durmakta ama cok kuculmus.
Ins hayirla o kalani da kaybolur
Bende hicbisey hissetmiyorm yediklerimde arada benim ekside tatlida istiyor canimKızlar ben hiç bişey hissetmiyorum çok Aradayım
Çok sağol canım
Teşekkür ederim canımBurun kemikleri oluşmuş ense kalınlıkları normal dedi. Bu ölçümler kesin sonuç vermese de ihtimali azaltıyor. Doktor baya rahatlattı beni.
Öyle tabi canım. Onlar iyi olsunlar da cinsiyeti sonra bilsek de olur :)
Babalar da bizlere yardımcı olacaklar artık. Gerekirse uykusuz kalacaklar salondaki kanepede yatacaklar. Baba olmak da kolay değil
De factonun hamile koleksiyonu çok geniş değil canım ondan dikkat etmemişsindir. Fazla ürün yok ama olanlar da alınabilir şeyler.
Bende ayni durumdayim normalde bayilirim tatliya ama gormeye bile tahammulum yok tuzlu ve eksici oldum iyiceKızlar benim canım hiç tatlı bişeyler istemiyor
Nerde ekşi orda ben
erkek gibi geldi banaVar mı tahmini olan
Ay ben de aynıyım eşim ne istiyo canın diyo limonlu ne yiyebileceksem o olsun diyorumBende ayni durumdayim normalde bayilirim tatliya ama gormeye bile tahammulum yok tuzlu ve eksici oldum iyice
Kiz gibi narin bir durusu var sanki bunundaVar mı tahmini olan
Sende tersi olmuş demek ki canım :) Gerçi büyüklerin söylediği bir şey bu doğruluk payı var mı bilmiyorum. Rabbim gönlüne göre vesin canım...Bende tersi oldu ya bunun :) ilk ikisi de erkek benim ve ben çikolatadan nefret ederdim. Limon suyu, sumak, turşu favorimdi. Greyfurt ağzıma sürmem, ekşi diye yiyemem ama oğlumda canım çekmiştişimdi tam tersi, sumaktan ve turşudan midem kalkıyor. Deli gibi çikolata çekiyor canım. Limon midemi bastırsın diye arada az az içeceklerin içerisine katıp tüketiyorum ama diğer hamileliklerimdeki gibi olmazsa olmazım değil. Bakalım cinsiyete göre hakikaten değişiyorsa insanın istedikleri ben baya göz göre göre tecrübe etcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?