2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Detaylar için teşekkürler tatlım, tam olarak benim de almayı planladığım eşyaları almışın sen de.. Biraz daha zaman geçsin, şöyle eşyaları toparlamaya başlayalım sanırım o zaman daha net çıkcak ihtiyaçlar ortaya.. Açıkçası ben de işte bezleridir, battaniye nevresim gibi eşyalarını da düzenli bi şekilde bi arada tutabilmek için dolabı ihtiyaç olarak görmüştüm.. Kısmet bakalım..

Ben oda yapmayı düşünmüyorum canım. Park yatak alıcam 2 tane. Yatak odama bir şekilde sığdıracağım. Oturma odamı bozmaya hazır değilim henüz :) odayı bebekleri yanımdan ayırma vakti gelince hazırlamayı düşünüyorum. Kıyafetler için de şifonyerim ve komidinleri ayırıcam ama büyük ihtimal iki bebeğe yetmicek yer. Bir şeyler düşüneceğiz artık :)

Haftam ilerliyor belirtiler azalmaya başlayacak diye beklerken yeni belirtiler çıkıyor. Bu hafta baş ağrım çok oldu. Bir de iki gündür mide yanması çok oluyor. Şu an bile cayır cayır uyuyamıyorum haftamı okuduğumda mide yanması da baş ağrısı da normal diyor bu haftada ama bilmiyorum. Bulantım da azalmadı. Birkaç hafta daha sabır diyorum kendi kendime. İnşallah hamileliğin keyifli zamanlarına geçicez yakında.

Anladım canım, tabi senin ihtiyaç ve işlerin 2 kat.. Ben şu an diyarbakirdayim ve 1 ay sonra inşallah tayinimiz var, evlenip buraya geldim ve evime sadece yatak odası ve oturma odası aldim, fazla eşyam yok yani.. Nasipse yeni evimizi de 2+1 düşünüyoruz ve yine 1 odam boş kalacak o yüzden düşünmüştüm bebek odasını.. Aslında kafama takılan diğer konu hani sen demişin ya yatak odama koycam besikleri diye, şimdi ben öyle bisey yapsam eşim de bebekle zırt pirt uyancak, yazık adam sabah işe de gitcek, pek istemiyorum o yüzden, diğer taraftan çocuğu odada yatırsam benim ilgilenmem nasıl olcak.. Ayy karışık işler, çok merak ediyorum nasıl günler bizi bekliyor diye..

Yeni tasindik sayilir canim isim dusmeyince kaydimi aldirmamistim saglik ocagina ama ugricam bi gun:)

günaydın kızlar!
Cumartesi günü kalp atışlarını duyduğumuz ufaklık bir hafta geriden geliyordu, dün kontrole gittiğimizde de kalbinin durduğunu öğrendik, haliyle kürtaj oldum apar topar. Kısmet değilmiş bu sefer. Umarım gruptan ayrılan son kişi olurum, hepinizin sağlıklı hamileliği güzel tatlı yumurcakları olsun inşallah
bir garip oblomov canım listeden çıkarabilirsin beni. Öpüyorum hepinizi

Geçmiş olsun...sağlıkla en kısa sürede bebeğine kavuşursun inşallah

Ayy çok sevindim benimde hiç bi belirtim yok çok korkuyorum seni duydum rahatladım bende yarın gitcem inşallah sagliklidir bebisim

Gunaydin arkadasim bekirtisizlikten şikayet etmissin yukarda yarin doktora gidicem demiisin ama gittinmi ne durumdasin baska bir yorumunu goremedim,insallah hersey yolundadir...

Günaydın kızlar güne istifra ile başladım bugün iyi geçer inşallah işe geldim bakalım

canım çok üzüldüm rabbim tez zamanda bebeğini kucağına tekrardan verir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…