2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben hiçbişey hissetmiyorum elleyince yaa nasıl anliyosunuz bastiriyomusunuz
Kilolu bayanlar anlayamayabilir ama sen zayifim demişsin canım hissetmen gerekiyor bence. Sirtustu yat ayaklarını uzat elinle bi yokla bakalım yada benim yaptığım gibi giyinik degilken ayakta durup yukardan gobisine bak :) Ben 7. haftadan itibaren duşta ayakta dururken yukardan göbisime baktığımda kasigimin sol tarafında sertlik ve gözle görülür bir çıkıntı vardı. O gün bugündür eşime de gösteriyorum çünkü biz hem hissedebiliyoruz hem görüyoruz ama erkekler anca görerek anlayabiliyor Şimdi yumruk gibi..

Canım bulantım azaldı bi sabahları çıkarıyorum çok şükür inş böyle devam eder ya sen ne durumdasın

Günaydın canım çıakrtıyorum diyemicem sabah bi öğrüntü geliyor ama gün içinde bulantım oluyor tabii şükür dyorum bunada halsizlik çok fazla ebnde iş yaptırmıyor resmen

Kızlar şimdi ben bazı videolar izliyorum ultrason görüntülerini paylaşmışlar bazı cihazlarda 10. Hafta içindeyken bile cinsiyet gözüküyor. Tam olarak hangi cihaz olduğunu bilen var mı? Ya da duyan?
ya bende bakıyorum 9 haftalık 10 haftalı maşallah bebek gibiler ben tam 9 haftalıkken görmüştüm en son çengelli iğne gibiydi yavrumonlar artık nasıl cihaz kullanıyorlarsa bir kendi ultrason çıktı ma bakıyorum bir onlara bakıyorum şok oluyorum

Günaydın kızlar, bende kusmuyorum artık ama öğürtü oluyor. Yavaş yavaş gidicek heralde. Karnımda çıkmaya başladı :)

Günaydın kızlar, bende kusmuyorum artık ama öğürtü oluyor. Yavaş yavaş gidicek heralde. Karnımda çıkmaya başladı :)

senin haftan çok önde ama seninki normal hissetmen gerekiyor diyerek yani gereklilik ekleyerek karşındakini huzursuz edebilirsin.benimde kasıklarım hep şiş eşime kardeşime gösterdim onayladılar dedim acaba göz yanılması mı. kiminde olmayabilir iç karnı genişse daha sonrada çıkabilir

Doktor söylüyor Can'ım ben klomenle hamile kaldım büyüyen yumurtam sağ taraftaydı soldaki büyümedi ve kist oldu oradan da biliyorum yani ne tarafta olduğunu
Sanırım benim Dr. M da bi tuhaflık var bana hiç böyle bilgiler vermedi hatta şimdi başka bi Dr. A randevu aldım sanırım Dr. Ü değişteireceğim

Sanırım benim Dr. M da bi tuhaflık var bana hiç böyle bilgiler vermedi hatta şimdi başka bi Dr. A randevu aldım sanırım Dr. Ü değişteireceğim
bebeğin sağda ya da solda olduğunu söylemesi doktorun iyi olduğunu göstermez ki. zaten ultrason cihazıyla ne tarafına bakıyorsa sende anlayabilirsin.ya da sorarsan söyler zaten. bir burda bazen o kadar gereksiz şeyleri merak ediyoruz ki doktorların aklına bizim merak ettiğimiz şeyleri söylemek gelmiyordur.

bebeğimin kalbi durmuş.zaten dün gece pembe kanama atınca acile gitmiştik prda da duyamamıştı.düşük iğnesi vermişlerid.sabah kanama regl gibi oldu.orkid koydum hemen gedim.alıcalar.kürtaj bekliyorum..kahvaltı ettiğim için öğlene dek alamıyorlar...aranızdan ayrılıyorum.hepinize sağlıklı doğymlar dilerm.hakkınızı helal edin

ÇOK üzüldüm canım rabbim tez zamanda nasip etsin üzme kendini

Çok üzüldüm geçmiş olsun canım yerine kısa zamanda sağlıklı bi bebek nasip etsin rabbim inşallah

canım çok üzüldüm geçmiş olsun Rabbim inşallah sağlıklı bir bebek nasip eder tekrardan

Canım söyleyebilecek birşey bulamadım, üzüldüm... Allah'ım yardımcın olsun. En kısa zamanda daha iyi hissetmeni diliyorum.

Ge
Gecmis olsun canım cok uzuldum RABBİM hayırlısiyla yeni evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…