2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Gün doğmadan neler doğar, hiç internete bakıp canını sıkma. Haftaya güzel haberlerle gelirsin inşallah.

günaydın kızçeler betamı n sonucunu aldım 57 çıkmış 3 hafta 6 günlüğüm şuan değer az mı sizce
güzel değerin canım daha reglin geçmedi sanırım 3 haftalık olduğuna göre 10lu değerlerle öğrenenler bile oluyor canım bizlerin maşallahı var ben sabah test yaptım kopkoyu çıktı şükürler olsun öğlende kan sonuçlarımı alacağım 4 tüp kan verdim her şeye bakılacakmış

hoş geldin hayırlısı olur inşallahyurtdışında bu işler daha farklı oluyor burda her hafta ultrasona girenler bile varhangi hastaneye gidersek gidelim hemen kan tahlili yapıyorlar

Herkese merhaba ne kadar çok hamiş gelmiş yenilere hayırlı olsun hepsini okuyamadım bende 2 gün annemlerde kaldım insülinlerim değişti vitaminlerime ve diyabet değerlerime bakıldı hepsi iyi çıktı şükür ağrıdan bahsetmişsiniz benimde ağrım çok fazlaydı özeldeki doktoru aradım bu haftalarda kanama yoksa normal olur çok yorma kendini dedi o gün bütün gün hastanede ayaktaydım çok fazlaydı ağrım pazartesi kalp atısını dinlemeye gidicem nasipse 7 haftalık olcak benim 1 haftadır çok fazla bulantım var hiç birşey yiyemiyorum hafif baş dönmeleri de başladı inşaallah bulantı kısmı kısa sürrli olur

canım merhaba; istersen bilgilerini ver tabloya ekleyeyim senide.Benimde sabah bulantılarım var peynir ve yarım yumurtadan başka bir şey yiyemiyorum ama öğleye doğru geçiyor bulantım sende geçer geçmez bir şeyler yemeğe çalış. Hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın inşallah bebeğinin

amin canım amin inşallah sizlerde vereceksiniz güzel haberleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…