-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Çıkınca güzel haberler rini yaz cnm neden ateş topu sıcakmı basıyorBenim 09.10da canim ama hep gecikmeli aliyor 10.00a kadar girmis olurum sanirim. Ayy evlere sığamıyorum içimde bi ateş topu..
Senin gibi 7 8 gun ara verenlerle kiyaslanmali. Ne desek yalan olurkizlar ben 8 gun once beta hcg baktirdigimda 796.8 bu gun ki ise 1973 cikmis nedense bana cok dusuk geldi
InşaAllah canım benim hep dualarımdasınız sende bize et sen adet olmadın daha dimi belki sende burda bizimle olursunKuzum yaa içine mi doğmuş valla gözlerim doldu topik açmışsın dua etmişsin Rabbim sağlıkla kucağına almayı koklamayı nasip etsin inşallah
Rabbim bize de böyle sayfalarda heyecanla sorular sormayı beklemeyi nasip etsin
Senin gibi 7 8 gun ara verenlerle kiyaslanmali. Ne desek yalan olur
banada o yuzen biraz anormal geldiBen ayın biri ve yedisinde baktım birinde 276 yedisinde beşbin Altiyuzlerddydi
Yarin testi tekrarla...az da olsa yukselmelibanada o yuzen biraz anormal geldi
Yarin testi tekrarla...az da olsa yukselmeli
Ozelde yaptiramiyormusun? Kanama agri yoksa sıkıntı yapma lutfen. En kisa zamanda tekrarlanasil tekrarlicam hastane doktor polikinlik olmadan yapmiyor saglik ocagiysa amcam kendisi nasil deyim onaya off darlandum
Ozelde yaptiramiyormusun? Kanama agri yoksa sıkıntı yapma lutfen. En kisa zamanda tekrarla
Allah yardimcin olsun.. korkma belki normaldir. Bat ne zamandieskiden oturdum yerde ozel yakindi simdi bana baya uzak ve kizim var bensiz yemiyor bile bu gun firsat bildim gittim amcam saglik ocagina 8 gun ustune
Canım ümidini kaybetme ama stres yapma benimde ilk hamileliğimde böyle stresli geçti nerdeyse bir seneye yakın her ay çatlatma iğnesi falan.oldumu olmadı mı stresi insanı mahvediyor bende bıraktım sonunda. iki ay sonra hamile kaldım anladımki stres çok etkiliyormuş inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırızArtık bu ayda olmazsa arrk ugrasmcm hic bakmcm cnm ümitim kalmadı
Bulantıya zencefil çayı içenleri duymuştum veta zencefil şekerleri varmış iyi geldiğini okumuştumBenim bulantılarım başladı. Sabah dışarı çıktım. Eve zor yürüdüm bulantıdan. Kusma yok sadece rahatsız edici bi bulantısabahtan beri kesilmedi de hala. İki gün öncesine kadar hiç belirtim yoktu. Artık belli ediyor kendini.
Sizler ne durumdasınız? Bulantıya iyi geliyor dediğiniz bişeyler var mı?
Allah yardimcin olsun.. korkma belki normaldir. Bat ne zamandi