-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Taaaamm benim dusuncelerimi dile getirmissiniz. Ben de paketli gidalardan sekersen uzak dursam yeter diyorum.. cok yagli yemeklerden de tabiki. Her gun 1 bardak sut ve 1 bardak kefir e devam.ediyorum. 10 tane karisik badem ve ceviz. Ana ogunlerde et agirlikli.Şu kocaman gebelik rehber kitabını okuyorum. Orada günde 200 mg kafeini aşmasanız sorun olmaz diyor. Bu da sabah kahvesi ve akşam bir kupa çaya denk geliyor. Ben sabah kahvemi ve akşam çayımı içerim. Sadece sabahları süt içerim diye düşündüm.
Ben zaten alkolü kestim çay ve kahveyi de kesersem depresyona girerim açıkçası. Rehber kitapta da kesin demiyor 200mg aşmayın diyor
Bence o kadar da abartma açık çay içebilirsin bence.
Bunun dışında ben bir yıldır şekeri kesme çabasındaydım. Ayda yılda bir yendiğim tatlı hariç rafine şeker almıyordum. Balık ve et yemeği arttırırım, paket gıda yemem sadece.
Diyet yapar gibi beslenme amacındayım başarabilirsem bir süredir sağlıklı beslenmeye çalışıyordum bahanem oldu.
Sabah peynir zeytin süt, şekersiz Türk kahvesi yanına fındık ceviz badem kuru üzüm, öğlen yumurta fln gibi bir şeyler akşam da et salata yada sebze yemeği yoğurt, gece de çay meyve günü kaparım diyorum.
canım ben sabah bulantısından bir şey yiyemiyorum anca peynir ceviz fındık ve yarım yumurta yedim sabahleyin. şimdi galeta yedim bir tane o bile çok geldi. kilodan korkuyorsan kadın doğum uzmanı seni diyetisyene yönlendirir. her besin grubundan alman gerekiyor. çok abartmadığın sürece bence çok kilo almazsın. tatlıdan börek çörekten olabildiğince uzak duracaksın tabiKızlar kilo almamak için neler yemememiz lazım. Daha çok bastayizz . İlk üç ayda en fazla 2 3 kilo almamız grekiyorrmus ben şuan 1,5 kilo ffazla çıktım
Ben sabahlari omlet ve yaninda peynir yiyorum. Oglen salata izgara tavuklu veya ev yemegi az yagli ve etli olabilirm aralarda kefir ceviz kayisi gibi degistirerek.. aksam yine yemek..canım ben sabah bulantısından bir şey yiyemiyorum anca peynir ceviz fındık ve yarım yumurta yedim sabahleyin. şimdi galeta yedim bir tane o bile çok geldi. kilodan korkuyorsan kadın doğum uzmanı seni diyetisyene yönlendirir. her besin grubundan alman gerekiyor. çok abartmadığın sürece bence çok kilo almazsın. tatlıdan börek çörekten olabildiğince uzak duracaksın tabi
canım merhaba; istersen bilgilerini ver tabloya ekleyeyim senide.Benimde sabah bulantılarım var peynir ve yarım yumurtadan başka bir şey yiyemiyorum ama öğleye doğru geçiyor bulantım sende geçer geçmez bir şeyler yemeğe çalış. Hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın inşallah bebeğinin
Taaaamm benim dusuncelerimi dile getirmissiniz. Ben de paketli gidalardan sekersen uzak dursam yeter diyorum.. cok yagli yemeklerden de tabiki. Her gun 1 bardak sut ve 1 bardak kefir e devam.ediyorum. 10 tane karisik badem ve ceviz. Ana ogunlerde et agirlikli.
Canim bin şükür kalp atisi görüldü. Bugun 5+6yım. 3mm embriyo. 2 hafta sonra gidicem tekrar insallah sagligiyla daim eder rabbim. Kalp atisi icin kritik hafta 9.haftadir dedi sizin iyi devam edecegini dusunuyorum dedi. Şu 9.hafta bi gecseydi insallah. Sizlere de saglikla kalp atisi duymak nasip olsun insallah.
Canım kalp atışı vajinal usgde mı görüldü yoksa karından mıCanim bin şükür kalp atisi görüldü. Bugun 5+6yım. 3mm embriyo. 2 hafta sonra gidicem tekrar insallah sagligiyla daim eder rabbim. Kalp atisi icin kritik hafta 9.haftadir dedi sizin iyi devam edecegini dusunuyorum dedi. Şu 9.hafta bi gecseydi insallah. Sizlere de saglikla kalp atisi duymak nasip olsun insallah.
Vaginal canimCanım kalp atışı vajinal usgde mı görüldü yoksa karından mı
çok şükür canım maşallah subhanallahCanim bin şükür kalp atisi görüldü. Bugun 5+6yım. 3mm embriyo. 2 hafta sonra gidicem tekrar insallah sagligiyla daim eder rabbim. Kalp atisi icin kritik hafta 9.haftadir dedi sizin iyi devam edecegini dusunuyorum dedi. Şu 9.hafta bi gecseydi insallah. Sizlere de saglikla kalp atisi duymak nasip olsun insallah.
zararı yok dimi canım ya çoğu topikler de vajinal istemedim o nedenle daha beklicez diyenleri gördükçe korkuyordum hep.bende baktırırım vajinadan duyacaksak ha üstten ha alttan ne farkeder kiVaginal canim
Insan nasilda duygulaniyor tarifi yok yasanilan anlarin rabbimin mucizesi her isteyene nasip olsun insallah. Sen de hayirlisiyla kalp atisini duy insallah canim.çok şükür canım maşallah subhanallahbende hep 9. haftayı düşünüyorum Rabbim sağlıkla geçirmemizi nasip etsin hepimize sağlıkla kalp atışlarını duymayı nasip etsin bugün doktorun yanına girdiğimde içerde hasta vardı 17 haftalıkmış yine dinlediler kalp atışını küt küt nasıl çarpıyordu mucize resmen ben tabi ağlamaya başladım sonra ordaki hemşire bilgilerime baktı aaa çok yenisin daha sende duyacaksın dedi kendi bebeğimin kalp atışını duyunca kimbilir ne hale gelirim
Canim icin nasil rahat edecekse öyle yap bence istersen bekle bikac gun ben dr.uma cok guveniyorum en ufak risk olsa bakmazdi o yuzden hic aklima gelmedi bile vaginal risklimi diyezararı yok dimi canım ya çoğu topikler de vajinal istemedim o nedenle daha beklicez diyenleri gördükçe korkuyordum hep.bende baktırırım vajinadan duyacaksak ha üstten ha alttan ne farkeder ki
bende sanmıyorum zaten bebek en güvenli yerde sonuçta dediğin gibi zarar gelecek olsa neden vajinadan bakma seçeneğini sunsun ki doktorlar.Canim icin nasil rahat edecekse öyle yap bence istersen bekle bikac gun ben dr.uma cok guveniyorum en ufak risk olsa bakmazdi o yuzden hic aklima gelmedi bile vaginal risklimi diye
EslemM001 gece yarısı uyandim şimdi gel de sabahı et..
Çook sevindim cnm hep böyle güzel artsın inşaAllahkızlar sonucum 341,1 çıkmış ay çok sevindim için rahatladı 3 katı artmış
Sistem numara mı yanlış kaydetmişler bugun randevu lar iptalmiş aramış ulaşamamışlar yarına kaldı sinir oldum ama vardır bundada bir hayır diyorm
teşekkür ederim canım amin inşallah hep böyle artış gösterirÇook sevindim cnm hep böyle güzel artsın inşaAllah
Sistem numara mı yanlış kaydetmişler bugun randevu lar iptalmiş aramış ulaşamamışlar yarına kaldı sinir oldum ama vardır bundada bir hayır diyorm
Cok şükür canım bin şükür rabbime. İnşallah sen de yarin hayirli haberle geleceksinfriendlyfriendly ne güzel cnm muayene ni olmuşsun maşaAllah kalp atışını bile görmüşsün acaba bende görebilirmiyim yarın .. Ben yarını bekliycem mecbur