- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
-
- Konu Sahibi bir garip oblomov
Ayy hadi maaşallah canım yavrularımız Allaha emanetler. Ikimizinde randevusu iki hafta sonra rabbim mutlulugumuzu daim etsin hepimizin kuzumm.kızlar doktora gittim geldim her şey normal artış çok güzel haftaya vajinal muayeneyle görürsün keseyi dedi ama ben haftaya değil ondan sonraki hafta gidicem hem keseyi hem de kalp atışını duyayım diye
amin canım amin inşallah bebeklerimiz Allah'a emanetler onları hissedene kadar kucağımıza alana kadar inşallah Rabbim koruyacak kollayacaktır onlarıAyy hadi maaşallah canım yavrularımız Allaha emanetler. Ikimizinde randevusu iki hafta sonra rabbim mutlulugumuzu daim etsin hepimizin kuzumm.
Ne güzel canm gözün aydın evet bir hafta beklersen kese ve kalp atışını da duyarsın en azından stres olmazsınkızlar doktora gittim geldim her şey normal artış çok güzel haftaya vajinal muayeneyle görürsün keseyi dedi ama ben haftaya değil ondan sonraki hafta gidicem hem keseyi hem de kalp atışını duyayım diye
aslında bir hafta daha beklersem acaba kese oluştu mu diye merak içinde daha çok strese girer miyim diye düşünmeye bile başladımNe güzel canm gözün aydın evet bir hafta beklersen kese ve kalp atışını da duyarsın en azından stres olmazsın
InşaAllah cnm yaCok şükür canım bin şükür rabbime. İnşallah sen de yarin hayirli haberle geleceksin
Cok tesekkur ederim
Evet o yuzden moralim bozuluyor biraz ama en iyisi icimi rahat tutup sabirla beklemek
Bat 10 mart canim
bilgilerini 1. sayfadaki tabloya göre verirsen senide ekleyeyim canımMerhaba... Beni de listeye ekler misiniz? Allah hepimizin kucagini saglikli,hayirli ve uzun ömürlü bebeklerle doldursun...
Benim tam tersi normalde hiç agrimaz hassaslasmaz ve sismezdi ama bu ay hamile olduğumu bile goguslerimden anladim. Mavii mavi damarlar çıktı ve hassaslasti sancı girdi.
varsa test yapsan çıkabilir canımBat 10 mart canim
hep beklicez canım yaDOKTORUMLA GÖRÜŞTÜM beta değerimi söyledim 3 hafta sonra gel dedi keseyi ve kalp atışını görürüz dedi folic devam et dedi nasıl dayancam
hep beklicez canım yaAllah sabır versin bebişlerimizi korusun inşallah
bilgilerini 1. sayfadaki tabloya göre verirsen senide ekleyeyim canım
varsa test yapsan çıkabilir canım[/QUOTE
Gunumde gelmesse yapicam , kendimi zor tutuyorum yapmamak icin
maşallah maşallah canım hızlı değildir olması gerektiği gibidir Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallahHemmen. 40 yasindayim. Sanirim bir cogunuzun ablasiyim. Istanbulda yasiyorum. Ilk gebeligim. Bir dis gebelik,iki tup bebek birinde 5 haftalik dusuk yaptim. Bir de asilama tedavim oldu. Uzun bir yoldan geliyorum. Bu ay 3.tup bebek denemesi icin adet olmayi beklerken surpriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendik. 4+3 te yani dun bhgc 2596 cikinca. Bugun de gidip keseyi gorduk. 10.2 mm. Haftaya cuma kalp atisi icin cagirdi doktorum. Hizli mi gidiyoruz bilemiyorum ama ben havalardayim...
maşallah maşallah canım hızlı değildir olması gerektiği gibidir Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah
kızlar doktora gittim geldim her şey normal artış çok güzel haftaya vajinal muayeneyle görürsün keseyi dedi ama ben haftaya değil ondan sonraki hafta gidicem hem keseyi hem de kalp atışını duyayım diye