2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar doktora gittim geldim her şey normal artış çok güzel haftaya vajinal muayeneyle görürsün keseyi dedi ama ben haftaya değil ondan sonraki hafta gidicem hem keseyi hem de kalp atışını duyayım diye
Ayy hadi maaşallah canım yavrularımız Allaha emanetler. Ikimizinde randevusu iki hafta sonra rabbim mutlulugumuzu daim etsin hepimizin kuzumm.

Ayy hadi maaşallah canım yavrularımız Allaha emanetler. Ikimizinde randevusu iki hafta sonra rabbim mutlulugumuzu daim etsin hepimizin kuzumm.
amin canım amin inşallah bebeklerimiz Allah'a emanetler onları hissedene kadar kucağımıza alana kadar inşallah Rabbim koruyacak kollayacaktır onları

kızlar doktora gittim geldim her şey normal artış çok güzel haftaya vajinal muayeneyle görürsün keseyi dedi ama ben haftaya değil ondan sonraki hafta gidicem hem keseyi hem de kalp atışını duyayım diye
Ne güzel canm gözün aydın evet bir hafta beklersen kese ve kalp atışını da duyarsın en azından stres olmazsın

Ne güzel canm gözün aydın evet bir hafta beklersen kese ve kalp atışını da duyarsın en azından stres olmazsın
aslında bir hafta daha beklersem acaba kese oluştu mu diye merak içinde daha çok strese girer miyim diye düşünmeye bile başladımbiz eşimle aynı işyerin de çalıştığımız için 2 kere izin almak olmasın diye ikisini bir aradan çıkaralım istedim ama nasip bakalım psikolojim ne yöne götürcek beni

DOKTORUMLA GÖRÜŞTÜM beta değerimi söyledim 3 hafta sonra gel dedi keseyi ve kalp atışını görürüz dedi folic devam et dedi nasıl dayancam

Benim tam tersi normalde hiç agrimaz hassaslasmaz ve sismezdi ama bu ay hamile olduğumu bile goguslerimden anladim. Mavii mavi damarlar çıktı ve hassaslasti sancı girdi.

Sendede tam tersi olmus ve hamilesin masAllah benimkide farkli olunca aceba mi dedim hayirlisi bakalim artik bekleyip gorecegizzz :)

bilgilerini 1. sayfadaki tabloya göre verirsen senide ekleyeyim canım

Hemmen. 40 yasindayim. Sanirim bir cogunuzun ablasiyim. Istanbulda yasiyorum. Ilk gebeligim. Bir dis gebelik,iki tup bebek birinde 5 haftalik dusuk yaptim. Bir de asilama tedavim oldu. Uzun bir yoldan geliyorum. Bu ay 3.tup bebek denemesi icin adet olmayi beklerken surpriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendik. 4+3 te yani dun bhgc 2596 cikinca. Bugun de gidip keseyi gorduk. 10.2 mm. Haftaya cuma kalp atisi icin cagirdi doktorum. Hizli mi gidiyoruz bilemiyorum ama ben havalardayim...

maşallah maşallah canım hızlı değildir olması gerektiği gibidir Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah

Canim cok sevindim insallah böyle devam edecek süper çıkmış ya ben 2 dır doktira gidiyorum daha erken diyip tahlil falan hiç bişi yapmıyorlar anlamadım ki niye dün aksam gittim beta ya bile bakmadı ama allaha sukur hiç bişeyim yok ben saglikli ilerlediğini düşünüyorum bende 2 hafta sonra gidicem sen özele mi gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…