- 2 Temmuz 2012
- 669
- 726
- 103
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #6.561
Canım hayırlı haberlerle gel inşallah.. İçini ferak tut, o iğne batmalari zaman zaman bende de oluyo.. Rahmin büyümesine bağlıyorum..Hayirli sabahlar herkese
Ins hepimiz icin bulantinin, şişkinliğin az oldugu bir gun olur.
Benim bugun kontrolum var cok heycanliyim ins hersey yolundadir. dünden beri sol kasığimda bi batma var sanki igne ucunu degdiriyorlar gibi ama sanirim bu normal. Simdi saatler de gecmek bilmez
Ay ayıptır söylemesi ben de ete bi sardım ki sorma.. Yani sebzeden tiksindim diyemem ama hiç canım istemiyo, hamileligim başladığından beri toplasan 3 4 kere sebze yemeği yapmışımdır.. Bu durumda benim de erkek mi oluyoEt yiyemiosan bu kız olur gibi
Merhabalar biz de aranızdayız artıkCanım beni de kaydeder misin
Yaş 26
Şehir Konya
SAT 08.02.2017
DT 15.11.2017
1. Bebek
Valla tatlı çok canın çekmiosa deli gibi et yiyosan hani iştahlı oglan gelioooAy ayıptır söylemesi ben de ete bi sardım ki sorma.. Yani sebzeden tiksindim diyemem ama hiç canım istemiyo, hamileligim başladığından beri toplasan 3 4 kere sebze yemeği yapmışımdır.. Bu durumda benim de erkek mi oluyo
Evet Canım önceden daha çok tatlı manyagiydim, ama hamilelikten sonra arada bir aklima geliyo.. Hayırlısı olsun inşallah, sağlıkla kucagimiza alalim bebislerimizi..Valla tatlı çok canın çekmiosa deli gibi et yiyosan hani iştahlı oglan geliooo
etin cinsiyet belirlemede söz konusu olduğunu ilk senden duyuyorum benim bildiğimde tatlı çekerse canın oğlan olurValla tatlı çok canın çekmiosa deli gibi et yiyosan hani iştahlı oglan geliooo
güzel haberlerle gel inşallah canımHayirli sabahlar herkese
Ins hepimiz icin bulantinin, şişkinliğin az oldugu bir gun olur.
Benim bugun kontrolum var cok heycanliyim ins hersey yolundadir. dünden beri sol kasığimda bi batma var sanki igne ucunu degdiriyorlar gibi ama sanirim bu normal. Simdi saatler de gecmek bilmez
olmaz olur mu canım ya bazen beni de fena sıkıştırıyor.kızçelerim günaydınlar dün yemekten sonra bi gaz sancım oldu ölüyorum sandım tuvalete gitsemde geçmedi bebeğim iyidir inşallah sizde de olduğu oluyor mu hiç
olmaz olur mu canım ya bazen beni de fena sıkıştırıyor.
Günaydın canim bende işyerinde kahvaltı yapıyorum ama sabahları pohaca sımit yememeye çalış domates salatalık zeytin peynir koyuyorum yanına bir tane de yumurta haşla. Sabah ilk kalkınca yumurtayı koy sen üstünü giyinknceye kadar haşlanıyor ben simit pohacaya yendiğinde sanki mideme oturuyor gibi oluyor bak hatta resimdeki kaptan ald çok isimi goruyor resimli görsellik olsun diye attim fikir olsun diye herşey tek kapta birbirine karışmıyorkızlar günaydın.
ya ben sağlıksız mı besleniyorum acaba iş yerinde kahvaltı yaptığım için gevrek açma poğaça falan yiyorum yanında peynirim sütüm cevizim bademim oluyor ama yine içim rahat değilşu uyku sorunum kalksa ortadan erken kalkıp kahvaltı yapacağım ama şimdi çok zor uyanıyorum
Günaydın canim bende işyerinde kahvaltı yapıyorum ama sabahları pohaca sımit yememeye çalış domates salatalık zeytin peynir koyuyorum yanına bir tane de yumurta haşla. Sabah ilk kalkınca yumurtayı koy sen üstünü giyinknceye kadar haşlanıyor ben simit pohacaya yendiğinde sanki mideme oturuyor gibi oluyor bak hatta resimdeki kaptan ald çok isimi goruyor resimli görsellik olsun diye attim fikir olsun diye herşey tek kapta birbirine karışmıyor
Ara öğünde elmam hazır saat 10:30 olsun :))) hepimiz aynıyızvalla bende bi poşet yiyecekle geliyorum sabah kalvaltım öğle yemeğim ara öğünlerim
valla işte kalkabilsem hazırlayacağım ama kalkamıyorum. yumurtamı üstümü giyene kadar koyup kaynatıyorum ama başka bir şey hazırlayamıyorumGünaydın canim bende işyerinde kahvaltı yapıyorum ama sabahları pohaca sımit yememeye çalış domates salatalık zeytin peynir koyuyorum yanına bir tane de yumurta haşla. Sabah ilk kalkınca yumurtayı koy sen üstünü giyinknceye kadar haşlanıyor ben simit pohacaya yendiğinde sanki mideme oturuyor gibi oluyor bak hatta resimdeki kaptan ald çok isimi goruyor resimli görsellik olsun diye attim fikir olsun diye herşey tek kapta birbirine karışmıyor
Ara öğünde elmam hazır saat 10:30 olsun :))) hepimiz aynıyız
acaba aksamdan hazırlasan bir kaba dolapta dursa da sabah alıp hemen çıksan olmaz mi tabii yumurta sabah kaynayacak ama digerleri aksamdan. Hazırlasan kaba.valla işte kalkabilsem hazırlayacağım ama kalkamıyorum. yumurtamı üstümü giyene kadar koyup kaynatıyorum ama başka bir şey hazırlayamıyorum
Ceviz saatim saat 3gibi :)))CANIM ELMANIN YANINA CEVİZDE ekle
2. 3. Hamileliği olan hanımlar sorum size
Şuan ki hamileliğinizle diğerleri arasında fark varmı
Mesela bende oğluma hamileyken sürekli kustum sabah bulantılarım felaketti artık boğazım acıyordu
Bunda tam tersi sabahları çok iyi akşamları bulantı oluyor bi kez çıkardım bu güne kadar
Göğüs hassasiyetim bu kadar uzun sürmemişti
Baş ağrısı çok yaşadım bunda
Bunun gibi bi kaç şey daha farklı olan
Sizce ilk ve ikinci hamilelik arasında ki farklılıklarla cinsiyet farkı ilişkilendirilebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?