2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım hayırlı haberlerle gel inşallah.. İçini ferak tut, o iğne batmalari zaman zaman bende de oluyo.. Rahmin büyümesine bağlıyorum..

Valla tatlı çok canın çekmiosa deli gibi et yiyosan hani iştahlı oglan geliooo

kızlar günaydın.
ya ben sağlıksız mı besleniyorum acaba iş yerinde kahvaltı yaptığım için gevrek açma poğaça falan yiyorum yanında peynirim sütüm cevizim bademim oluyor ama yine içim rahat değil şu uyku sorunum kalksa ortadan erken kalkıp kahvaltı yapacağım ama şimdi çok zor uyanıyorum

Valla tatlı çok canın çekmiosa deli gibi et yiyosan hani iştahlı oglan geliooo
etin cinsiyet belirlemede söz konusu olduğunu ilk senden duyuyorum benim bildiğimde tatlı çekerse canın oğlan olurgerçi ters köşe yaptıkları da oluyor bütün hamilelik boyunca deli gibi eksi tuzlu yiyip oğlu olanlarda oluyor

güzel haberlerle gel inşallah canım

Günaydın canim bende işyerinde kahvaltı yapıyorum ama sabahları pohaca sımit yememeye çalış domates salatalık zeytin peynir koyuyorum yanına bir tane de yumurta haşla. Sabah ilk kalkınca yumurtayı koy sen üstünü giyinknceye kadar haşlanıyor ben simit pohacaya yendiğinde sanki mideme oturuyor gibi oluyor bak hatta resimdeki kaptan ald çok isimi goruyor resimli görsellik olsun diye attim fikir olsun diye herşey tek kapta birbirine karışmıyor

Eklentiler

• image.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 43

valla bende bi poşet yiyecekle geliyorum sabah kalvaltım öğle yemeğim ara öğünlerim

valla işte kalkabilsem hazırlayacağım ama kalkamıyorum. yumurtamı üstümü giyene kadar koyup kaynatıyorum ama başka bir şey hazırlayamıyorum

valla işte kalkabilsem hazırlayacağım ama kalkamıyorum. yumurtamı üstümü giyene kadar koyup kaynatıyorum ama başka bir şey hazırlayamıyorum
acaba aksamdan hazırlasan bir kaba dolapta dursa da sabah alıp hemen çıksan olmaz mi tabii yumurta sabah kaynayacak ama digerleri aksamdan. Hazırlasan kaba.

benim ilk hamileliğim aşırı rahattı, toplamda belki iki defa kustum o kadar. Onun dışında işe gittim geldim, yürüyüş hareket çok rahattı, karnım büyümese farkında olmayacaktım hamile olduğumun öyleydi yani. Bu sefer ölüyorum bulantıdan. Ne fena bişeymiş bu meret
he bir de ilkinde hiç aşermedim diyebilirim, bu sefer zırt pırt bişey istiyor canım, yazmayım ne olduğunu burda ama markette dolanırken habire saçma sapan normalde hiç almayacağım şeylere gidiyor elim eşim de şaşkın şaşkın bakıyor garibim emin misin bunu yiyeceğine diye. hormonlara alışınca geçer heralde bu istekler.
edit: ilk çocuk erkekti, bakalım bu ne çıkacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…