- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #6.481
benim yanma değilde sürekli afedersin gaz çıkarma isteği oluyor ve çıkarıyorum da soda içsem yararı olur mu acaba dün kurstan çıktım otobüste fena oldum kendimi tutmaktanSlm kızlar nasılsınız gününüz nasıl geçiyor
Benim mide yanmalarım başladı yaa yemekle alakası yok bugün sürekli ekmek yedim asitli hiç bişey tüketmedim bulantılar yok denecek kadar az sabahları hiç yok hatta ama akşam kötü oluyorum
Canım sen niye diyet yapıyorsun merak ettim
tabi canım sağlıklı olsunlar da er yada geç belli olacak nasıl olsaSordum ama cinsiyet için erken dedi bir dahaki randevum 15 mayıs iyi olsunda beklerim tabi
Ultrasonda doktor incelerken ben de kıza benzettim canımmaşallah subhanallah yacanım nub kaybolmuşa benziyor ama 2.görüntüde bizden tarafta aşağıdaki uzantı ayak değilse (ki bence ayağa benziyor) kız olma ihtimali yüksek. ama tabi ayak değilse
Bilmiyorum ki canım ben kız dedim eşim erkek dedi.. Bir ay sabretcez artık :)Kız oğlan bence bu baksana heryeri belli oy masaAllah subhanAllah
Cnm çok çektim ben diğer gebeliklerimde bu mide yanmasını ve inan hep erken başlamıştı doktor da şaşırıyor du acı su gelirdi sürekli ağzımdan ,doktoruna danis bi çok mide ilaci var gebelikte kullanılan onu onerecektir bi müddet rahatlatır ama son aylar maalesef hiç bişey fayda vermiyo doğuma girerken bile mide yanmam vardı hiç unutmuyorum zor allah sağ salim evlatlarımızı kavustursun hepimizi katlanicaz artık.Slm kızlar nasılsınız gününüz nasıl geçiyor
Benim mide yanmalarım başladı yaa yemekle alakası yok bugün sürekli ekmek yedim asitli hiç bişey tüketmedim bulantılar yok denecek kadar az sabahları hiç yok hatta ama akşam kötü oluyorum
Ayağı o canım. Önceki gebeligimde pipiyi kendim görmüştüm. Bunda çok uğraştım ama göremedim. Bence de kız :) Eşim erkek dedi ama o anlamaz bosverin onumaşallah subhanallah yacanım nub kaybolmuşa benziyor ama 2.görüntüde bizden tarafta aşağıdaki uzantı ayak değilse (ki bence ayağa benziyor) kız olma ihtimali yüksek. ama tabi ayak değilse
Yok ben cinsiyet için demedim cnm bebişimi görmek için 15 mayısa çok var yatabi canım sağlıklı olsunlar da er yada geç belli olacak nasıl olsa
Canim benim midem de cok kotu iki gun once falan idare ediyordum gene.ama iki gundur cok fenayim nasil bir sey oldugunu tarif edemiyorum.hani naneli seker yeriz de boyle agzimiz bir ferahlar ya mentolden falan midemi de ayni oyle hissediyorum.mide yanmasi boyle bir sey mi yoksa acmiyim onu da anlamiyorum.of offff cok rahatsiz edici bir seyCnm çok çektim ben diğer gebeliklerimde bu mide yanmasını ve inan hep erken başlamıştı doktor da şaşırıyor du acı su gelirdi sürekli ağzımdan ,doktoruna danis bi çok mide ilaci var gebelikte kullanılan onu onerecektir bi müddet rahatlatır ama son aylar maalesef hiç bişey fayda vermiyo doğuma girerken bile mide yanmam vardı hiç unutmuyorum zor allah sağ salim evlatlarımızı kavustursun hepimizi katlanicaz artık.
Ben de akrebim şekerim, öyle deme yaa iyiyizdir hoşuzdurbu arada süpriz yapmazda kasımda doğarlarsa akrep burcu bebeklerimiz olacak, çok zor karakterlerdir işimiz biraz zor olacaknerden mi biliyorum kendim de akrep burcuyum aynı gün doğcaz nerdeyse nasıl denk getirdiysem
Ben de akrebim şekerim, öyle deme yaa iyiyizdir hoşuzdurama gerçekten duyanlar bi duruluyolar, arkadaşlar sezeryan olursa hiç değilse yukselenini ayarla diyolar..
Evet canım çok şükür sanırım erken kurtulduk ilk hamileliğimde böyle rahatladığım günler hiç olmuyordu sürekli bulantıyla kusmayla devam etmişti 16. Haftaya kadar hemdebenim yanma değilde sürekli afedersin gaz çıkarma isteği oluyor ve çıkarıyorum da soda içsem yararı olur mu acaba dün kurstan çıktım otobüste fena oldum kendimi tutmaktanbenimde sadece bu sabah biraz rahatsız etti bulantı onun dışında hiç olmadı gün içinde sanırım erken kurtulduk bulantıdan
Benimde ilk gebeliğimde son aylarda başlamıştı evet ilk başta o şurup iyi geliyor ama reflünün şiddetlendiği zaman hiç birşey fayda etmiyor şimdiden yastığımı Yükselttim ama faydasını göremedimCnm çok çektim ben diğer gebeliklerimde bu mide yanmasını ve inan hep erken başlamıştı doktor da şaşırıyor du acı su gelirdi sürekli ağzımdan ,doktoruna danis bi çok mide ilaci var gebelikte kullanılan onu onerecektir bi müddet rahatlatır ama son aylar maalesef hiç bişey fayda vermiyo doğuma girerken bile mide yanmam vardı hiç unutmuyorum zor allah sağ salim evlatlarımızı kavustursun hepimizi katlanicaz artık.
Ayyyyy çok sevindim o zaman :)Burun kanamaları oluyor hamilelikte kızımda bende de oluyordu doktora ne desem normal diyordu.:)
İçimi rahatlattın teşekkür ederim :)Baş ağrısı ve burun kanaması normal. Damarlardaki kan akışı arttığı için burundaki damarlar ince olduğundan çatlıyor. Hamilelikte normal.
Canım çok sağol korkmim o zamangünaydın kızlar
canım baş ağrısı ve burun kanaması normalmiş korkma. 2 hafta önce hapşururken benimde burnum kanadı kağıt mendilde kan görünce korktum ama kan akışı fazla olduğu için normal olduğunu okudum. bende birde migren var şimdiye kadar tutmadı inşallah bundan sonrada olmaz
evet canım bunlar
Merhaba Anneler umarım bebekleriniz ve siz güzel bir gün geçirmişsinizdir :)
size çok özeniyorum valla ne güzel sıksık yazıp cevap verebiliyorsunuz ben her zaman takip edemiyorum konuyu ama çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz ve ben bundan ciddi anlamda yararlanıyorum :)
Bu arada göbek çevrenizi falan ölçüyor musunuz ? takip eddebilmek adına ben bugün başlayayım dedim ama şimdiden moralim bozukldukendim 51 kiloyom ama göbeğim 81 cm şimdiden çıktı karnım sizce normal mi ? sizde göbüşler çıktı mı ?
Canım benide listeye eklermisin. 26 yaş bat 28 ocak. Tahmini doğum 4 kasım. Sakarya . Başlangıç kilo 68benim yanma değilde sürekli afedersin gaz çıkarma isteği oluyor ve çıkarıyorum da soda içsem yararı olur mu acaba dün kurstan çıktım otobüste fena oldum kendimi tutmaktanbenimde sadece bu sabah biraz rahatsız etti bulantı onun dışında hiç olmadı gün içinde sanırım erken kurtulduk bulantıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?