2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
benim yanma değilde sürekli afedersin gaz çıkarma isteği oluyor ve çıkarıyorum da soda içsem yararı olur mu acaba dün kurstan çıktım otobüste fena oldum kendimi tutmaktan benimde sadece bu sabah biraz rahatsız etti bulantı onun dışında hiç olmadı gün içinde sanırım erken kurtulduk bulantıdan

maşallah subhanallah ya canım nub kaybolmuşa benziyor ama 2.görüntüde bizden tarafta aşağıdaki uzantı ayak değilse (ki bence ayağa benziyor) kız olma ihtimali yüksek. ama tabi ayak değilse
Ultrasonda doktor incelerken ben de kıza benzettim canım
Kız oğlan bence bu baksana heryeri belli oy masaAllah subhanAllah
Bilmiyorum ki canım ben kız dedim eşim erkek dedi.. Bir ay sabretcez artık :)

Cnm çok çektim ben diğer gebeliklerimde bu mide yanmasını ve inan hep erken başlamıştı doktor da şaşırıyor du acı su gelirdi sürekli ağzımdan ,doktoruna danis bi çok mide ilaci var gebelikte kullanılan onu onerecektir bi müddet rahatlatır ama son aylar maalesef hiç bişey fayda vermiyo doğuma girerken bile mide yanmam vardı hiç unutmuyorum zor allah sağ salim evlatlarımızı kavustursun hepimizi katlanicaz artık.

maşallah subhanallah ya canım nub kaybolmuşa benziyor ama 2.görüntüde bizden tarafta aşağıdaki uzantı ayak değilse (ki bence ayağa benziyor) kız olma ihtimali yüksek. ama tabi ayak değilse
Ayağı o canım. Önceki gebeligimde pipiyi kendim görmüştüm. Bunda çok uğraştım ama göremedim. Bence de kız :) Eşim erkek dedi ama o anlamaz bosverin onu

Merhaba ikili test icin en uygun tarih nedir bilgisi olan var mi? 11 ile 14 hafta arasindaki hangi tarihte en dogru sonuc cikiyor acaba ?

Canim benim midem de cok kotu iki gun once falan idare ediyordum gene.ama iki gundur cok fenayim nasil bir sey oldugunu tarif edemiyorum.hani naneli seker yeriz de boyle agzimiz bir ferahlar ya mentolden falan midemi de ayni oyle hissediyorum.mide yanmasi boyle bir sey mi yoksa acmiyim onu da anlamiyorum.of offff cok rahatsiz edici bir sey

bu arada süpriz yapmazda kasımda doğarlarsa akrep burcu bebeklerimiz olacak, çok zor karakterlerdir işimiz biraz zor olacak nerden mi biliyorum kendim de akrep burcuyum aynı gün doğcaz nerdeyse nasıl denk getirdiysem
Ben de akrebim şekerim, öyle deme yaa iyiyizdir hoşuzdur ama gerçekten duyanlar bi duruluyolar, arkadaşlar sezeryan olursa hiç değilse yukselenini ayarla diyolar..

Evet canım çok şükür sanırım erken kurtulduk ilk hamileliğimde böyle rahatladığım günler hiç olmuyordu sürekli bulantıyla kusmayla devam etmişti 16. Haftaya kadar hemde
O gaz olayını hiç deme

Benimde ilk gebeliğimde son aylarda başlamıştı evet ilk başta o şurup iyi geliyor ama reflünün şiddetlendiği zaman hiç birşey fayda etmiyor şimdiden yastığımı Yükselttim ama faydasını göremedim
Özellikle akşamları inanılmaz yanıyor kıvrandırıyor bi süre

Kızlar birde ben sezeryan olacağım için büyük ihtimal ekim ayının sonu gibi olur Doğum allah izin verirse
Oğlumda da Doğum tarihi 3 mayıs denmişti ama 20 Nisan'da oldu doğumum

Canım çok sağol korkmim o zaman

Canım benide listeye eklermisin. 26 yaş bat 28 ocak. Tahmini doğum 4 kasım. Sakarya . Başlangıç kilo 68

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…