2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
canım öğrenmeden önce baya vardı akıntım normalde kuru olurdum regl öncesi. ama hiç hamileliğe yormamıştım dediğim gibi.
Benimde öle canm normlde kuru gecer gelmez peceteye felan gelyr bak heyecnlandm ins tutmstr cnm brde gecenlerde dsardayken yururken bir anda sag kasgma bir agrı girdi kıpırdayamadm smdi aklma geldi acaba bebek mi yerleayrdur cnm sence?

Benimde öle canm normlde kuru gecer gelmez peceteye felan gelyr bak heyecnlandm ins tutmstr cnm brde gecenlerde dsardayken yururken bir anda sag kasgma bir agrı girdi kıpırdayamadm smdi aklma geldi acaba bebek mi yerleayrdur cnm sence?
canım yerleşme reglden bir kaç gün önce olur diyorlar ama hatta kiminde yerleşme kanaması oluyor. ama inşallah ağrın bebektendir canım yarın kesin bir test yap varsa çıkar

Benim bulantılarım başladı. Sabah dışarı çıktım. Eve zor yürüdüm bulantıdan. Kusma yok sadece rahatsız edici bi bulantı sabahtan beri kesilmedi de hala. İki gün öncesine kadar hiç belirtim yoktu. Artık belli ediyor kendini.
Sizler ne durumdasınız? Bulantıya iyi geliyor dediğiniz bişeyler var mı?

bende sadece sabah bulantısı var gün içinde rahatım şükür ama ilerde bulantı çekeceğimin sinyalini veriyor galiba sabah bulantılarım hayırlısı olsun canım istersen bilgilerini ver ilk sayfadaki tabloya ekleyeyim

kızlar yemenize içmenize dikkat ediyor musunuz? ben bir heves pazar gününden beri çay içmiyorum günde 10 bardak içerken birden bırakmak çok koydu açıkta olsa içebilir miyim acaba
Arada içersin canım ya o kadar kasmaya gerek yok demini az koyarsın bişey olmaz
Önemli olan çiğ et ürünlerinden kesinlikle uzak durmak
Sebze ve meyveleri en az bir saat suda bekletip tüketmek ben alışverişi yapınca eve gelir gelmez hemen bütün sebze meyveleri suya atıyorum içine de sirke 1-2 saat duruyo öyle
Derin su balıkları tüketmemek lazım
Bunlat önemli olanlar

Canim ben bugun 5+5im ve üc gundur var agrim. Bugunde tum gun yemek supurge ayaktaydim simdi yine basladi agri. Yoruluncami oluyo anlamiyorumki. Sen yaziyi alintila canim bende okuyayim.

canım yerleşme reglden bir kaç gün önce olur diyorlar ama hatta kiminde yerleşme kanaması oluyor. ama inşallah ağrın bebektendir canım yarın kesin bir test yap varsa çıkar
Yapcm sabahleyin canm karar verdim ins poztif ckar dua et kız ya :) ins bebek yapyrdur :)

Kızlar benim sadece göğüs hassasiyetim var ondan başka bişeyim yok arada sağ kasığa çok nadir sol kasığa ağrı giriyor oda çok hafif yüzümde bi sürü sivilce çıktı ne alaka anlamadım

Kızlar bugün doktora gittimm. Vajinal usgde keseyi gördük :) ama çok minik dedi doktorum .. kalp atımı için 10 gün sonra çağırdı . Ve ilişkiyi kalp atimina kadar yasakladi. 5+1 bugün kalp atiminin görülmemesi normal mı sizce

Canim ben bugun 5+5im ve üc gundur var agrim. Bugunde tum gun yemek supurge ayaktaydim simdi yine basladi agri. Yoruluncami oluyo anlamiyorumki. Sen yaziyi alintila canim bende okuyayim.
Ben okuyan gozlerime ne yapsam acaba 3 4 aylik yaziyormus ya simdi alintilarken baktimay doktora sormak en guzeli sanirim acaba hala tutunmaya mi calisiyor ya da vucut alismaya mi calisiyor acaba

Cok normal daha kalp atımı icin beni 7 haftalıkken yada 6 haftanın sonunda cagıracakmıs doktorum senin ilk bebek galiba

Evet ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse. Bir de ben 61 kiloydum yani evdeki tartıda öyleyim doktordaki tartiya üst baş ve ayakkabı çıkarmadan çıkınca 65 çıktım moralim çok bozuldu öyle iştah artması öncekine göre çok yeme falan olmadı bende bu kilo nereden geldi

Hepimiz için hayırlısı olur inşallah
26 yaşındayım. İstanbuldayım. SAT 28 ocak. Kilomu hiç bilmiyorum ama tahminen 56 falandır.

Kiyafetlerdendir canim yarin sabah ilk tuvalete cik sonra ic camasirlarin ustundeyken tartil farki goreceksin

Ben okuyan gozlerime ne yapsam acaba 3 4 aylik yaziyormus ya simdi alintilarken baktimay doktora sormak en guzeli sanirim acaba hala tutunmaya mi calisiyor ya da vucut alismaya mi calisiyor acaba
Evet canim benim okuduklarimda hep 3.aydan sonra baslar yaziyor. Yarin dr.a sorarim tabi insallah her sey yolundaysa cok stresliyim

inşallah bu grupta olmak bana da nasip olur

Kuzum yaa içine mi doğmuş valla gözlerim doldu topik açmışsın dua etmişsin Rabbim sağlıkla kucağına almayı koklamayı nasip etsin inşallah

Rabbim bize de böyle sayfalarda heyecanla sorular sormayı beklemeyi nasip etsin

canım 1gün eksik 1gün fazla fark edeceğini sanmıyorum normal doğum için bebek ne zaman geleceğine karar verecek sezeryan isteyenler içinde doktorkasımın başındakiler belki ekim annesi olacak hiç belli olmaz
Aynen benimde ilk gebeliğimde 22 kasımdı tahmini herşey çok iyi gidiyordu normal Doğum bekliyordu dr sonra bir gün hareketlerde azalma hatta akşam hiç hissetmedim kıpır kıpır çocuktan tık Yok acile gittim ertesi gün sezeryan oldum 29 ekimde doğdu oğlum Ekim anası oldum bakalım bı sefer kasımı tutturacak mıyım sağlıklı olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…