2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Arkadaslar Benim sata göre türk hamilelik hesaplama yapinca 07.11 cikiyor alman sayfasinda yapinca 06.11 cikiyor

Arkadaslar Benim sata göre türk hamilelik hesaplama yapinca 07.11 cikiyor alman sayfasinda yapinca 06.11 cikiyor
canım 1gün eksik 1gün fazla fark edeceğini sanmıyorum normal doğum için bebek ne zaman geleceğine karar verecek sezeryan isteyenler içinde doktorkasımın başındakiler belki ekim annesi olacak hiç belli olmaz

canım 1gün eksik 1gün fazla fark edeceğini sanmıyorum normal doğum için bebek ne zaman geleceğine karar verecek sezeryan isteyenler içinde doktorkasımın başındakiler belki ekim annesi olacak hiç belli olmaz
Orasi öyle tabi Kizimda 25.05 ama 22.05 dogmustu Hayirlisi olsun Bakalim haftaya Dr um et bisey söyler herhalde

kızlar kasık ağrılarınız ne durumda benim bazen sağ bazen sol tarafım ağrıyor ama genellikle sağ tarafım sanırım o tarafta bebek. bu şekilde belli olur mu acaba? birde o tarafa yatmamaya çalışıyorum ama sabah kalkınca sağ tarafıma yatmış buluyorum kendimi

DÜN BAYA Bİ SANCIM VARDI BUGÜN NADİR OLUYOR GÖĞÜSLERİM SIZLIYOR bugün

Kızlar benim üç akşamdır yürürken oturup kalkarken kendini hissettiren sol kalça ağrım oluyor özellikle yürürken bacağım sekecek derecede.. sabah uyandigimda hic agri kalmiyor. Internetten baktim rahim genislemesi diyor ama 5+5 icin cok erken daha.

EslemM001 benim de yarin randevum hemen gece olsunda uyuyalim istiyorum zaman durdu sanki cok heyecanliyim bulantim falanda yok hic senin yarin saat kacta randevun?
11 bucuk ta cnm senin kaçta benimde bulantım yok ultrason da hiç görmedim daha öncede kayıplar yaşayınca endişeliyim evham yapıyorum galiba

canım bende aynı şeyden muzdaribim sakat gibi yürüyorum çok ağrı girdiğinde ben netten baktım az önce hatta yazdımda 3 ve 4. haftalarda oluyormuş rahim genişlemesi öyle yazıyordu hatta yazıyı bulun alıntılayayım bak sende oku. birde yarın doktorada sorup bizleri de bilgilendirir misin?

Canm sen hep HZ.İBRAHİMİN duaaıni okuyordun bende katlmstm o dua sayesindemi kaldn hamile cnm @bir garip oblomov

canım yer gök dua üzerine kuruludur ben buna çok inanırım dualar isteklerimizde bizim önümüzü çok açarlar çok şükür 7 ay sonra duam kabul oldu önemli olan bıkıp usanmadan istemek Rabbim kapısından ayırmasın bizleritabi bu arada yumurtlamamı görebilmek için ovulasyon testi de kullandım

canım yer gök dua üzerine kuruludur ben buna çok inanırım dualar isteklerimizde bizim önümüzü çok açarlar çok şükür 7 ay sonra duam kabul oldu önemli olan bıkıp usanmadan istemek Rabbim kapısından ayırmasın bizleritabi bu arada yumurtlamamı görebilmek için ovulasyon testi de kullandım[/QUOTE]
Bende canm dualar okuyorum benimde 7 ay oldu ins benimde bu ay tutar dikakt ettim bende takvime gore duada edyrm bende katlrm ins aranza bat yarn bakalm :) ama senn adna cok sevndm cnm hadi hayrlisi olsun kac haftalk hamilesn :)

@busraangell benimde bat yarın canım benim regl döngüm uzun birazcık ben pazar günü idrar testinde gördüm dün de kan verdim yarın tekrar gidicem katlanmış mı ona bakıcam. takvimde 4+1 günlük ama 5 hafta diyor değişik bir sistemi var burdaki takvimin ama henüz 4 haftalık. inşallah gelirsin canım hayırlısı olsun hakkında

Sennde mi yarn sen iyi cesaret edip twst yapmssn canm ben negatif gorcem diye yapamadm reglim gecmeden yapmiyim dedim belkide ikimiznde haftası aynıdır tbi hamileysem ins cnm hersyn hayrlisi hepimiz icn :) canm degern kac ?

Sennde mi yarn sen iyi cesaret edip twst yapmssn canm ben negatif gorcem diye yapamadm reglim gecmeden yapmiyim dedim belkide ikimiznde haftası aynıdır tbi hamileysem ins cnm hersyn hayrlisi hepimiz icn :) canm degern kac ?
beklediğimden değil ya öyle rast gele yaptım çarşamba için doktordan randevu almıştım kaşıntım vardı mantar mı oldum acaba diyordum gitmeden önce test yapayım dedim saniyesine 2. çizgiyi gördüm 108,5 çıktı canım değerim

bu arada inşallah hamilesindir ama değilsen ovulasyon testini kullanmanı öneririm kesinlikle çok yardımcı oluyor yumurtanın geliştiğini çatladığını görebiliyorsun. yumurta çatlayınca akıntı oluyormuş herkes ordan anlıyoruz diyor ama önemli olan çatlamadan önce içerde sperm bulunmasıymış doktorum söylemişti o nedenle ovulasyonda 2. çizgi koyulaştığında ilişki çok önemli...

Oo masallah ins daha cok yukselir nazar degmesin cnmsansa bak cnm ya ne icin gidyorsun ne ogreniyorsun :) dua ette cnm bende hamisimdir bol bol konsr, ya :) brde birsey sorcm cnm akntm var mı benim var hamilelik belirtisiymis ama :)

Artık bu ayda olmazsa arrk ugrasmcm hic bakmcm cnm ümitim kalmadı

Oo masallah ins daha cok yukselir nazar degmesin cnmsansa bak cnm ya ne icin gidyorsun ne ogreniyorsun :) dua ette cnm bende hamisimdir bol bol konsr, ya :) brde birsey sorcm cnm akntm var mı benim var hamilelik belirtisiymis ama :)
canım öğrenmeden önce baya vardı akıntım normalde kuru olurdum regl öncesi. ama hiç hamileliğe yormamıştım dediğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…