2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
canım hayırlısı olsun inşallah hamilesindir. ben 2 gebeliğimide anladım ama yoktur diyip ümitlenmemiştim. ilki kimyasal oldu bu sefer inşallah bebeğim benimle kalır

sende mi konyadasın?medicanaya gidiyorum. necati özçimene gittim 9 aydır çocuk sahibi olamadığımız için.ama normal yolla hamile kaldığım için muhtemelen başka dr a yönlendirecek.

Anladım ben de kızımda Medicana ya gittim orda doğum yaptım dr um Metin Çapar şimdi tamamen özel muayenesine geçti özel muayenehanesine gideceğiz artık ama anlaşması varmış doğumda gene Medicana ya gideceğim inş sezaryen ile oldu kızım 9 aylık

canım hayırlısı olsun inşallah hamilesindir. ben 2 gebeliğimide anladım ama yoktur diyip ümitlenmemiştim. ilki kimyasal oldu bu sefer inşallah bebeğim benimle kalır
İnşallahh canımm Hepimize inşallahh güzel günler görelim
Ben şuanda birşey anlamıyorum ama bundan oncekileri hep tahmın etmiştim tüp bebek olanıda, zıra hamıle kaldıgımda kasıklarımda bır seyırme ve ates basması yasıyorum hep cok erken ogrendım gebelıklerımı zaman gecmek bılmedı bu defa kesınlıkle adetımın gecmesını bekleyecegım. Hfataya cumaya kadar olmazsam tamamım

İnaşallahh herşey çok güzel gider bu defa

Anladım cnm Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin

bunlar hep bildiğim şeyler ama diyorlar ya her şeyi baştan öğreniyorsun diye gerçekten öyleymiş birde çok fazla 2. gebeliği olanlar tecrübeliler var inşallah sizlerin yardımıyla bu zamanları daha kolay atlatırız

Sat 27 ocak ama kilo demiyeydin iyiydi :) 70 kilo malesef Ağustos daki kürtaj dan sonra sıkıntı dan bu hale geldim inşaAllah doğumdan sonra istediğim kiloya inicem
olsun canım kiloyu ay ay aldığımız kiloları takip edelim diye yazıyorum diğer ay başlangıç kilosunun yanına şimdiki kilo bölümü ekleyeceğim doktorlar mutlaka şu kadar kilo alabilirsin dediği sınır olur ve onu geçmemeyi geçiyorsakta kendimizi frenlemeye çalışırız

canım her bebek farklı oluyor biz de biçok şeyi yeniden öğreneceğiz çünkü biçok şeyi unutmuşum

InşaAllah herşey bebeklerimiz iyi olsun diye

canım bilgilerini verirsen eğer senide tabloya ekleyeyim. bu arada hayırlısı olsun ne güzel az olacak araları birlikte büyüyecekler bende daha 1.si tam belli olmadan 2.yi düşünüyorum

Almanya
sat 30.01
yaş 28
2 ci gebeliğim
Aylar önce tartılmıştım taşınırken tartım kırıldı :)) 60 kilo olabilirim emin degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…